A+ A-

Forró éjszaka Kiotóban 1. rész

"... Magamról annyit, hogy egy nagy európai gyógyszercég vezetőségi tagja vagyok, 35 éves. Mivel én voltam az egyetlen nőtlen férfi a vezetőségben, és nekem van a legjobb angoltudásom, engem jelöltek ki a cégünkkel kooperáló japán vállalat tanulmányútjára, amely nyolc hónap ott-tartózkodást, némi közös munkát, és elsősorban kapcsolatépítést jelent a leendő japán kollégákkal a szigetország egyik legnagyobb városában, Kiotóban.
Kiotó messze nem a legizgalmasabb japán város. Ezzel a tudattal vágtam neki a nagy útnak, semmit sem sejtve azokból a hihetetlen élményekből, amik rám vártak a betondzsungel forró ölében. Olyan események részese lettem, amelyek azóta sem hagynak nyugodni, ezért döntöttem úgy, hogy megpróbálom kiírni őket magamból. Talán, ha megosztom veletek, könnyebb lesz feldolgoznom ezeket a képeket, amik még ma is bennem égnek, a hideg télben is izzadságba borítva testemet... "
"... Néhány hete voltam mindössze a város lakója, már kezdtem megszokni a zsúfolt közlekedést és a nagy tömeget mindenütt, amely még este is csak alig csökkent. Mivel Japánban más a munkabeosztás, más időszakban jártam az utcákat, mint otthon. Délelőtt mentem be dolgozni, így láttam a várost teljes lendülettel élni, és este jártam haza, amikorra a tömeg nagyrészét a buliba induló fiatalok ki tudja, honnan előbukkanó csoportjai alkották. Ily módon teljesen más lett az életem, mint korábban Európában, és ez bizarr érzés volt, szinte megcsapott Ázsia fülledt forrósága.
Mindig fáradtan értem haza, mert igyekeztem aktívan részt venni a csapatmunkában, tapasztalatcserében. Ilyenkor csak levetkőztem meztelenre, megfürödtem, és úgy ahogy voltam, meztelenül, ledőltem a földre helyezett hatalmas ágyamra aludni.
A meleg, párás esti levegő szinte elkábított. Visszagondolva furcsa, hogy eleinte a szexre sem gondoltam esténként, pedig előtte Európában igen kicsapongó életet éltem tehetős, önálló, harmincas férfiként. Túlságosan kimerített a munka és az új környezet. Átlagos testalkatom van(minden tekintetben), de elegánsan öltözködöm, és jó kocsikkal járok, ez legtöbbször elégnek is bizonyul a huszonéves, sokszor "foglalt" lányok elcsábítására. Magabiztosan viselkedtem a nőkkel, mert úgy gondoltam, ismerem őket és az erotika minden fortélyát. Hogy mekkorát tévedtem, azt a japán utam kőkeményen a szemembe vágta...
Mindig furcsállottam, hogy a japán férfikollégák a munka végeztével igen bizalmas jelekkel üzengettek egymásnak, és mindegyikük sokatmondóan kacsintott a másikra. Ilyenkor csak japánul beszéltek, pedig egyébként természetes volt köztünk az angol beszéd. Eleinte nem is törődtem vele, gondoltam, biztos csak közös kártya, ivás... vagy bordélyház a program.
Ez utóbbi egyre inkább kezdett foglalkoztatni, hiszen mindig is kedveltem az ázsiai típusú nőket, tetszik a kislányosnak tűnő alakjuk, az ébenfekete hajuk és szőrzetük, amely annak ellenére, hogy sűrű, nem nő hosszúra, és kifejezetten erotikusan hat, sosem tűnik ápolatlannak. A barna, vaskos mellbimbóikról nem is beszélve. Európában csak képről láttam ilyen nőket, nos, itt aztán forgolódhattam utánuk az utcán. Szebbnél szebb lányok (asszonyok?), mind szinte azonos korúnak tűnik, és nagyon kedvesek, vonzóak, de ugyanakkor megközelíthetetlenek is a magamfajta "sápadtarcú" számára, főleg a japán nyelvismeret hiányában.
Már kezdtem lemondani az itteni szex-kalandokról, amikor egy nap összetalálkoztam egy álomszép lánnyal. Nem véletlenül írom így, valóban egyedülálló szépség volt, de elsősorban a tekintete fogott meg engem. Éppen a folyosón ügyetlenkedtem két kartondobozzal és egy Toyota-kulccsal, amikor megláttam őt az egyik padon ücsörögni magányosan. Összetalálkozott a tekintetünk, és én szinte megdermedtem. A hatalmas barna szemek biztatóan néztek rám, de mégis valami megfoghatatlan, mélységes szomorúságot sugároztak. A lány arca hosszúkás, fakó volt, egykedvű mosolyba merevedett keskeny ajkakkal... olyan típusú arc ez, amit sohasem felejt el az ember, örökké az emlékezetébe vésődik.
