A+ A-

Nikolett 2. rész

Az előző történetben arról is írtam, hogy Niki (azaz Quicki) minden alkalmat megragadott, hogy felszedjen magának egy pasit és lefekhessen vele. Arról azonban nem írtam, hogy a nyári szünetben többször is járt egy dél-franciaországi nudista kempingben, ahová a III. osztály után engem is magával vitt. A Le Sérignan Plage Nature voltaképpen nem is a szó szoros értelmében vett kemping volt, hanem egy naturista kempingfalu a romantikus Sérignan városka mellett, és ahogy a neve is mutatja, a tengerparton hatalmas plázs tartozott hozzá. Quicki rögtön az első napon ki is feküdt a plázsra, süttette magát a napon és hallgatta a hullámok csapkodását.

Bár mindketten valami jó külsejű srácra spekuláltunk, az első éjszakát kettesben töltöttük a kényelmes kis faházban... és mivel eléggé ki voltunk éhezve, alaposan kielégítettük egymást.

Másnap reggel jót fürödtünk a tengerben, majd kifeküdtünk napozni a partra. Közben persze a napszemüvegünk alól figyeltük a srácokat - főleg a mellettünk röplabdázókat, akik fütyije játék közben le-föl himbálódzott. Mindketten kiszemeltünk magunknak egy-két jó kinézetű hímet, de azok többnyire partnerrel voltak, úgyhogy meg se akartunk próbálkozni velük.

Végül Quicki egy szál strandpapucsban elindult körbejárni a nyaralófalut. Arra csak visszatérte után jöttem rá, hogy az iPhone-ját is magával vitte, de nem is telefonálni akart vele, hanem - ahogy később mesélte - pasikat gyűjteni, mármint fényképezni. Amikor visszajött, elkezdtük mustrálni a lefotózott pasikat. A legszebb példány mindkettőnk megítélése szerint egy színes bőrű srác volt, akit Quicki a víz mellett kapott le.
- Láttál már ekkorát? - kérdezte sóvár szemekkel a lankadt állapotban is jól méretezett hímtagra meredve. - Ezt megszerzem, ha addig élek is.
- Megszólítottad? - kérdeztem.
- Naná! - felelte Quicki. -
Azt hiszem, tetszettem is neki, de azt mondta, most elmegy hajót bérelni. De ha van kedvem, legyek ott kettőre a mólónál, és elvisz hajókázni. Szerintem te is gyere el, mert ahogy elnéztem, mind a kettőnknek jut belőle.
Így aztán 2 órára mindketten ott voltunk a mólón, és az egyik kis vitorlás jachtról a fekete bőrű srác integetett felénk. Rögtön azt is megtudtuk, hogy Jacknek hívják.
Először is ától cettig, azaz az orrvitorlától a tatig bemutatta nekünk a jachtot. Ezen a képen, amit Quicki készített rólunk, éppen a steuerboordot, azaz a hajó menetirány szerinti jobb oldalát magyarázza nekem.
Amikor elhagytuk a kempingfaluhoz tartozó öblöt, Jack a kormányhoz lépett, de meglepetésemre nem a nyílt tenger felé mentünk, hanem egy elhagyott kis öbölbe. Ott horgonyt vetett, és intett, hogy menjünk be a kabinba.
A kabin nem volt túl nagy, az egészet egy ágy töltötte be, amelyen azonban többen is kényelmesen elférnek.
Amikor mindannyian elhelyezkedtünk a széles ágyon, Jack Quickivel kezdett el csókolódzni, aki azonnal megértette vele, hogy először ővele foglalkozzon. Jack azért engem se hanyagolt el: Quicki mellett nekem is végigcsókolta a testemet.
Amikor ettől eléggé felizgult, megmarkolta keményedni kezdő farkát, hogy ezzel is jelezze, hozzá akar kezdeni a párzáshoz. Quicki persze nem hagyott kétséget afelől, hogy kivel kezdje.
Mivel én féltem, hogy Quickinek valami baja lesz, ha Jack a monstrum farkával felnyársalja, a kabinfal mellé húzódtam, és onnan figyeltem őket.
Úgy látszik, Jack sem volt biztos benne, hogy Quicki kislányos teste elbírja keményen felálló vastag dorongját, ha alulról dugja be neki, mert úgy helyezkedett, hogy előbb leszopassa magát a lánnyal.
Jelezte, hogy Quicki félig ülve dőljön a kabin falának, még párnát is tett a háta mögé, ő pedig lábait két oldalról mellé rakva eléje térdelt. Előrehajolt, és csókolgatni-szopogatni kezdte Quicki helyes kis melleit. Ettől lassan, de biztosan emelkedni kezdett már eddig is keményen előremeredő farka.
Amikor Jack mindkét kezével a kabinfalnak támaszkodva megemelte térdeit, vaskos makkja pont Quicki szája elé került. Jack jobb kezével újra megmarkolta a farka tövét, és a rózsaszínűen csillogó makkot elkezdte betolni a lány ajkai közé.
Amikor a vaskos makk teljes egészében benn volt a lány szájában, Jack előrébb tolta altestét, és óvatosan elkezdte még beljebb tolni a vastag rudat. Azt hittem, hogy Quicki öklendezni kezd, de ehelyett készségesen kitátotta a száját, és ujjait legnagyobb csodálkozásomra a feketén csillogó bájdorong köré fonta, ha keze nem is ért teljesen körül rajta. Biztos azért, gondoltam, hogy megállíthassa, ha túl mélyen bemegy.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.56 pont (39 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 papi 2014. 03. 30. vasárnap 13:12
Nem rossz
#6 listike 2014. 03. 25. kedd 15:50
Nagyon jó.
#5 A57L 2013. 12. 30. hétfő 04:14
Elég jó.
#4 feherfabia 2013. 12. 29. vasárnap 05:54
#3 Bikmakkocska 2013. 05. 14. kedd 12:38
Jó.
#2 sztbali 2011. 09. 27. kedd 12:02
Tetszik. Jöhet a folytatás.
#1 Törté-Net 2011. 09. 27. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?