A+ A-

Wellness hétvége 1. rész

Tavaly Novemberben történt az, amit most megosztok veletek.
Nagyon hideg volt már az idő, mikor feleségemmel (hívjuk Őt most is Andreának) elutaztunk egy kisváros Wellness szállójába egy hétvégére.
Összekötöttük a kellemest a hasznossal. Nekem munkaügyben úgyis oda kell utaznom, mért ne csaphatnánk egy görbe hétvégét.
A gyerekek Mamánál, unokatesóknál. Kettesben mentünk, és egész úton, sőt már hetekkel az elutazás előtt az járt a fejemben, hogy mekkorákat fogunk kefélni a szobánkban. Csak azt sajnáltam, hogy Zoltán és a felesége, Zsuzsa nem tudtak velünk jönni.
Sokáig úgy volt, hogy négyesbe utazunk, de nekik sajna közbejött valami, így csak ketten mentünk. Pedig, gondoltam, négyesben mekkora lett volna. Nagyon sokszor voltunk már együtt négyen. Andrea rendszeresen kefél Zolival, illetve rendszeresen dugjuk meg Andit Zolival ketten. Andi imádja, ha egyszerre több manus kényezteti.
De ez most elmarad. Csak kettesben vagyunk. Így sem lesz rossz. Andi vidáman csacsogott az autópályán, hogy majd mi mindent kell megnézni. Hová kell elmenni feltétlenül. Van egy nagyon híres cukrászda, ahol világbajnok ezüstérmes a pisztácia fagyi - olvasta a neten - és hogy pont most van a szomszéd faluban a nemtom’ milyen fesztivál és hogy kik fognak fellépni... és csak 8 km re van a kegytemplom, ami 900 éve épült.
- Nem is figyelsz - mondta kicsit sértett hangon.
- Dehogyisnem Cica! Csak ezt már minimum kétszázszor megbeszéltük, és pontosan tudom, hogy a templom freskóit 91-ben restaurálták, mikor festés közben észrevették, hogy a mittudomén hány réteg meszelés alatt a kupola freskókkal díszített. Csak elbambultam.
- Hát akkor ne bambulj! 140-el megyünk, te meg bambulsz. Marha jó! Álmos vagy? Megállunk egy kávéra?
Néhány kilométer után egy benzinkútnál megálltunk.. Mivel bent nem lehetett dohányozni, kijöttünk a kávéval és az épület háta mögött, egy kissé szélvédettebb helyen ittuk meg a kávénkat. Közben beszélgettünk, és elmondtam neki, hogy iszonyatosan kívánom Őt, és hogy alig várom, hogy odaérjünk. Erre megcsókolt. Nagyon mohón, vágyakozóan. Éreztem, hogy Ő sem bánná, ha már ott lennénk. Nekinyomtam Andi hátát a falnak és a pulóver alatt megmarkoltam az egyik mellét. Ezt imádta! Ha méretezni kéne a melleit, azt mondanám, hogy egy tízes skálán talán 3-as. Nem nagy, de én imádom. Még most, három gyermek után, 36 évesen is kemény és hetyke. Fittyet hány a gravitációnak. Ez talán a sok tornától, aerobictól és pilatestől van, vagy attól, hogy nem nagy, nem tudom, de nem is érdekel.
Ahogy a kezem hozzáért éreztem, hogy a mellbimbója kő kemény, szinte átszúrja a pulóverét (talán a hidegtől, talán a vágytól, talán mindkettőtől). Andi teste megremegett. Ettől a testén végigfutó enyhe remegéstől és a kemény mellek érintésétől iszonyatos vágy tört rám. Legszívesebben ott a helyszínen lerángattam volna róla a nadrágot és a falnak döntve keféltem volna Őt félholtra. De csak a fal felé fordítottam és a nadrágon keresztül simogattam a fenekét miközben a nyakát csókolgattam.
- Figyi! Itt filmeznek! - mondta nevetve, és a falra szerelt biztonsági kamerára mutatott, aminek éppen a látószögében voltunk. Elengedtem őt, és egy fél lépést hátraléptem. Ő felém fordult, és leguggolt elém. Csak úgy a farmeren keresztül gyengéden beleharapott ágaskodó farkamba, majd ellentmondást nem tűrő hangon így szólt:
- Gyere, menjünk!
Menetközben még dobott egy puszit a kamerának, majd beszálltunk és elhajtottunk. Pillanatok múlva ismét az autópályán száguldoztunk. Útközben megbeszéltük, hogy mennyire nagy kár, hogy Zoliék nem jöttek velünk.
- Vagy legalább Zoli - mondtam mosolyogva.
- Hülye! Nem azért! Csak úgy!
- Én is úgy gondoltam, hogy csak úgy! - mondtam. - De azért egy picit AZÉRT is! Nem? - tettem hozzá halkan és reméltem, hogy igenlő választ fog adni.
Andi rövid gondolkodás után elmondta, hogy nem tehet róla, de imád két fiúval dugni egyszerre, és hogy én szoktattam rá, ezért nem tehetek neki szemrehányást.
Hogy miből gondolta, hogy pont most akarok neki szemrehányást tenni!? Több mint tíz éve dobjuk őt rendszeresen partiba Zolival és Petivel. Miért pont most? Megnyugtattam, hogy nincs semmi baj, és hogy én is imádom nézni, amikor mással kefél. Ez eddig is így volt, és ezután is így lesz!
Ezután már eseménytelen volt az út hátralévő része. Beszélgettünk, nevetgéltünk, és kíváncsian vártuk a négycsillagos szállodát.
Nemsokára beértünk a városba. A GPS segítségével gond nélkül megtaláltuk a szállót, ami nem okozott csalódást. Még szebb volt, mint a képeken. A háttérben, a hegyoldal látványától elakadt a szavam. Az erdő lombja leírhatatlan látványt nyújtott. Millió színben pompáztak az őszi lombkoronák, a hegy fölött pedig ezerrel ontotta a fényt az a csillag, amit mi földi halandók Napnak hívunk. A fény áthatolt a lombokon és ezerszeresen verődött vissza a sárga, vörös, barna és ezek milliónyi árnyalatában játszó faleveleken.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.64 pont (55 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 sikamika 2011. 10. 11. kedd 02:02
hát sok a szoveg semmi lényeg . . ..
#4 Pavlov 2011. 10. 5. szerda 19:32
Vontatott...
#3 gyuri0926 2011. 10. 5. szerda 07:41
Ebben csak grupi nincsen , tudom , hogy első rész , tudom kell bevezetés , de ze kicsit hosszú és unalmas
#2 Shavo 2011. 10. 5. szerda 00:21
Lehetne jobb is.
#1 Törté-Net 2011. 10. 5. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?