A+ A-

Jani szex élményei 1. rész

Sziasztok! Szeretném megosztani veletek saját élményeim, eme esemény valóban megtörtént. Annyi különbséggel hogy a neveket megváltoztattam, és több találkozást sűrítettem össze, néhol felturbózva kicsit. Remélem tetszeni fog a kedves olvasóknak.
Pár éve elhatároztam, hogy kipróbálom a páros szexet. Internet lévén elkezdtem keresni ilyen jellegű oldalt, hamarosan találtam és regisztráltam magam. Már a második alkalommal sikerült egy korombéli párt találni. Megbeszéltük a találkát.
A szomszéd városba, egy keszthelyi, cukrászdába megérkezvén, már vártak a megbeszélt asztalnál, bemutatkoztunk. Ásványvizet ittunk, míg beszélgettünk a magunkról. A nőt Áginak a párját Lacinak hívták én Jani, volnék 38 éves, sportos picit pocis barna rövid hajú. Ági 38 éves165 magas, vöröses vállígérő hajjal, szép barna szemekkel. Kissé széles csípővel, de formás fenékkel rendelkezett. Laci 40 éves 180 magas sportos fekete rövid hajú. Ági már az első pillanattól tetszett, és úgy vettem észre, hogy én is szimpatikus vagyok nekik. Egyszer csak felfigyeltem, arra hogy többször egymásra pillantanak, mintha beszélni szeretnének, egymással. Vettem a lapot, s kimentem a toalettre, mire visszamentem azzal vártak, hogy akár most is felmehetnék hozzájuk. Mondom, hogy nem úgy készültem de legyen, nagyon beindultam Ágira. A lakásba érve valami kellemes hangulat fogott el.
- Le kéne fürdenem! - mondtam, hogy átgondoljam még egyszer, mivel valami furcsa érzés fogott el, ahogy összepillantgattak. De már irányítottak is a fürdőbe. Abban a pillanatban csörrent meg Laci telefonja, fel vette és bevonult a konyhába. Ági utánam lépett és elkezdett vetkőztetni, amire szép lassan elkezdett felállni a farkam. Mikor már csak az alsómhoz ért benyúlt a farkamért és gyengéden kihúzta, ez aranyos darab mondta s lehúzta az alsóm. Most én jövök, mondtam, és elkezdtem felhúzni a blúzát, ekkor szembesültem fekete csipkés melltartóba bujtatott formás melleivel. Hátranyúltam s jobb kezemmel kikapcsoltam a melltartóját a ballal meg levettem.
- Szép cicid van! - jegyeztem meg, amit nagy mosollyal nyugtázott, meg ekkor balkézzel megsimogattam, majd megpusziltam kicsit körtés melleit. Letérdeltem elé és két kézzel elkezdtem lehuzni a szoknyáját, ekkor lépett be Laci.
- No! Látom, nem vacakoltok! - mormolta, és elkezdett csókolózni Ágival. Fel akartam állni de Laci fejemre tette a kezét, ezzel jelezve, hogy folytassam a vetkőztetést. Lassan a bugyival összefogva húztam le a szoknyáját, ekkor tűnt elő húsos frissen borotvált pinája. Eközben Ági vetkőztette Lacit. Ágit kiléptetem a már földön lévő ruhadarabból, s végig simítottam combjait egészen a formás seggéig. Lassan a ball lábát felemeltem, a kád szélére, szétnyíló szeméremajkai finom pinaillatot, árasztott. Azonnal belenyaltam rózsaszín kelyhébe.
- Óh, te kis mohó! - nyögte, közbe megfogta a kezem és odatette Laci nadrágjához.
- Húzd, le Laciét is! :kérte, egy kicsit furának tűnt, de lehúztam a farmerját. Fel tekintve láttam, hogy Laci fasza majd szétfeszíti alsóját.
- Nyald ám még! - szolt rám Laci, folytattam a nyalakodást, Ági egyre szaporábban kezdte venni a levegőt csókolózás közben. Belemarkolt a hajamba s felhúzott, majd lesmárolt. Megint megfogta a kezem és odavezette Laci alsójához, egyenest a farkához, picit megtorpantam. Érezte, hogy meglepődtem.
- Nem teszik? Meg ijedtél? - kérdezte, Ági.
- Hát még másét nem fogtam! - habogtam, zavartan.
- Nem harap a kígyó! - szólt Laci. Majd Ági gyorsan bevezette a kezem, Laci keményen lüktető faszára. Titkon mindig vágytam, hogy más farkát megérintsem, esetleg játsszam vele. Megmarkoltam, ovatossan kiemeltem és megsimogattam. Ági gyorsan leguggolt, magával húzva engem. Laci farka így pont a szám magasságába került, Ági bekapta szép, kb. 20\5 centis, kicsit kifli alakú faszt.
- Teszik a farkam? - kérdezte Laci.
- Igen! Szép darab! - felleltem. Ági abbahagyta a szopást, és mélyen a szemembe nézett.
- Bemered venni? - kérdezte halkan. Csak mélán meredtem hol a szemébe hol a faszra.
- Azt hiszem igen, de talán még korai! - feleltem. Ági megint lesmárolt, s a kezem a hímtagra tette, éreztem, hogy lüktet.
- Kapd be! Na! A kedvemért! - unszolt Ági. Elkezdtem húzogatni, majd a nyelvemmel köröztem a makkon. Érdekes íze volt.
- OHH! De jól csinálod! - nyögte Laci. Szép lassan beszívtam a számba, elég fura érzés volt. Beljebb és beljebb szoptam, Laci kis lökéseket tett, már kezdtem élvezni, mikor kihúzta a számból.
- Üdvözlünk a biszex emberek között! :szólaltak meg szinte egyszerre. Felálltam, majd Ági elkezdte szopni a faszom, nagyon finoman csinálta, szinte teljesen tövig benyelte. Az én farkam picivel kisebb volt Laciénál.
- Mennyünk be a szobába! - szolt Laci, Ági abbahagyta a szopást, még szerencse, mert már majdnem elélveztem. Leültünk az ágyra.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.18 pont (108 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 A57L 2014. 02. 27. csütörtök 05:15
Elég jó.
#5 xxxyyy 2011. 09. 5. hétfő 20:10
Ha ez valóban megtörtént, akkor örömmel csatlakoznék hozzátok!
#4 Bitam 2011. 07. 26. kedd 02:33
én imádtam smile
#3 joke205 2011. 04. 6. szerda 22:58
SZERINTEM NEM ROSSZ, A HOMI NEKEM SE TETSZET, DE AMIKOR HARMAN VOLTAK AZ IGEN, PLUSZ A PISI!
#2 tiborg 2010. 12. 12. vasárnap 04:18
Hat ez Bi-zony Bi-zzar bohosag. A homo-kos(st) nekem nem kenyerem.N, d4e ilyen is van !! Izlesek es pofonok....meg kinek a papne....
#1 Törté-Net 2010. 12. 8. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?