A+ A-

Grill Party

Elterveztük, hogy megünnepeljük a nyári napfordulót, mert ilyenkor jön a jó idő lehet menni nyaralni a haverokkal bulikba járni és persze szép nőket nézegetni. Így tehát a barátaimmal elterveztük, hogy kimegyünk az egyik barátunk hétvégi házához és ott ünnepelünk egy kicsit egy grill party - val egybe kötve.
Elkövetkezett a várva várt este. Mi már kimentünk délután 3 - 4 óra körül, hogy kicsit elrendezzük a terepet és behűtjük a söröket és a borokat. Kapcsoltunk egy kis zenét és elkezdtük a pakolást. Másfél óra alatt megvoltunk vele és közbe lecsúszott 3 - 4 sör is ebben a melegben. Nem tudtuk, hogy mikor jönnek a lányok és a barátnők, így hát elkezdtük a faszenet beizzítani és rá tenni a húsokat, hogy mire kiérnek a hölgyek addigra pont kész lesz minden kaja. Fél óra múlva megérkeztek a lányok és elkezdődött az vacsora. Ők hoztak mindenféle salátát meg kenyeret, na meg persze üdítőt mondván ők nem isznak alkoholt.
A vacsora végeztével már egész jó hangulatba kerültünk a barátaimmal és elkezdtünk nosztalgiázni. A lányoknak is megtetszett a dolog és így ők is be tudtak kapcsolódni a beszélgetésbe. Mivel hamar megitták az üdítőket így kénytelenek voltak elkezdeni ők is bort és sört inni. Amint megitták az első két pohár bort mondták, hogy hangosítsuk fel a zenét. Persze ez nem volt akadály és így elkezdtünk velük táncolni és flörtölni.
Volt ott egy lány aki már nagyon régóta tetszett nekem és korábban már próbálkoztunk is, hogy majd akkor járunk de nem volt semmi komoly akkoriban. Ám de a mai este folyamán...
Mivel ő is megitta a maga részét így már ő is egyre jobban rávolt hangolódva az estére velem együtt. Táncoltunk egy lassú számra és közbe elkezdtünk kicsit beszélgetni.
- Örülök, hogy újra látlak. Még mindig gyönyörű vagy.
- Köszönöm szépen. Te is megváltoztál egy kicsit. De persze jó értelemben.
- Ennek örülök.... - feleltem és lecsúsztattam a kezem a fenekére, amit nem is nagyon vett észre de nekem felemelő érzés volt megfogni a fenekét abban a vászonnadrágban, ami rajta volt, mert mindig is erre a nőre vágytam.
Amint vége lett a számnak gondoltam megkérdezem nincs - e kedve kicsit dumálni velem, persze kettesben nyugodtabb körülmények között. Természetesen igent mondott és elmentünk a hátsó udvarba, hogy beszélgessünk kicsit. Pár perc elteltével már nem bírtam tovább magammal és elmondtam neki, hogy:
- Figyelj, nem bírom tovább magamban tartani ezt a dolgot.
- Mit? - kérdezett vissza rögtön.
- Az a helyzet, hogy teljesen odavagyok érted, de tudom, hogy nem lesz köztünk semmi komoly, mert nem jönne össze. De te vagy az én szemembe a világ legszebb nője.
- Ezt most komolyan mondtad?
- Igen. - és odahajoltam hozzá, hogy megcsókoljam.
Erre ő elfordult majd felállt velem szembe és rám nézett és azt mondta.
- Nem szeretnék most komoly kapcsolatot, ne haragudj, sajnálom...
- Semmi baj. - felnéztem az égre és éreztem, hogy ő megfogja a hímvesszőmet, és lassan elkezdte simogatni a kezével.
Ránéztem és tudtam, hogy most már nincs visszaút hatalmas kalandban lesz részem. Oda hajoltam hozzá újból, hogy megcsókoljam de elhúzta a fejét és a fülembe súgta.
- "Csak szex és más semmi"...
Így mivel tudtam, hogy nem csókolhatom, meg gyönyörű ajkait elkezdtem simogatni azt a tökéletesen kerek fenekét, amire mindig is vágytam. Miután már érezte, hogy nem nagyon bírom a nadrágomba tartani a hímvesszőmet, megfogta és egy mozdulattal kibújtatta a rövid nadrágomból és elkezdte lassan, de erősen megmarkolva húzogatni és közben hagyta, hogy ki cipzárolyam a melegítő felsőjét. Amint levetettem róla a felsőt, annyira megdöbbentem a látványtól, hogy nem tudtam mit csináljak hirtelen. Nyeltem egy nagyot majd ránéztem és megkérdeztem?
- Hogy lehetsz ennyire tökéletes?
Mire ő elengedte a farkamat és megfogta a kezeimet és szépen rátette a melleire. A bimbói olyan aprók és kemények voltak, hogy majdnem kiszúrták a felsőjét. Gyorsan lerángattuk róla a feszülő zöld pólóját és megláttam végre azt a két csodás mellet. Egyből ráborultam a kebleire és elkezdtem nyalogatni és simogatni.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.08 pont (26 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 A57L 2018. 01. 27. szombat 03:17
Ezt még gyakorolni kell.
#5 feherfabia 2015. 08. 12. szerda 06:38
Nem nagy szám!
#4 listike 2014. 06. 22. vasárnap 05:41
Szép álom.
#3 sztbali 2011. 07. 16. szombat 15:59
Kicsit rövvid, de azért jöhet a folytatás.
#2 gyuri0926 2011. 07. 15. péntek 10:28
És hol volt a Grill Paety ?????????????
#1 Törté-Net 2011. 07. 15. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?