A+ A-

Nikolett 1. rész

Harmadikosok voltunk a gimiben, amikor Nikolett az osztályunkba került. Gyorsan összebarátkoztunk. Egyikünk sem volt leszbikus, mégis igen gyorsan egymásba habarodtunk. Leginkább fiús alkata, rövidre nyírt vörösesbarna haja, kislányos melle és csillapíthatatlan szexéhsége tetszett. Niki - ahogy az osztályban nevezték - annyira ki volt éhezve a szexre, hogy bárhová mentünk, azonnal fölszedett magának egy pasit, hogy lefeküdjön vele. Emiatt aztán én nem Nikinek hívtam, hanem Quickinek, ami a szexlexikon szerint egy gyors, spontánul összejött numerát jelent valami tiltott vagy szokatlan helyen.
Szexelni akkor kezdtünk egymással, amikor éppen mindketten facérak voltunk, s mivel szülei éppen elutaztak hétvégére, meghívott, hogy aludjak nála. Mivel egyedül voltunk a lakásban, a hálószoba is üres volt, s így szülei franciaágyában aludtunk. Jobban mondva nem aludtunk, hanem először is kényelmesen elhelyezkedtünk a nappaliban, bekapcsoltuk a DVD-lejátszót és megnéztünk egy pár izgalmas női pornófilmet. A kéjsóvár Quickinek egész gyűjteménye volt ezekből, s nem is titkolta, hogy ha éppen nem volt pasival, elalvás előtt szinte minden nap ezeket nézte a szobájában lévő DVD-lejátszón maszturbálás közben.
Ahogy már mondtam, egyikünk sem leszbikus, de azért már csókolóztunk egymással egy párszor. Mást azonban még nem csináltunk ez előtt az éjszaka előtt. Most persze tudtam, hogy ezúttal többről lesz szó.
Amikor Quicki megunta a pornófilmeket, azt mondta, vetkőzzek le, ő pedig bement a szobájába. Mire én bugyira vetkőztem és ruháimat leraktam a fotelbe, ő is visszajött, de nem meztelenül, hanem legnagyobb meglepetésemre egy ódivatú, bokáig érő, illedelmes hálóingben. Én felhúzott térdekkel, zavartan ültem az egyik fotelben, de ő kézen fogott és behúzott a hálószobába.
- Ülj le ide! - mutatott az ágy végében álló fotelre.
Aztán hanyatt vetette magát a bevetett ágyon, és szó nélkül csípőjéig felhúzta hálóingét. Ekkor pirultam el először, mert láttam, hogy nem volt rajta bugyi. Azt is ekkor láttam először, hogy puncija simára volt borotválva. Egyetlen szőrszál se volt rajta.
Én akkoriban még csak a hónaljszőrzetemet borotváltam le, a szeméremszőrzetem igazi bozót volt. Elragadónak találtam sima vénuszdombját, és egy pillanatra elképzeltem, milyen csodás lenne végigsimítani kezemmel. Ez nem az a szexuális vágy volt, amit férfiaknál éreztem, hanem valami gyomortáji bizsergés és szexmentes vágyakozás, hogy végigsimítsam feszesen domborodó csupasz ágyékát. Ekkor éreztem életemben először ilyesmit, de aztán gyorsan elhessegettem a "tisztességtelen" gondolatot. Quicki felhúzta térdét, talpaival megtámaszkodott az ágyon, és széttárta combjait. Én félre akartam nézni, de nem bírtam levenni róla a szememet. Irtó zavarban voltam és egész testemben izzadni kezdtem, amikor a kamaszos testű lány még jobban széttárta combjait, és sima bőrű szeméremajkai egyre széjjelebb nyíltak. Köztük felül láthatóvá vált egy redőkkel barázdált, rózsaszínűen fénylő duzzanat, alatta pedig a kisebb szeméremajkak.
Addig még - az iskolai biológiaórán kívül - sohasem láttam csupasz női nemi szervet. A sajátomat se néztem meg még soha a tükörben, pedig ahogy Quicki mondta, ezt sok lány csinálja, hogy jobban megismerje testének ezt a régióját. Számomra azonban ez valami ismeretlen, izgalmas táj volt, ami most az ő combjai között megnyílt előttem. Erre még a szexuális felvilágosítás órákon látott rajzok után se voltam igazán felkészülve, mivel ott minden steril volt és szűzies, nem pedig ilyen élő, erőteljesen rózsaszínű és nedvesen csillogó. Igen, Quicki puncija rózsaszínűen és nedvesen csillogott, amitől megint érezni kezdtem a gyomortáji bizsergést.
- Hogy mi micsoda a puncimon, azt gondolom, nem kell elmagyaráznom - mondta Quicki. - Csikló, vagina és a többi.
Zavartan csóváltam a fejemet. Persze, hogy semmit nem kellett nekem elmagyarázni. Csak az egész valahogy olyan állati kínos volt.
Quicki azonban nem zavartatta magát, hanem jobb keze mutató- és középső ujjával dörzsölgetni kezdte csiklóját. Közben időnként meg-meghúzta a duzzadó bőrredőt. Úgy tűnt, az apró duzzanat az ingerléstől egyre nagyobbra nő és nedvesen csillog. Azt is jól láttam, ahogy ujjai néha végigsiklanak szeméremajkain, majd tövig bedugja őket hüvelyébe.
- Na, gyere, feküdj ide mellém! - mondta Quicki. Én kissé vonakodva teljesítettem kérését, pedig egész idő alatt csak erre vágytam. Esetlenül feküdtem mellé. Quicki szó nélkül lehúzta a bugyimat, majd gyengéd erőszakkal széthúzta a combjaimat és teljesen fesztelenül benyúlt közéjük.
Én úgy szégyelltem magam, hogy a föld alá tudtam volna süllyedni, mégse akartam, hogy abbahagyja. Lopva, mégis hangosan felsóhajtottam. Ujjaival a fanszőrzet alól elődomborodó csiklómat simogatta, majd kezemet odahúzta a combjai közé. Kölcsönösen simogattuk egymást, főleg egymás ágyékát és csiklóját. Quicki annyira felizgult, hogy szájába vette és szopogatni kezdte mereven álló mellbimbómat.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.81 pont (62 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 papi 2014. 03. 30. vasárnap 13:13
Egész jó
#5 A57L 2013. 12. 30. hétfő 04:15
Elég jó.
#4 feherfabia 2013. 12. 29. vasárnap 05:44
Nagyon jó!
#3 Bikmakkocska 2013. 05. 14. kedd 12:37
És hol tekinthető meg az a film?
#2 Orfeus 2012. 03. 8. csütörtök 20:17
Asszem látam azt a filmet amiből a kép van smile
#1 Törté-Net 2011. 07. 28. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?