Egy travi naplójából 4. rész

Szavazás átlaga: 8.13 pont (60 szavazat)
Megjelenés: 2011. május 4.
Hossz: 14 811 karakter
Elolvasva: 2 798 alkalommal
Hazaérve ismét rengetek munka várt rám itthon, de nem bántam, esténként el-el maradoztak a beöltözések, de azért a pizsim megmaradt egy szép szatén babydoll, amit a német lovagom vett nekem, még Törökországban. Néha munkába a fari alá fel vettem egy tangát, nagyon jó volt így dolgozni, este alig vártam, hogy hazaérjek, és megdugjam magam. A néger sráccal való videóból kaptam egy példányt én is, amit magányos estéimen megnézegettem, és sokat masztiztam rá, de rendes pasim nem volt sajnos, akivel kiélhettem vágyaim.
Egyszer aztán az egyik barátom kitalálta, hogy farsangi bulit rendez a lakásában, amire meghívott, és közölte, kötelező a beöltözés. Na mondom végre egy alkalom, amikor megint kimehetek az utcára felöltözve, és a barátaim előtt sem lesz gáz, hisz farsang van.
A ruháim között keresgélve rábukkantam egy igazi kurvás rucira, ami tökéletesnek tűnt erre az alkalomra. Egy fehér kis köpeny, olyan amit a pornó filmekben viselnek a nők, akik nővért alakítanak, elég rövid volt, így gyakorlatilag az egész fenekem ki volt belőle, ha egy picit előrehajoltam. Felvettem hozzá egy fehér csipkés combfixet, harisnyatartóval, és egy fehér tűsarkú cipőt, haj belőve és mentem is. A taxis furán nézett rám, mert ismert, de mondtam farsangra megyek és így el is volt intézve.
Megérkezve a buliba próbáltam sután menni a magassarkúban, nehogy feltűnjön valakinek, milyen profin csinálom. Sokan megdicsértek, és a nem maradt el a fogdosás sem, persze mindenki csak viccelve, csak azt nem tudták mennyire felizgatnak ezzel, de próbáltam megjátszani mennyire hülye vagyok, hogy ezt választottam. Elég sokat ittunk, jó volt így együtt lenni a régi haverokkal, hogy csajszi vagyok és mégsem néznek teljesen buzinak. Ők elég konzervatívak, ha kiderült volna az igazság tuti soha nem látom őket többet. A buli vége felé már jócskán voltunk, és én már azon gondolkoztam kire másszak rá, de persze mindig elhessegettem a gondolatot. 2 óra körül úgy döntöttem most már ideje lelépni, mert tényleg nem bírom ki, hogy ne ugorjak rá valamelyik pasira, főleg, hogy nagy részt csak fiúk voltak, néhány barátnőt kivéve. Az egyik barátom vidéki, és megkérdezte nem-e aludhatna nálam, nincs kedve most hazataxizni, mondtam neki, hogy természetesen, bár bántam a dolgot mert otthon szerettem volna picit még játszani, de gondoltam majd másnap bepótolom úgyis hétvége van, és végre dolgoznom sem kell.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 7 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 8.13 pont (60 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
v
vasas62
2023. december 10. 08:14
#5
Egészségükre.
1
a
A57L
2014. február 23. 10:50
#4
Egész jó.
1
x
x124
2012. február 15. 11:06
#3
Tovább!
1
D
Dr. Fartez
2011. június 11. 12:57
#2
Ez egy fantasztikus történet!!!!! Nem tudtam abbahagyni az olvasást, fel is izgatott. Imádom a travikat, szívesen megismerkednék valakivel. Amúgy a sztorit jól fogalmazottnak ítélek, sok ilyen történetet szeretnék még olvasni.
1
T
Törté-Net
2011. május 4. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1