A+ A-

Wellness hétvége 2. rész

A pultnál kértem egy üveg édes pezsgőt, és három pohárral felszerelkezve visszamentem az asztalunkhoz.
- Na, kérem a cipődet! - szólt Alex Andihoz, aki vonakodva, de átadta a kérdéses ruhadarabot. Alex, legnagyobb meglepetésemre tényleg teletöltötte pezsgővel. A probléma talán abból adódott, hogy nem voltunk teljesen józanok. Alex a szájához emelte a cipőt és...
... A cipő oldalán lévő lehúzott zipzár nyílásán át az egész a nyakába ömlött.
- Basszus! - kiáltott Alex, amikor a jéghideg folyadék a nyakába ömlött. - Minek gyártanak olyan cipőket, amiből még inni sem lehet!
Mondanom sem kell, hogy Andival jót vidultunk a "baleseten". Alex bocsánatot kérve kiment a mosdóba, rendbe szedni magát. Kettesben maradtunk Andreával. Andi egy kis ideig csak úgy bámult ki a fejéből, de látszott rajta, hogy mondani akar valamit. Aztán csak kibökte.
- Együtt akarok lenni vele!
- De hát most is együtt vagy vele - játszottam az értetlent, miközben éreztem, hogy farkamban erősen megindult a vér egyirányú áramlása.
- Olyan hülye vagy! Úgy akarok együtt lenni vele! - mondta.
- Hogy? - kérdeztem tovább feszítve a húrt.
- Akkora genya vagy! Tudod nagyon jól, hogy gondolom!
- Andicica! Miért kell mindig ezt csinálni!? Miért nem tudod kimondani, hogy mit szeretnél?! Miért kell kérdezz-felelek-et játszani?
Nejem egyenesen a szemembe nézett. Látszott rajta, hogy nagyon zavarban van. Egy darabig csak hallgatott, aztán hirtelen felállva, hozzám lépett és megpuszilta az arcom, majd a fülembe súgta:
- Baszni akarok vele! Most jó?
- Jó! - válaszoltam volna, de nem várta meg. Felvette a cipőjét, és elindult a mosdó felé.
- Utánamegy! - Gondoltam magamban. - Basszus! Be fog hozzá menni a férfi WC-be.
Éreztem, hogy a farkam lüktetve követeli, hogy szabadítsam ki őt a börtönéből. Csalódnom kellett. Andi eltűnt a női mosdó ajtaja mögött. Egyedül maradtam gondolataimmal.
Most mi legyen? Hogy a francba mondjam meg egy vadidegen embernek, hogy a feleségem dugni akar vele?! Még sohasem volt ilyenben részem. Zolival és Petivel olyan egyszerű volt minden. De most! Lehet, hogy életem legjobb kefélése előtt állok, és nem tudom, hogyan kezdjek hozzá...
... Gondolataimat Alex hangja szakította félbe.
- Andrea? - kérdezte.
- Kiment a mosdóba - feleltem, és döntöttem. Egyenesen nekiszegezem a kérdést. - Figyelj! Azt mondtad, hogy tetszik neked a feleségem.
- Hát nem egészen ezt mondtam! Azt mondtam, hogy tetszik a tetkója! De ha már így rákérdeztél, hát IGEN! Tetszik! Tényleg a feleséged?
- Mi van? - azt hittem rosszul hallok.
- Tényleg a feleséged? - ismételte meg a kérdést.
- Miért ne lehetne a feleségem?
- Persze, hogy lehet a feleséged. Csak nekem az a tapasztalatom, hogy a jó nőknek általában tök nyomi férjük van. Te pedig tök jó fej vagy. Ezért gondoltam, hogy csak a barátnőd, vagy esetleg férjnél van és csak úgy... Érted?
- Valóban férjnél van! Én vagyok a férje! - válaszoltam mosolyogva.
- Bocs! Nem akartalak megb...
- Nem bántottál meg - feleltem. - Szóval Andi tényleg jó nő?
- Te vak vagy apám!? Hát nem látod?
- Persze hogy látom, csak...
Andi visszajött a mosdóból, így jobbnak láttam félbehagyni a beszélgetést. Megállt Alex háta mögött, és talán véletlenül, talán direkt megérintette hátulról a vállát.
- Csupa víz a pólód! Le kéne cserélni, mert megfázol - szólt rá Alexre a nejem.
- Az sajna nem fog menni. Nem hoztam semmilyen ruhát, csak ami rajtam van. Nem készültem rá, hogy napokig itt fogok csövezni.
- Ez akkor sem maradhat rajtad! Tuti a tüdőgyulladás.
Én sem tudtam segíteni rajta, hiszen én sem cipeltem el a ruhásszekrényemet, de támadt egy remek ötletem.
- A szobánkban van köntös. Lehozom neked.
- Ne hülyéskedj már! Nem fogok itt köntösben ülni! - mondta Alex jogos felháborodással a hangjában.
- Ebben akkor sem maradhatsz! - mondta Andi ellentmondást nem tűrő hangon, mert beteg leszel. Akkor menjük fel a szobánkba. Ott lehetsz köntösben is.
Ámulattal adóztam a női fifikának! Édesem 10 másodperc alatt elérte, hogy Alex feljöjjön hozzánk és levetkőzzön.
Vételeztünk még néhány sört, és a benne lévő Oliva bogyóról "Bogyósnak" keresztelt kimondhatatlan nevű koktélból a "karórám" terhére és elindultunk az emeletre.
Alex ismét bocsánatot kért és bement a fürdőbe "átöltözni" a köntösbe, amit a szálloda bocsájtott rendelkezésünkre. Pillanatok múlva készen volt és vigyorgó arccal lépett ki az ajtón!
- Figyeljetek! A koleszben olyat szoktunk játszani, hogy valaki feltesz egy kérdést, és aki tudja rá a választ, az nyer. Ő kívánhat valamit a többiektől. Igaz mi többen szoktunk lenni, de szerintem így hárman sem rossz!
Játszottunk hát. Hamar kialakult, hogy mindenki a saját szakterületéről választott kérdést, amit persze a többiek nem tudtak, így mindig a kérdező nyert. Volt néhány hülye kívánság, amit nem részleteznék.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.09 pont (43 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 x124 2012. 01. 3. kedd 19:16
Folytatáést!!
#2 genius33 2012. 01. 3. kedd 08:51
Legyen folytatása is smile
#1 Törté-Net 2012. 01. 3. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?