A+ A-

Nikolett 3. rész

Mielőtt rátérnék, hogy élveztem ki én is a fekete supermant, emlékeztetőül iderakok két képet róla.

Miután kipihente a Quickivel való hancúrozást, Jack odaszólt nekünk, hogy vegyünk föl valamit, hogy kiúszhassunk a partra. Ez a rész nem tartozott a nudista faluhoz, tehát ha jön valaki, nem lehetünk anyaszült meztelenek. Ő rögtön fel is vette térdig érő sortját, ami nyilvánvalóan azért ért térdig, hogy ne lógjon ki alóla a pélója. Quicki és én kis tangát és egy könnyű pólót vettünk fel. Amikor elkészültünk, Jack fejest ugrott a vízbe, és mi is követtük a példáját. Kiúsztunk, és úgy ahogy voltunk, kifeküdtünk a partra. Vizes pólóink testünkhöz tapadtak, mellbimbóink szinte kiszúrták a könnyű trikót. Ez Jacket sem hagyta hidegen, s amikor felkelt fektéből, úgy állt a dákója, hogy vízszintesen előrenyomta a sortját, alul pedig mindkét lábán combközépig felhúzódott a könnyű selyem.
Quicki ettől rögtön felizgult. Miután Jack pont mellette állt, alulról benyúlt a fiú sortja alá, és megmarkolta a mereven előremeredő rudat.
- Várjál, te kis mohó! - szóltam rá. - Nagyon jól tudod, hogy most én jövök.
- Persze, persze... Ne izgasd magad. Most majd én nézlek benneteket.
Jack nem törődött a vitánkkal, hanem kiszabadította a farkát Quicki ujjainak szorításából, körülnézett, és amikor látta, hogy se közel, se távol nincs egy lélek se, kilépett a nadrágból.
Aztán hozzám lépett, és letérdelt mellém.
- Hogy akarod? - kérdezte enyhén felfelé hajló, előremeredő rúdját megmarkolva.
- Háát... - feleltem elgondolkozva -, úgy, hogy ne fájjon.
- Oké - mondta Jack. - Legjobb lesz, ha beleülsz, akkor te tudod szabályozni.
Azzal hanyatt feküdt, és intett, hogy jöjjek. Én gyorsan kibújtam a tangából, és csípőre tett kézzel terpeszállásban felmeredő farka fölé álltam. Magam alá nyúltam, megragadtam a vaskos rudat, a barnán csillogó makkot a szeméremajkaim közé illesztettem, és térdeimet behajlítva elkezdtem ráhúzni magam.
Quicki mellettünk hasalt és állát a két kezére támasztva tátott szemmel figyelte az akciót.
Jobb kezemmel még mindig Jack farkát markoltam, de lassanként egyre lejjebb toltam a csípőmet, s vaskos makkját már a hüvelyemben éreztem. A meleg, gömbölyű húsdarab teljesen kitöltött belülről. Csodás érzés volt, ahogy a feszes bőrű, duzzadó makk milliméterről milliméterre beljebb simította végig hüvelyem falát.
Quicki mohó szemekkel figyelt minket, szemein látszott az irigység. Aztán hirtelen előrenyúlt, és megmarkolta a mereven álló rúd tövét. Ez egyikünket sem zavarta, mert vagy négy maroknyi még mindig nem volt bennem, de ez a rész - ahogy térdemet behajlítva egyre lejjebb engedtem az alfelemet - mind kisebb lett. Bár tartottam tőle, nem volt nehéz ráhúznom magam a hosszú, vastag fekete lőcsre, mert belül már egész síkos voltam.
- Vigyázz, Barbara, mert kifolysz! - nevetett Quicki, és felmutatta kéjnedvemtől lucskos kezét, amellyel Jack farkát markolta.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.61 pont (36 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 listike 2014. 03. 25. kedd 16:37
Szuper volt.
#7 papi 2014. 01. 1. szerda 13:20
Egész jó
#6 A57L 2013. 12. 30. hétfő 04:14
Nem rossz.
#5 feherfabia 2013. 12. 29. vasárnap 06:01
Szuper!
#4 Bikmakkocska 2013. 05. 14. kedd 12:41
Ez is megvolt.
#3 Törté-Net 2011. 11. 11. péntek 00:19
Elnézést, javítva a hiányzó képek.

A címet pedig a hiányzó képek miatt láthattad, egyes böngészők a hiányzó képek helyére nem piros X-et raknak, hanem a képhez rendelt szöveget, ami jelen esetben a történet címe volt.

Mégegyszer elnézést!
#2 Pavlov 2011. 11. 10. csütörtök 20:06
Hol vannak a képek? És miért van a cím a szöveg elején kétszer is?
#1 Törté-Net 2011. 11. 10. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?