A+ A-

Meleg nyári utazás... 6. rész

Már egy hete jártunk a suliba és bizony mindenkinek feltűnt, hogy Sziszi a szüneteket velem tölti. Kérdezgettek is a srácok és irigykedtek rendesen. Volt pár kisebb vita, meg beszólás Sziszi "kényszer" baráti köréből. Leginkább az a srác nem nézte az egészet jó szemmel, aki magáénak tekintette Sziszit. Szerencsére pár beszélgetéssel Sziszi lerendezte a dolgot. Suli ide vagy oda, a szex iránti vágyunk nem csökkent. Így suli után mindig felmentem Sziszihez "tanulni" ami persze nem a tanulásról, annál inkább kettőnkről és a szexről szólt. Eltelt már a második hét is és nem bírtunk a vérünkkel. Sziszi már a suliban is mindenféle perverz játékról fantáziált, s ezeket mondogatta nekem. Aztán egyik nap, egy eldugottabb beszélgető sarokban ültünk, becsengettek de nekünk lyukas óránk volt, így be sem mentünk órára. Ott maradtunk. Csókolgattuk egymást, majd Sziszi körbenézett és csak annyit mondott, hogy le szeretne szopni. Nem ellenkeztem. Elővette a már álló farkam és elém térdelt, majd lágyan szopni kezdett. Mivel a lebukás veszélye megint meghozta a plusz izgalmat, így nem tartott sokáig, s Sziszi is hamar tempósra váltott, így hamar beleélveztem a szájába. Utána visszaült mellém és beszélgettünk tovább. Odáig jutottunk el, hogy elhatároztuk, ahol lehet a suliban ott szexelni fogunk, így vagy úgy. Másnap el is kezdtük a kis játékunkat. Szünetben, lyukasórában, tanítás után próbáltunk ki minden egyes helyet.
A legalapvetőbbel, a wc - vel kezdtünk, s ott már én nyaltam Sziszit majd megdugtam a finom popsiját. Csináltuk a fiú és a lány wc - ben is. Tanítás után kerestünk egy üres termet, eltorlaszoltuk az ajtót és dugtunk padon is meg a tanári asztalon is. Következő a tesi öltöző volt. Mind a ketten azt mondtuk, hogy nincs tesi felszerelés. Amíg a többiek tornáztak, addig mi a lány és a fiú öltözőben örömet szereztünk egymásnak. Kinyaltam Sziszit, többször el is élvezett, közben ujjaztam a punciját és a popsiját is, dugtunk is a zuhanyzóban, az öltöző padokon, sőt még a folyosón is, a végén pedig a tele élveztem a popsiját. Ahogy egyre több helyen szexeltünk egyre bátrabbak lettünk. Egész annyira, hogy már az étkezőben is leszopott Sziszi én meg kinyaltam őt, a könyvtárban is volt még dugás, bejutottunk a szertárba is egy gyors szopás és egy kis ujjazás, nyalás erejéig.
Még "balesetünk" is volt. Éppen tanítás után egy teremben kényeztettem Sziszit, majd felsegítettem az egyik padra, s a már jól kinyalt popsijába toltam be a farkam. Előző nap nem volt szex, így nagyon be voltam indulva, a szokásosnál jobban is talán, így hamar igen hevesen dugtam a popsiját, jól kihúztam, tövig betoltam, majd játszani is kezdtem, hogy kirántom, betolom tövig. Sziszi ezeket nagy nyögésekkel, kis sikkantásokkal díjazta, majd megint keményen dugtam, éreztem, hogy nagyon kitágult Sziszi, most bármi beférne a popójába, nyögései folyamatossá váltak, és hatalmas remegéssel élvezett, közben éreztem egy kis szagot, de annál inkább toltam neki. Amikor lenéztem a farkamra, látom, hogy tiszta kaki volt, sőt már az asztalon is volt néhány apróbb darab, amit kihúztam a popsijából, újra élvezett Sziszi, teljesen megfeszült. Ilyenkor kirántom általában a farkam és nézem, ahogy ánuszrózsája kinyílik és végbele jó része teljesen láthatóvá válik. Sziszi magához tért az élvezés közben, de én csak megfogtam és odébb fordítottam, a farkam visszadugtam és toltam be tövig. Folytattam tovább, amit Sziszi sem vett zokon. Már nem sokáig bírtam és kivettem a farkam a popsijából és odatoltam, hogy szopjon le. Huncut mosollyal felnézett.
