A+ A-

Jani szex élményei 2. rész

Pár hét elteltével, egy szerdai nap megcsörrent a telefonom, Ági hívott. Már nagyon vártam a jelentkezésüket, azt hittem meggondolták magukat velem kapcsolatban. Megbeszéltük hogy péntek, késő délután találkozhatnánk megint. Épp idejében, mert már azt hittem, hogy nem feleltem meg nekik. Nagyon vártam a pénteket, folyton Ági szaftos punija járt a fejembe. Eljött a nap, gyorsan hazasiettem, megfürödtem, és gondosan megborotválkoztam alul s felül. Majd gyorsan kocsiba ültem és elindultam Keszthelyre. Útközben már azon fantáziáltam, hogy fogok Áginak megelégedést okozni, illetve kedvében járni. Fura, mert a Lacival való játék eszembe sem jutott, így utólag talán jobb lett volna, bár akkor nem úgy éltem volna meg azt az estét. Hamar odaértem a házukhoz, leparkoltam s becsengettem, de már nyílt is a kapujuk. Ahogy közeledtem az ajtóhoz már nyílott is, Ági feje jelent meg úgy hogy a teste takarásban volt.
-Gyere már! -sürgetett meg, belépve láttam siettetésem okát, Ági meztelen testel várt.
-Ez igen! Ilyen fogadtatásra vágytam mindig! -mondtam nevetve s belemarkoltam a fenekébe.
-No-no! Csak lassan a testel! -vágta rá ő is nevetve, majd gyorsan átkarolt és megcsókolt, s bevonultunk a nappaliba.
-Laci még fürdik! Te is bemehetsz nyugodtan! -szolalt meg Ágnes, ital, töltés közepette.
-Otthon lefürödtem, de egy kézmosás rámfér. -jegyeztem meg, indulva a fürdő felé, belépve Laci épp szappanozta az arcát, így nem látta hogy én vagyok.
-Megmoshatnád a hátam, Ágicám! Meg a lompost is, alaposan! -dörmögte, nem szólaltam, meg hanem beszappanoztam a kezem, s elkezdtem mosni Laci hátát, meg a kókadt farkát is. Pár pillanat múlva vette észre a különbséget, de vette a lapot.
-Hogy megnőtt a kezed kedvesem! -de már nevetve mondta.
-Szia Lacikám! -köszöntem.
-Szia! Bocsi de kicsit megcsúsztam, még borotválkoznom kell, oszt megyek is! -szolt Laci, leöblítettem a kezem, és kimentem. Ágit a hálószobába találtam meg, az ágy szélén ült épp a videó távirányítóval babrált. Ültem volna mellé, mire gyorsan felállt és ajkaival rátapadt a számra, nyelveink lágy mozgással kergetőztek egymásban. Átkaroltam volna de eltolta kezeim, majd elkezdett vetkőztetni, amire férfiasságom elkezdett megtelni vérrel. Abbahagyta a smárolást, s leült elém, de azzal a lendülettel a nadrágomat lerántotta a térdemig.
-Na! Itt már lesz valami! -szolt, feszülő alsóm látva, s nekilátott a bugyim lehúzásának, gyengéden kibuggyantotta a kemény hímvesszőm. Jobb kézzel megmarkolta, s lágyan játszani kezdett az immár teljesen kemény farkammal. Pár pillanat elteltével, a nyelve körözni kezdett a duzzadt makkon. Majd lassan elkezdte bevenni, egyre-egyre mélyebben tűnt el a puha szájában. Amitől rendesen kezdtem izgalomba jönni, már majdnem elélveztem mikor Laci hirtelen megjelent, mire kicsit zavarba jöttem. Ez elegendő volt, hogy ne jussak el a csúcsra. Ági felpillantott Lacira, de ugyanúgy folytatta a szopásomat, Laci meg leült melléje, s nézte Ági szopását, egyszer csak megszólalt egy telefon, Laci felállt és felvette a telefont, közbe Ági abbahagyta a kényeztetésemet.
-Téged keresnek szívem! A melóhelyed! -szolt Laci, és átadta a telefont.
-A kurva mindenit! Miért mindig engem találnak meg! -tört ki Ágnes, és kivonult a konyha felé, elég dühösen ránkcsapva az ajtót, mire a férfiasságom egyből fél hatra váltott. Kérdő tekintettel néztünk össze Lacival, az ágyra ülvén, aztán nyílt is az ajtó. Ági mérges szemekkel lépet be.
-Sajnos be kell mennem dolgozni! A kolléganőm rosszul lett, mást meg nem értek el. -morogta hangosan, a ruháit magára rángatva.
-Janikám ne hari! Jó!!! Pedig már úgy vártam erre az estére! -mondta, s gyorsan megcsókolt, majd Lacihoz lépett és őt is megcsókolta de hosszabban, mint engem.
-Na vigyázzatok magatokra! De ha folytatjátok, nem haragszom meg! -szolt vissza az ajtóból huncut mosollyal az arcán, és eltűnt.
-Na ezt benyaltuk! -jegyezte meg Laci, én csendben bólogattam.
-Ha gondold, nyugodtan hazamehetsz! De ha benne vagy, akár játszhatunk kettesben egy kicsit! -mondta halkan, kérdőn rámszegezve tekintetét. Csendben ültünk pár percig. Ági már rendesen felizgatott, és a múltkori történések hatására úgy gondoltam érdemes kipróbálnom.
-Hát!!! Ha komolyan gondolod! De pina nélkül nem tudom hogy megy-e a dolog! - válaszoltam, miközben végignéztem Laci testén, és a szemébe néztem.
-Ha nem teszik valami akkor, nyugodtan szólj és abbahagyjuk! -dörmögte halkan, én fogtam a térdem alá húzott nadrágom meg az alsóm, és ledobtam magamról. Laci megfogta a pólóm és elkezdte lehúzni rólam, és odadobta a nadrágomra. Gyorsan feljebb másztam az ágyon és átfordultam, de még fél ülő helyzetben maradtam, jobb karomra támaszkodva. Laci is elfeküdt így a lankadt hímtagja a fejem magasságába került, bal kezemmel végigsimítottam a combján a lágyékáig, majd a farkát lágyan marokra fogtam, és elkezdtem masszírozni.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.6 pont (89 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 A57L 2014. 02. 27. csütörtök 05:16
Nem rossz.
#7 myaccount 2013. 06. 5. szerda 13:19
Nagyon élvezetes történet, 10est ér smile
Már csak ki kéne próbálni...
#6 AlexHun 2012. 07. 11. szerda 15:46
Szuper történet! Álmodozom ilyen dolgokról, nem is keveset. Gratulálok!
#5 Gyurma83 2011. 09. 11. vasárnap 20:46
Nem lenne rossz... :p
#4 xxxyyy 2011. 09. 5. hétfő 21:00
még mindig nagy örömmel részt vennék ilyenben!! Ha Bitam lány, akkor gyurma meg én....
#3 Gyurma83 2011. 08. 28. vasárnap 22:01
Nagyon jó sztori volt. Hasonlóban Én is szívesen részt vennék... :P
#2 Bitam 2011. 07. 26. kedd 02:58
Imádtam, nagyon jó volt! Sokat fantáziálok ilyen témában, én lány vagyok de imádom mikor két pasi játszadozik egymással..
#1 Törté-Net 2011. 07. 13. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?