A+ A-

Edzés után 1. rész

Régebben jobban szerettem edzeni. Persze akkor még huszonvalahány éves voltam, nem pedig harmincegykettő. Akkoriban hamarabb vált láthatóvá a nehéz vasak emelgetése, most sokkal lassabban jönnek az eredmények.
Érdekes módon viszont sokkal gyorsabban jönnek a nagyobb súlyok! Biztos nem véletlen, hogy a bokszolók is a harmincas éveiknek az elején vannak a csúcson, és az erősember-versenyeken sem látni huszonéves suhancokat.
Nem nagyon volt kedvem újra edzésbe állni, de az idei rövid nyaraláson készült fényképek eléggé egyértelművé tették, hogy nem ártana. Kedves kis úszógumi kezdett kialakulni rajtam, ami eléggé zavar. Egy havi kemény edzés és még keményebb diéta (vagyis leálltam a késő esti zabálásokkal) révén sikerült újra formába kerülnöm. Most már csak arra kellene vigyáznom, hogy nem menjen el a kedvem az egésztől. Na ez nem lesz könnyű.
Magamban bambulva pakolgattam a súlyokat az edzőteremben. Egészen kellemes hely. Tágas, tiszta, napos. Új gépek vannak, bombázó csajok és helyes hapsik. Én magam mindkét oldalról vajazom a kenyeret, így aztán mindig akad számomra látnivaló.
Éppen kimásztam a fekpad 90 kilója alól, amikor kellemes hang szólított meg:
- Szia, segítenél nekem egy kicsit?
Felnéztem, és egy állati jóképű pasassal találtam magam szemben. Húszas évei végén járhatott, kicsivel volt több mint 180 centi, szőkésbarna haj, kék szemek, vakító mosoly. És mindehhez egy tökéletesen kisportolt test. Ránézésre látszott, hogy minimum modell a srác. Maximum szépségkirályfi. Ujjatlan fekete póló és fehér melegítőnadrág volt rajta. Nem a turkálóból.
- Persze - vágtam rá azonnal.
- Lábazok és azt szeretném kérni, hogy minden sorozat után vegyél le egy tárcsát, lehet róla szó? - mutatott a guggoló-állvány felé. A rúdon volt vagy 100 kiló, de egy ilyen testnek ez simán el kell bírnia.
- Nem gond - feleltem.
Minden súllyal nyolcat guggolt. Amikor visszarakta a rudat, én levettem egy tízes tárcsát ő pedig folytatta. 120 kilóról mentünk le hatvanig.
Miközben csinálta alaposabban meg tudtam figyelni. Nagyon szépen kidolgozott izmai voltak. Nem volt nagy, de szinte tökéletes. Egyenletesen barna bőrén hiba sem volt, de szőrszál sem sok. A guggolásoknál szépen kitolta a fenekét, ami tényleg szenzációs volt. Komolyan elgondolkodtam rajta, hogy belemarkolok, csak féltem hogy a ijedtében a sípcsontomra dobja a rudat.
Mikor befejezte megköszönte és kezet fogtunk. Kézfogás közben mélyen a szemembe nézet, de nem tulajdonítottam neki jelentőséget. Én sem vagyok rossz külsejű, nincs gondom saját magammal, de ezzel a sráccal nem egy ligában játszunk. Ilyen palik a fehérnemű reklámokban szerepelnek, nem az én ágyamban.
Nem is foglalkoztam tovább a kérdéssel, befejeztem az edzést és mentem az öltözőbe.
A szaunában találkoztam vele újra.
Ebben a teremben koedukált szauna van. Én ugyan utálok fürdőgatyában szaunázni, de azt már észrevettem hogy itt ez a szokás. Így aztán beleugrottam a torpedógatyámba és mentem izzadni.
Csak ő volt bent. Természetesen nem fürdőgatyában, hanem egy szál törölközőben.
- Szia, itt is összefutunk? - köszöntem rá.
- Helló - felelte széles mosollyal - jöttél újra segíteni?
- Hát itt nem nagyon tudnék mit, nem látok semmi nehezet amit rád pakolhatnék.
- Max saját magadat - felelte továbbra is mosolyogva.
Hoppá! Velem itt most flörtölnek?
-Biztos állati nagy sikerünk lenne a többi vendégnél, ahogy itt gimnasztikázunk - nyögtem ki.
Kedvesen felnevetett. Ezután elbeszélgettünk semleges témákról. Ő sem volt bent régóta, így megvárta az én 15 percemnek a végét. Kiderült hogy Adriánnak hívják és én is bemutatkoztam.
-Jacuzzi? - kérdezte az homokóra lepergése után.
-Jöhet - feleltem. Naná hogy jöhet, egy ilyen pasival ki kell használni minden percet. Utána majd otthon akkorát élvezek egyedül, mint már régóta nem.
Ő kelt fel elsőként a padról, és hogy-hogy nem sikerült úgy maga köré tekerni a törölközőt, hogy közben meg tudta mutatni nekem mit is rejtenek az izmos combok.
Gyönyörű volt. Egészen kicsit volt izgalmi állapotban, ami lehetett akár a melegtől is (aha, kis naiv). Az ágyéka is egyenletesen barna volt és teljesen szőrtelen. Farkán enyhén duzzadtak az erek, követve a tökéletes vonalakat. Makkja csak egy kicsit bukkant ki a rejtekéből, jelezve azonban hogy könnyedén képes hátrébb csúszni ha úgy kívánja a helyzet. Az a fajta szerszám volt, ami szinte ordítva hív, hogy szépen fokozatosan szopja keményre az ember és a végén az utolsó cseppet is kiszívja belőle.
A jacuzzi előtti előtérben két fiatal lányka álldogált, az a fajta akiket szintén szívesen hazavinne az ember, de társaságba inkább nem. A lányok tátott szájjal bámulták az én földre szállt istenemet, ahogy a törölközőt lazán a dereka köré fogva átsétál a jacuzzihoz és teljesen meztelenül belecsobbant. Egészen elképesztő feneke volt. Izmos, kerek, hívogató.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.26 pont (43 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 deajk2008 2015. 06. 6. szombat 10:37
nagyon, de nagyon tetszett... folytasd
#3 A57L 2014. 11. 28. péntek 06:37
Nem lett rossz.
#2 stallionhunk 2013. 11. 14. csütörtök 06:49
Klassz volt. Nekem is volt egy hasonló bombázó pasim akivel átéltem ilyesmit. smile
#1 Törté-Net 2010. 08. 11. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?