A+ A-

Meleg nyári utazás... 1. rész

Történet már régen történt, lassan már 10éve is van. Egy kellemes nyári estén, jóbarátomtól úton hazafelé ültem a HÉV-en. Sokat kellett várni rá, ritkán járt, mivel már az utolsó előtti járat volt talán. A kocsiban rajtam kívül csak egy srác ült a szerelvény végében lévő boxban. Ahogy bambultam kifelé a sötétbe, a fejemben mindenféle gondolatok cikáztak, s persze egy középiskolás kamasz fiú fejében a legtöbbet a szex járkál. Most sem volt ez másképp. Rövid idő alatt úgy belemerültem, hogy azonnal állni kezdett a farkam. Laza bermuda volt rajtam, alatta egy nem feszülős boxeralsó és egy póló. Meleg volt így nem voltam túlöltözve. Teljesen le voltam csúszva éppen csak kiláttam az ablakon, illetve akkor már nem is tudom mit néztem. A szemem előtt kusza szexuális fantáziák cikáztak. Közben azon kaptam magam, hogy a kezemmel a farkam markolászom, a golyóimat gyúrom. Amikor eszméltem felnéztem és úgy véltem, hogy senki nem láthat, hisz csak ketten vagyunk a kocsiban, a másik srác meg úgy tűnt alszik, igaz a fejét nem is láttam. A helyzet izgató volt. Gondoltam ilyet még nem csináltam, s itt az ideje, önkielégíteni a HÉV-en. Először csak benyúltam a nadrágomba, ami könnyen ment, mert gumis volt a dereka, s úgy gyúrtam a farkamat, de felbátorodtam, a HÉV úgy is csak cammogott, s elővettem, majd verni kezdtem, először csak lassan, de hamar rákapcsoltam, s pillanatok alatt el is élveztem. Ráeszméltem közben, hogy hova fogok élvezni, de már késő volt. Spricceltem mindenhova. A pólómra, nadrágomra, de a legnagyobb része a szemközti ülésre jutott. Remegtem az izgalomtól, mint a nyárfalevél, nagyon megijedtem, mert hirtelen kialudtak a villanyok és megállt a HÉV. A vezető azonnal bemondta, hogy áramkimaradás van. Néhány perc és megyünk tovább. Fel sem fogtam igazán mi történt. Csak annyi fény volt, amit a kinti közvilágítás adott. Persze pont oda világított ahol én ültem. S ekkor a srác ott termett előttem, hogy mi legyen, leszálljunk, vagy mi van ilyenkor? Én fel sem fogtam még a HÉV műszaki problémáját. A nadrágomat a bal kezemmel tartottam, de amikor elment az áram elengedtem és így az visszacsúszott a farkamra, de a pólóm és nadrág és az ülés tiszta sperma volt, ahogy a kezem is. No ekkor válaszolni sem tudtam a srácnak, csak azt reméltem semmit nem vesz észre a sötét miatt. Le akart ülni velem szembe, amikor rászóltam, hogy ne oda, de a tenyere már lent volt, s pont beletenyerelt a javába.
Felállt, nézte a kezét, megszagolta, s közben szitkozódott, majd csak ennyit mondott. "Ez geci?" Ránéztem meghunyászkodva, de egy szót sem szóltam, majd körül nézett és látta abban a kis fényben is, hogy a kezemen is csillog, és a pólómon is van belőle. Itt azt hittem végem van, hisz jóval nagyobb volt mint én, és tiszta izom. Kis csend után, meglepő dolog történt. Nem ütött meg, nem szitkozódott, csak megkérdezte, hogy máskor is szoktam ilyet csinálni? Mire félve mondtam, hogy most először. Leült most már, de óvatosan az ülés szélére ahol nem volt sperma, majd mosolyogva mondta, hogy ő is csinált már ilyet és hogy neki nagyon bejött. Nagy kő esett le a szívemről. Magamhoz tértem, majd adtam neki egy zsepit, hogy letörölhesse a kezét. Erre ő megszagolta újra a kezén az ondómat, majd letörölte és megkérdezte, hogy amíg