A+ A-

Megcsalatva - Vágyaim ébredése 1. rész

Sziasztok. Nézegetem egy ideje itt mások történeteit. Megérlelődött bennem, hogy megosztom veletek a sajátomat.
Bevezetőként talán annyit írnék, hogy 52 éves férjes asszony vagyok, van egy felnőtt lányom. Első házasságom hamar tönkrement, nem sokkal a lányom születése után elváltam, most pedig már több mint húsz éve élek második párommal. De tizenkét évvel ezelőtt történt valami, ami megváltoztatta az életem. Nem rögtön, de alaposan.
Tizenkét évvel ezelőtt megcsalt a mostani párom. Nem ragoznám sokat, de mérhetetlenül elkeseredett voltam, csalódott és szomorú. Pár hónapig elköltözött ahhoz a másik nőhöz, de azután visszajött, mert észbe kapott, ahogy akkor mondta. Én nem tudtam nemet mondani neki, mert szerettem, és mert magányos voltam. De sosem tudtam elfelejteni, amit tett. Mindig ott motoszkált bennem, hogy vissza fogom neki adni. Persze ez butaság, hiszen magamat teszem ki egy újabb krízisnek, de nem tudtam szabadulni a gondolattól, hogy „visszacsalom” a férjem. Nem tartom magam különösen szépnek, jóllehet erre a környezetem folyamatosan rácáfol, mert a férfiak sokat bókolnak, még ismeretlenül is.Nem túl magas a termetem, szerintem alul-felül kerek vagyok, elég jó fenekem van és viszonylag telt melleim. Zöld szemem és vállig érő sötétbarna hajam van.
A körülöttem élők tekintetében, pedig sokszor felismerem a vágyat, ahogy rám néznek.
Évek alatt érett meg az elhatározás, hogy megteszem, ami már régóta motoszkált bennem, a gondolataimban. Tavaly eljött az alkalom.
Férjem egy fiatal kollégájáról van szó. Többször összejöttünk a kollégáival, azok feleségeivel szórakozni. Bográcsos, szalonnasütés, szolid kocsmázás, ilyesmi. Nem volt nehéz ilyenkor észrevennem a vágyakozó férfi tekinteteket. De közülük kiváltképp egy ragadta meg a fantáziámat. Nevezzük őt most Lacinak. Kétértelmű megjegyzései és meleg mosolya, nem hagytak kétséget a felől, hogy partner lehet terveimhez.
Még akkor sem, ha felesége és kisgyereke van. Mielőtt megbélyegezne valaki, gyorsan elmondom, hogy nem csábítottam el. Egy napon megérett az elhatározásom. Véletlenül összefutottunk városunk főutcáján Lacival és meghívott egy italra. Ott és akkor egy pohár bor mellett, kertelés nélkül elmondtam neki, látom, hogy vágyakozik rám, én is vonzónak tartom őt, de csupán egy éjszakás kalandot akarok vele, mert törlesztenem kell férjemnek, az ő kollégájának. Elmondtam, hogy nem veszem rossz néven, ha nemet mond, hiszen felesége és gyermeke van. Azt is leszögeztem, akármilyen jó is lesz együtt, ha igent mond, nem lesz második vagy harmadik alkalom.
Nem sokat gondolkozott, igent mondott. Már csak a helyet és az időt kellett egyeztetnünk. Férjem szeret kirándulni, és sokszor elmennek a barátaival horgászni a közeli tavakhoz egy-egy hétvégére. Most is egy ilyen alkalom jött kapóra. Laci természetesen kimentette magát, ő ezúttal nem tartott velük.
Nem tudtam milyen lesz. Felkészültem arra is, hogy semleges, sőt akár kellemetlen is, hiszen ha nem tudok ráhangolódni érzelmileg, akkor a srácnak lesz egy jó napja, nekem meg csak az elégtétel marad, amiért nem is haragudtam volna. Viszont olyan gyengédséget és hozzáértést kaptam, amit azóta más nem tudott nyújtani (pontosabban valaki még igen, de nem akarok előre szaladni ennyire). És mást is kaptam, Lacitól, amit nem vártam, nem is számítottam rá, nagyon meglepett, de ma már nem bánom.
Ott tartottam, hogy előkészültünk. Alibi neki, nálunk sem volt otthon senki, tehát megbeszéltük a szombat estét. Nem akartam semmi különlegeset, hiszen nem a szerelmemet vártam. Mondjuk ki nyíltan: pusztán egy aktus volt az este várható történése.
Laci csengetett, beengedtem, beszélgettünk egy kicsit előtte, majd felálltam, megfogtam a kezét és bevezettem a vendégszobába, ahol már megágyaztam előre. Akármennyire is csúnya dologra készültem, a hitvesi ágyban mégsem volt szívem mással lefeküdni.
Nyár volt, egy laza otthonkaszerű hosszú pamut „póló” volt rajtam. Bugyit, nem viseltem, mert otthon egyébként sem szoktam.
- Hogy szeretnéd? – kérdezte Laci.
- Rád bízom, biztos nagyon jó lesz. – biztattam. Egyébként tényleg kíváncsi voltam, mihez kezd velem, hogyan nyúl hozzám egy ilyen fiatal srác, aki a lányommal egyidős. Nem kellett sokáig várnom. Hosszan megcsókolt. Első meglepetésem volt, hogy szenvedélyesen visszacsókoltam. Nem terveztem el előre, de most elhatároztam, hogy figyelni fogom saját reakcióimat. Lehet, hogy nem ismerem magam eléggé?
Laci lassan hanyatt fektetett az ágyon. Nem vette le a ruháját, sőt az enyémet is csak felhajtotta. Azt nem láttam, hogy meglepődött-e a látványon, hiszen nem volt rajtam bugyi és elég dús, fekete szőr borítja a puncimat. Valószínű, hogy nem számított erre, mert hosszú másodpercekig nem történt semmi. Gondolom gyönyörködött a látványban. Én pedig kezdtem begerjedni. A második furcsaság, amit magamon tapasztaltam aznap este.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.26 pont (50 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 papi 2016. 05. 28. szombat 19:59
Egész jó
#8 A57L 2013. 12. 21. szombat 06:32
Nem rossz.
#7 genius33 2013. 01. 11. péntek 15:29
Hűűűha nyes nemsemmi.
#6 csabi 2009. 04. 27. hétfő 09:13
jani, tudatlan vagy . Vagy inkább
csak tapasztalatlan. Az anál ha nem
durván van csinálva és jól elökészitve,
akkor legalább annyira jó, mint a punciba.
Vannak nök akiknek még jobb is. Persze van aki
görcsöl, mert fél töle.
#5 sihupapa 2008. 12. 22. hétfő 23:57
a történet jó, csak egy dolog zavar az análban, egy két történet kivételével az análra való felkészületlenség.
#4 Irén 2003. 11. 16. vasárnap 19:44
jani: Ezzel nem akarok vitatkozni, biztosan igazad van.
Én csak a saját nevemben tudok beszélni, de lehet, hogy nekem ott alul anatómiailag kicsit más, és jobban élvezem, mint a nők általában (lehet a korom miatt is). Nem tudom, de nekem szerencsére jó.
#3 jani 2003. 11. 16. vasárnap 09:45
Azért a seggbe dugás nem ennyíre jó.Ezt csak a pornográf ipar terjeszti , mint az animált is.
#2 muvészúr 2003. 11. 14. péntek 08:42
Tetszik. Élettel teli, nincs benne túlzás. Remélem több történeted is van. Így tovább.
#1 Törté-Net 2003. 11. 14. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?