Kezébe vette a farkam majd nyalogatni kezdte és tisztára szopta. A végén pedig teleélveztem a száját, az arcát, s jutott még az asztalra, sőt a székekre is néhány csepp. Picit pihegtünk, de nem sokat, mert zaj volt a folyosón, s már nem torlaszoltuk az ajtót mióta először csináltuk, csak becsuktuk és csináltuk. Szóval a zaj miatt, felkaptuk a gönceinket. Másnap abban a teremben kezdtünk az első órán. Láttuk a sárga foltot az asztalon mivel a spermámról megfeledkeztünk, így a székeken is kis folt maradt. Aznap tanítás után a töri terembe jutottunk be és ott a tanári asztalon nyaltam és ujjaztam Sziszit, amikor arra eszméltünk, hogy lebuktunk. Ott állt félig mellettem, félig mögöttem a töri tanárunk, és csendben nézte, amit csináltunk. Abból a szögből mindent jól láthatott.
Gyorsan felpattantam, Sziszi is visszarántotta a nadrágját, bugyival nem is törődött. Odalépett a tanár hozzánk, még mindig nem szólt egy szót sem. Lehajolt, s az asztal alól felvette Sziszi bugyiját, majd megkérdezte, hogy mit is csinálunk mi itt? A válasz az volt semmit. Elmondta, hogy mit kéne tennie. Jelentenie kéne, lenne fegyelmi tárgyalás és jó eséllyel kirúgnának mind a kettőnket, de az igazgatói lenne a minimum. A szüleinket is értesítenék a dologról. S folytatta, hogy ha részletesen számol be a dologról, akkor otthon még nagyobb bajunk is lehet belőle.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.49 pont (43 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 A57L 2014. 11. 22. szombat 06:06
A vége is jó.
#10 papi 2013. 10. 1. kedd 11:37
Ez egy kicsit durva.
#9 papi2007 2013. 05. 17. péntek 15:27
hát ilyenekről fantáziáltam már hogy nézem és besegítek és meg dugom a lány és a fiút is , izgató volt
#8 gaborthefirst 2013. 05. 6. hétfő 20:09
Szia sammy79!
Érdeklődöm, hogy meglett az 5. rész?
Akár igen akár nem, részemről örülnék, ha írnál még és publikálnád is... nagyon szeretem! smile
Üdv!
#7 sztbali 2013. 04. 19. péntek 18:25
Látom a történet teljesen jó, de az ötödik rész vagy kimaradt vagy elírtad a címet. Jelezd ezt valahogy, vagy nem került ki az ötödik rész? Ettől függetlenül 10 pont.
#6 gaborthefirst 2013. 04. 19. péntek 13:35
Magával ragadóan írsz, többségében beleéltem magamat, háromnegyedét pislogás nélkül olvastam. smile Tudsz te, kár, hogy néhol elsietted, meg volt, hogy bátortalannak tűntél, mint aki szégyenlős... smile Kedvelem a stílusodat, nagyon! Kellemes érzéseket keltettél bennem, összességében jó volt! Várom a folytatást, na és persze elolvasom a többi írásodat ... az az érzésem nem fogok csalódni! smile Köszi! Üdv
#5 kendy981 2013. 04. 19. péntek 09:53
tetszet
#4 Rinaldo 2013. 04. 19. péntek 07:46
Vén kujon jól meg baszta mind 2-töt.
#3 Laimward 2013. 04. 19. péntek 07:20
az 5dik hol marad?
#2 genius33 2013. 04. 19. péntek 07:06
Egész jó lett.
#1 Törté-Net 2013. 04. 19. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?