itt állunk addig kiveri ő is, csak nézzem közben. Azonnal elő is kapta a félig álló farkát, ami sokkal nagyobb volt mint az enyém és elkezdte verni. Elég hamar keménye állt neki, látszott, hogy izgatja, ahogy nézem, de az az igazság, hogy engem talán még jobban izgatott a dolog, mert újra kőkeményen állni kezdett a farkam a látványtól, már amennyit a beszűrődő fényben látni lehetett. Magamhoz nyúltam én is, majd bíztatott, hogy vegyem én is elő és verjem ki megint. Most már kényelmesebb lettem és letoltam a nadrágom, ahogy ő is tette és úgy vertem, a szabad kezemmel meg felhúztam a pólóm a nyakam mögé és a mellkasom simogattam közben. Lényegében meztelenül ültem a HÉV-en egy idegennel szemben, aki verte a farkát a meztelen testemet nézve, ahogy én is verem a farkam az ő hatalmas farkát nyitott szájjal nézve. Neki sem kellett több levette a pólóját, a szomszéd ülésre dobta, kilépett a cipőjéből és a nadrágját is levette, majd visszaült és az egyik lábát mellém tette a másikat meg nagy terpeszben az ablakba, s úgy lecsúszva az ülésen verte tovább magának, miközben a szabad kezével a heréit kezdte gyúrni. Először nem tudtam, hogy jól látok vagy sem, de ebben a pózban jól kivehető volt az ánusza is. Ez volt az első amit láttam, ráadásul pasié volt és elég közelről. Fura volt, de izgató, s arra lettem figyelmes, mintha lüktetne neki. Azóta tudom, hogy nyomott és szorított, miközben a farkát gyúrta. Nekem sem kellett több én is gyorsan mindent ledobtam magamról, s próbáltam egy hasonló pózt felvenni vele szemben. Bele is léptem a maradék ondóba a szemközti ülésen, de nem zavart, a másik lábam meg az ő lábára tettem, egyúttal ez volt az első érintés is közöttünk.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.73 pont (45 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 A57L 2014. 11. 22. szombat 06:04
Érdekes írás.
#11 Andreas6 2013. 11. 8. péntek 13:16
xpetix: főleg így, de nem csak így. Amúgy meg ennyire ocsmány firkálmánnyal nem nagyon találkoztam még. Úgy kell nekem, minek olvastam el! 1 pont.
#10 papi 2013. 11. 8. péntek 09:31
Nem rossz
#9 xpetix 2013. 09. 9. hétfő 11:20
Ahogy nagyjából bele olvastam a rosszulléten túl csak egy gondolatom támadt, "és így terjed az AIDS".
#8 gaborthefirst 2013. 04. 19. péntek 16:10
Hát ez valami egészen jó kurva jó!!! nyes
Áh, felesleges ragozni, csúcs!!! nyes
... rohaggymeg :-(
10 pont

(A történetnek a kakiszexhez semmi köze ... és nem világos vajon mitől lenne bizarr...)
#7 franceska 2012. 09. 22. szombat 20:06
Nem bírtam végigolvasni.Bizarr.
#6 Aelm 2012. 08. 9. csütörtök 15:17
A bizarr kategóriában jobb helyen lenne, kevesen szeretik a kaki szexet.Itt pedig eléggé, ha kell, ha nem folyik.Annyit szarik a főszereplő,mint aki két hétig nem volt vécén.Nem pontozom.
#5 sipospista 2012. 07. 27. péntek 09:24
elég érdekes és joo .
#4 v-ir-a 2012. 07. 25. szerda 07:14
elég élethűen meséli el a szexet, a hely már fura...ettől eltekintve kíváncsi vagyok a folytatásra
#3 genius33 2012. 07. 25. szerda 06:15
Érdekes sztori.
#2 juharobert 2012. 07. 25. szerda 01:10
tényleg ilyen ha egy pasit seggbe dugnak? Vagy ha komolyabb előkészület van, akkor nem? Mivel engem érdekelne a fiúszex így is és úgy is, aktívan és passzívan is.
#1 Törté-Net 2012. 07. 25. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?