A+ A-

Sztriptíztől hajnalig 3. rész

Fél percig lágyan ringatózott a zenére, lassan körbefordulva, egy harapásnyi tangába öltözötten. Ekkor leugrott az asztalról, minden útjába esőt buja simogatásban vagy hosszú csókban részesítve, megragadta Tünde húgának kezét, és visszasétált vele az emelvényhez.
Az új fellépő élvezte a hirtelen ráirányuló figyelmet, örömmel osztozott az idáig Vivient övező, kéjsóvár tekintetek tüzében. Átvette a csaknem meztelen Vivien ringatózó mozgását, és mosolyogva pózolt a mobiltelefonok kameráinak.
Mariann állandósult kellékével, az üresnek tekinthető poharával és egy párásfalú sörrel mellém húzódott, utóbbit átnyújtva érdeklődött:
- Emese megvolt?
- A vibrinek... - válaszoltam tartózkodón.
- Haha... Tünde vibrijével dugtad meg? - csodálkozott. - Hát a sajátoddal, az igazival mit csináltál? Kíméled?
- Nem akartam kivenni a szájából...
- Haha...
Az alkalmi színpadon Vivien táncközben körbeforgatta, módszeresen megtapogatta partnerét, s egy követhetetlenül hirtelen mozdulattal térdig lehúzta annak bugyiját. A műsort hangosan élvezők már csak az eredményt látták, és ahogy Tünde húga engedelmesen kilép a diónyi méretű ruhadarabból.
Vivien mutatóujján megpörgette a tangát:
- Ki veti le még a bugyiját?
Kis cihelődés támadt a közönség soraiban, néhány erőtlen tiltakozás hallatszott, és máris három újabb bugyi lendült a magasba, köztük Mariann hófehérje. Ott mosolygott mellettem a szőkeség, felváltva a hosszú lábaira és rám pislogva -, kezében az elválaszthatatlan, többé-kevésbé üres pohárral, testén egyetlen fehér, combtőig érő ruhában.
- Soha nem éreztem még magam ennyire meztelennek - súgta.
Tünde húga az összetolt asztalok tetején hasonlóan vélekedhetett, mert önkéntelenül húzogatta apró szoknyáját... Vivien azonban nem engedte, hogy társa magával legyen elfoglalva, derekánál átölelve táncoltatta. Közben mind több virgonc bugyi emelkedett a magasba, mindahányat egyenként megtapsolta a lelkes közönség.
Az alkalmi színpad körül egyre szűkebbre zárult a kör. Vivien a legzajosabb társaság felé közeledett, akik mindeddig nyújtózkodva igyekeztek megérinteni, és türelmesen, ütemre billegve kivárta, míg végre bátorságot merítenek, és közösen lehúzzák róla a bugyiját.
Tünde előkerült valahonnan, Mariannt úgy üdvözölte, mintha évek óta nem találkoztak volna, majd belecsimpaszkodott a karomban, és nézte az asztalok tetején mozgó hugicáját.
- Ugye, szép kis öcsikém van? - kérdezte büszkén.
- Mindjárt kiderül, mekkora tévedésben vagy! Rá fogsz jönni, hogy nem is öcséd, hanem húgod van! - vigyorogtam rá, miközben Vivien kezei nyomán valóban feltárult a hugica minden nőiessége, s már két teljesen meztelen lány táncolt a szemeink előtt.
- Kin van még bugyi? - rikkantott Vivien. - És cicitartó? Le vele! - Fürkészve nézte a körülötte állókat.
Az egyetlen lányt, aki tévedésből nadrágban jött bulizni, többen az asztalra nyomták, és az ég felé kapálózó lábairól lehúzták először a farmert, majd újabb küzdelem árán a bíborszínű bugyit is.
- Mariann? - bújt hozzám Tünde. Az érdeklődésből azt hallottam ki, hogy vajon a másik oldalamon álló Mariann megfelel-e a bugyi-nélküliségnek. Válaszul büszkén mutattam a kérdéses ruhadarabot.
- És te? - kérdeztem vissza. - A háziasszonynak nem illik kilógni a vendégei közül! Csak nem akarod túlöltözni őket?
Tünde egy pillanatnyi gondolkodás után levetette, gombóccá gyúrta és a színpadra dobta öltözékének intim darabkáját. Néhány hasonló hajigálás követte az elsőt, a két meztelen lány úgy hajolt el minden alkalommal, mintha tojások röpködnének.
A buli ezzel a rendhagyó sztriptízzel vette kezdetét.
*
Gyönyörködtem a panorámában. Minden mozdulattal újra és újra kimosolygott a lányok feneke a ruha alól, s bár se több, se kevesebb nem látszott, mint korábban, csupán az a tudat is ingerlően hatott rám, hogy valószínűleg egyikükön sincs már bugyi. Azok a lányok pedig, akik egymással táncoltak popsit simogatva, folyamatosan kitették magukat a kandi tekinteteknek, és szemmel láthatólag élvezték a nyálcsorgatókat ugyanúgy, mint a női kezek érintését.
Nekitámaszkodtam a bárpultnak, magamhoz húztam két szendvicset és egy hűvös sört.
- Szerinted elég lesz a szendvics? - aggodalmaskodott a háziasszony izgalmával Tünde.
- Szerinted enni jöttek? - kérdeztem vissza. - Ott éppen kialakulófélben van egy szendvics...
Valóban nem úgy tűnt, mintha rajtam kívül bárkinek eszébe jutott volna, hogy kupacban áll a többféle harapnivaló. Viszont tőlünk párlépésnyire, élő húsként, két összekapaszkodott srác közé préselődött, egy tüsihajú, kreolbőrű lány.
- Engedd el magad, nem pincér vagy! - bíztattam. - Összejött már valami?
- Ne hülyülj, még egy zabszem se menne be!
- Muti! - Kézfejemet végighúztam csípőjétől lefelé a ruháján, ahogy a szél tapasztaná testéhez, majd visszafordulva a ruha takarásában megérintettem a szeméremdombját.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.72 pont (25 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 listike 2017. 12. 21. csütörtök 17:05
Jól sikerült.
#5 papi 2013. 09. 11. szerda 05:16
Nagyon jó
#4 tenzin 2012. 08. 24. péntek 00:15
remek
#3 joozsi 2012. 07. 14. szombat 07:03
Én nem látom a szövegből, hogy kurvák is lettek volna ott.
#2 Rinaldo 2012. 07. 13. péntek 07:28
Nem semmi kurva csajok,basznak pinába,seggbe.
#1 Törté-Net 2012. 07. 13. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?