A+ A-

Sztriptíztől hajnalig 2. rész

- Ő az Emese - jegyezte meg Mariann, arra sem fordulva, csak a pillantása irányából következtettem ki, hogy a hosszú, barnahajú lányról van szó.
- Egyáltalán nem ijesztő! - csodálkoztam. - Sőt...
- Haha! Egy szóval sem állítottam, hogy csúnya lenne.
- De ahogy mondtátok, hogy utálkozva fogja meg a kilincset, mert nem tudja, hogy az a kéz, ami előzőleg járt ott, korábban milyen farkat fogott még... Ebből azt következtettem ki, hogy valami csúnyaság, akivel senki nem akarja megmarkoltatni a farkát...
- Próbáld ki, szerintem unatkozik! - bíztatott Mariann, és lassan Emese felé kormányozta magunkat. - Kíváncsi vagyok, de aztán el ne felejts ám részletesen beszámolni róla! - Egy pillanatra elhallgatott, majd a magányosan álldogáló lány felé folytatta: - Jártál már itt máskor is? - A kérdés feleslegesnek tűnt, hiszen vélhetőleg soha, semmiféle buliban nem fordult még meg. - Tünde nem tud mindenki körbevezetni, de érdemes megnézni a házat. Imre is éppen készül felfedezni.
Ezzel Mariann továbbsétált, Emesével kettesben hagyott, a bejárati ajtó közelében.
- Erre van az utca, nem érdekes - kezdtem az alkalmi idegenvezetést. - Lenne kedved feljönni az emeletre?
- Tünde szobájára kíváncsi vagyok, biztos minden rózsaszín.
- Keressük meg! - javasoltam, nem világosítottam fel, hogy azt már ismerem.
Magamban kicsit nehezteltem Mariannra, amiért ilyen hirtelen átpasszolt Emesének, bár érdekes játéknak tartottam a dolgot, és a buli jelenlegi, táncikálós része úgysem tudott lekötni.
Előreengedtem a lépcsőn, hogy zavartalanul nézegethessem a fenekét, mert azt vallom, hogy a lányok lépcsőzése sok mindent elárul. Megtudtam, hogy fodros szoknyája alatt lila francia-bugyija szépen gömbölyödő popsit rejt, amely talán egy árnyalattal teltebb a szokásosnál, de éppen ezért jobban kiemelkedik vékony dereka ívéből. A lábai között megfigyelhettem azt a függőlegesen kétujjnyi távolságot, amit olyan szexisnek tartok a nőknél...
Mégegy meglepő felfedezést is tettem: amikor egymásután átléptünk egy, a lépcsőn csókolózó párt, melynek egyik tagja, a srác - anélkül, hogy partnerétől elszakadt volna -a felette manőverező Emese alá nyúlva, precíz mozdulattal bugyin keresztül megcsippentette a punciját. Ő váratlanul felnevezett, vontatottan emelte tovább a lábát.
Lehet, hogy valamit félreértettek a lányok, vagy rosszindulatúan terjesztik csak róla, hogy kilincs- és farok-fóbiája van? Nekem legalábbis az eddigiek alapján nem úgy tűnt, mintha idegenkedne a másik nem érintésétől.
A két utolsó lépcsőfoknál szorosan mellé léptem, és - próbaképpen - mintha csak udvariasan felsegíteném, megfogtam a lila bugyis popsit, és ártatlanul Emesére mosolyogtam. Úgy pördült felém, mintha ugyanazzal a lendülettel jókora pofon csattanna, ehelyett átkarolta a derekamat, karjával rögzítve a szoknyája alá tapadt tenyeremet.
Így sétáltunk az emeleti a folyosón.
A baloldali fürdőszoba nyitott ajtajában Tünde húga kacagott befelé. Kicsit arrébb húzódva engedte, hogy mi is megnézhessük Melinda ténykedését, aki itt tisztogatta a két, korábban saját előnedvében úszó srác férfidíszét. A művelet során a kádban meztelenül álló fiúk erre-arra dőltek a nevetéstől, miközben meredt farkukat Melinda kézi zuhanyrózsa és többflakonnyi tusfürdő segítségével mosogatta gondosan, számításom szerint - ha még akkor hozzákezdtek, amikor hármasban elvonultak a földszinti kanapéról - legalább 15 perce. Kezdtem irigyelni a srácokat.
Tünde húga, melleit bal karomhoz nyomva, mintha csak kitalálná a gondolatomat, megszólalt:
- Én is el bírnám viselni a fürdetést...
Válaszul megfogtam az ő fenekét is:
- Kerülsz te még a kezeim közé! - idéztem a korábban tőle hallott jóslatot.
- Megdumáltuk... - válaszolta, és kuncogva elszaladt a szobája felé.
Emese érdeklődéssel szemlélte, ahogy a feszülő falloszok újabb adag tusfürdőt kapnak, hogy abban csúszkáltatva, Melinda szorgos keze által sokadjára is habozva megtisztuljanak. Én őt néztem, csillogó szemét, kipirult arcát, önkéntelenül körbe-körbenyalt ajkait, és tenyeremet felülről bekúszattam a bugyijába. Két ujjal megkerestem combjai rejtekében azt rést, ahol befurakodhattam a lába közé, és élveztem az ismeretlen forróságot.
*
Nem játszottam meg, mintha nem tudnám, melyik ajtó nyitja Tünde rózsaszín-fehér birodalmát, hiszen ha éppen ez érdekli Emesét, hadd essünk túl rajta.
- Mint egy babaszoba! - ámuldozott a lány, popsiján a kezemmel.
- Csak minden nagyobb - mutattam az ágyra, amely három felnőtt számára is éppen elég tágas, tapasztalatból állíthatom.
- Sosem láttam még ilyet élőben! - Elszakadva simogató kezemtől, feltérdelt a franciaágyra, és teljes pompájában elém tárta francia-bugyis fenekét.
Lehajolt és közelről vizsgálgatta Tünde vibrátorát, amit a lányok játszadozásuk után ottfelejtettek.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.36 pont (22 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 papi 2013. 09. 11. szerda 05:17
Nem rossz
#2 tenzin 2012. 08. 23. csütörtök 00:29
remek
#1 Törté-Net 2012. 07. 4. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?