Megdöbbenésemben elejtettem a dobozokat, a kocsikulcs pedig a lány lábai elé siklott a padlón. Letérdeltem, összepakoltam a dobozokat, és fordultam volna a kulcs felé, amikor két hosszú láb jelent meg előttem. Felnéztem, végig a hosszú, izmos lábakon, amiket a szűk vászonnadrág leplezetlenül megmutatott, fel a keskeny derékon és a finoman domborodó melleken át, amiken büszkén feszült a kosztümje, majd egyenesen a szemébe néztem. A magas, modellalkatú lány pedig rezzenéstelen arccal felém nyújtotta a kulcsot vékony ujjai közt, csak a szemei mosolyogtak. Ahhoz, hogy elvegyem, szinte kezet kellett fognom vele... a bőre olyan selymes volt, hogy beleborzongtam. Gyorsan talpra ugrottam, japánul köszönömöt hebegtem, felkaptam a dobozokat, és kissé meghajoltam, ahogy azt kell. A lány viszonzásul szintén meghajolt, majd mikor felemelkedett, láttam, hogy végre elmosolyodott. Valahogy annyira zavarba jöttem, hogy egyszerűen otthagytam...
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.71 pont (69 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#19 virindi 2003. 03. 28. péntek 17:06
"teljesen ráizzadt az ing, pedig kint csak 15-20 fok volt"
"30-35 fok éjszaka, magas páratartalom"
#18 nacsa 2003. 03. 28. péntek 15:06
Mindent elhiszek, jó a szöveg, de a japánok sosem vesznek be egy gajdzsint a saját "csapatukba", nemhogy együtt kefélésre. De attól még izgi a sztori.
#17 alma 2003. 03. 27. csütörtök 20:47
tokeletes tortenet. tokeletes. csak gratulalni tudok hozza, es meg egy keves fenyegetest tudok hozzatenni a folytatas elmaradasanak esetere :)))
#16 Ildica 2003. 03. 25. kedd 19:05
Hmm bevezetésnek nem rossz,mint egy jo fogalmazás...a bevezetés arra szolgál,hogy az olvaso figyelmét teljesen a tárgyalásra összpontositsa.
Ügyes vagy. :)
#15 TheChronic 2003. 03. 25. kedd 08:02
Ildica: köszi az odafigyelést:D remélem,egyik kezed sem a borospoháron fog pihenni ;D
#14 TheChronic 2003. 03. 25. kedd 08:00
Ildikó: kb.hét végén jön a folyt.!
pityke: nem akartam kultúrális ismeretterjesztést,akkor már inkább a punci :D
#13 pityke 2003. 03. 24. hétfő 21:27
Hát, nem nagyon japános és nagyon puciszagú, de valamelyest azért elfogadható.
#12 Kunzo 2003. 03. 24. hétfő 17:04
Ja fasza
#11 Ildica 2003. 03. 24. hétfő 14:55
TheCronik,most netcaffeban vagyok,nem a legjobb hely az irásod olvasására...remélem holnaptol ujra lesz netem,s akkor...az irásaidhoz nekem mindig kell egy pohár bor...:))Csók
#10 Ildikó 2003. 03. 24. hétfő 14:08
rendszeresen olvasom a kritikáidat,úgyhogy kíváncsian vártam,hogy te magad mivel rukkolsz elő!
Eddíg jó!Ne várass sokáig a folytatással!!
#9 TheChronic 2003. 03. 24. hétfő 11:01
Amikor leírtam ezt a pontátlagosdit,akkor láttam,hogy hülyeség.Inkább kapjak kevesebbet,de azt a történet érdemelje ki,és ne az ígéreteim.Már nem kell sokat várni...:D
#8 bolondember 2003. 03. 24. hétfő 01:05
szvsz ez így is kerek...
csak a kéjencek várják a folytatást.:)
Na jó.Én is.
:)
#7 Takezo 2003. 03. 24. hétfő 00:04
ez qrva jó történetnek indul... de így kb 4-es, mivel csak a fele... "ez a pontátlagtól is függ" ez nagyon zavar... majd ha kész lesz, akkor kapsz rá több pontot, ne te követelőzz..
#6 Kékszemû 2003. 03. 23. vasárnap 23:56
Nagyon tetszett, folytasd! =)
#5 TheChronic 2003. 03. 23. vasárnap 18:47
Remélem,lesz időm írni,és akkor nem sokat kell várni a folytatásra.Persze ez a pontátlagtól is függ.De ez még csak a kezdet,senkit ne tévesszen meg.
#4 nadjp 2003. 03. 23. vasárnap 18:42
Nem tetszik igazán. Vannak ennél sokkal jobbak (6pont)
#3 Ska-P 2003. 03. 23. vasárnap 16:27
Jó, hogy ilyen mesélős, de a folytatás nagyon hiányzik.
#2 villanyallat 2003. 03. 23. vasárnap 15:28
a fojtatást nem kellett volna lehagyni, pont a lényeg hiányzik
#1 Törté-Net 2003. 03. 23. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?