A+ A-

Edzés után 2. rész

Félig álló farokkal követtem újdonsült szeretőm nedves lábnyomait a hálószobába. Az ajtón belépve már a megszokott luxus fogadott és egy hatalmas ágy.
Az ágyon pedig Adrián feküdt a hasán lehunyt szemmel.
Az egyik lábát egy kicsit felhúzta, így feneke még hívogatóbb volt. A kis ribanc...
Felmásztam az ágyra és fölé kerekedtem. Finoman belecsókoltam a nyakába, amitől azonnal remegés futott rajta végig. Majd a nyelvemmel cirógattam a nyakszirtjét. A következő remegést akkor éreztem, amikor keményedő farkam hozzáért csupasz fenekéhez. Lassan haladtam lefelé a hátán, kiélvezve izmainak játékát és csodálatos férfias illatát. Végigcsókoltam a gerince mentén, egészen a fenekéig. Itt megálltam egy pillanatra. Két kézzel gyengéden húztam szét farpofáit, hogy megcsodálhassam gyönyörű ánuszát. Izmos, hívogató lyuk volt. Sehol egy szőrszál és szinte szűznek látszott. Na persze...
Először finoman nyaltam csak bele, de már ettől is borzongás futott végig mindkettőnkön. Lágyan kezdetem nyelvemmel ostromolni az izomgyűrűket, kéjesen nyalogatva a férfi testet. Két kezem a fenekét markolta, miközben nyelvem már teljes hosszában fel és alá száguldott vágatában. Egyre jobban rákaptam az ízére. Adrián pedig valósággal rátolta csodás barnára sült fenekét az arcomra. Zabáltam az édes kis seggét. Közben éreztem, hogy magam is megkeményedek. Az egyik lábát arrébb húztam és talpának feszítettem álló farkam. Azonnal megértette mit szeretnék és elkezdett masszírozni. Én közben egyik kezemmel előre nyúltam lábai között és megmarkoltam a korábban alaposan kiszopott farkát. Rajta sem lehetett észrevenni, hogy már túl van egy meneten.
Most már vadul nyaltam a seggét, szinte megbasztam az édes lyukat a nyelvemmel. Egyre izgatottabban tekergett alattam, miközben már tocsogott a nyálamtól. Hátrébb húztam a fejem és a mutató ujjammal kezdtem masszírozni nyílását. Nem sokáig tudtam, mert fenekét vadul hátratolva felnyársalta rá magát. Én sem haboztam és azonnal utána küldtem a következő ujjamat is, amit nyögéssel honorált.
Fél szemmel vettem észre hogy egyik kezét kinyújtva az éjjeliszekrény fiókjában turkál és egy perc múlva már egy óvszert nyújtott hátra kéjes nyögések közepette. Felkészült a srác, nagyon helyes.
Fogaimmal téptem le a gumi borítását, és másodpercek alatt felgörgettem most már teljesen kemény péniszemre.
Adrián feltérdelt és édesen tolta ki fenekét fejét a párnák közé túrva. Ánuszához feszítettem a síkosított óvszerbe bújtatott makkom, és szépen lassan toltam be a hívogató résbe.
Szépen pumpálva, milliméterről milliméterre haladva toltam egyre beljebb a farkam. Valószínűleg nem én voltam az első ebben a szépséges lyukban, de semmiképpen nem akartam tönkre tenni.
Amikor végre tövig benne voltam, elkezdtem lassan kefélni életem legszebb férfi hátsóját.
Izmos háta megfeszült, ahogy farkam ki - be járt testében. Ütemesen dugtam szeretőm fenekét, amit láthatóan ő is nagyon élvezett. Nem nyúlt ágaskodó farkához, de követte ritmusom. Percekig keféltem. Amikor úgy éreztem, hogy már túl közel vagyok kihúztam belőle a farkam.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.71 pont (24 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 deajk2008 2015. 06. 6. szombat 10:50
nagyon tetszett, jó lett a történet... folytasd
#2 toomi 2011. 09. 26. hétfő 12:43
Hmmmm, nagyon izgató....főleg, hogy nekem is volt egy Adrián nevű "pasim" (a másodunokatsóm), aki nekem az elő volt. Én 15 voltam, ő 16m mikor "magáévá tett" egy nyáron..... A legszebb emlékem.... smile ))
#1 Törté-Net 2011. 06. 22. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?