A+ A-

Táborozás meglepetésekkel 1. rész

Fordítás
Eredeti: XNXX Free Sex Stories
Minden nyáron kiveszem július második hetét, és elindulok kempingezni. Kb. öt éve találtam egy megfelelő helyet egy tó partján. Az odaút kellemesen megterhelő, és nem láttam jelét, hogy bárki más járna arra kempingezni. A tábort általában egy vízparti üregben szoktam felállítani. Így tökéletes rálátásom van a vízre, láthatom a túlparton csónakázókat. Ennek ellenére egyedül vagyok, s ez jó így.
Általában horgászom, úszom, és a fárasztó nap után lemosdok a hűs vízben. Bár tudom, hogy nem figyelnek, minden nap eltöltök egy pár órát a parton meztelenül. Néha beindít a tudat, hogy bárki megláthat, ezért néha napkeltekor kiülök, és örömet szerzek magamnak. Egész évben vágyom erre a kis egyedüllétre, felfrissülésre.
Tavaly is ugyanúgy mentem, mint máskor. Szokás szerint senki sem volt a környéken, amikor megérkeztem. Letelepedtem, és a kiadós vacsora után levetkőztem. Éreztem a lágy szellőt az altestemen, nagyon jól esett. Úsztam egyet, majd kifeküdtem a partra. Napnyugta után hamar lefeküdtem, mert meglehetősen fáradt voltam.
Másnap pihenéssel múlattam az időt. Horgásztam, olvastam, úsztam. Vacsora után szokás szerint megfürödtem a tóban, és megnéztem a naplementét. Leültem olvasni a tábortűz és a lámpa fényénél, amikor mozgást észleltem a bokorban, és valaki pisszegett. Úgy tűnik, a táboromat felfedezték.
Felemeltem a lámpát, hogy körülnézzek. Vajon ki járkál az erdőben ilyenkor? Eltévedtek talán? Eddig jutottam gondolataimban, amikor három ifjú hölgy - egy szőke és két barna - lépett ki a bokrok közül. Hál' istennek fel voltam öltözve.
- Minden OK, lányok? - kérdeztem, mivel nem volt náluk semmilyen cucc egy pár üveg vizet leszámítva.
- Igen, persze - mondta a magasabbik barna, kis bizonytalansággal a hangjában. Az alacsonyabbik barna elfordította fejét, mintha zavarban lenne.
Úgy álltak ott, mintha egyenesen sajnálnák, hogy ide jöttek. Amint beléptek a lámpa fénykörébe, alaposabban is megnézhettem őket. A magasabbik barna 175 cm körüli volt, nyúlánk termetű. Kissé rendezetlen ruhája ellenére látszott, hogy jó teste van. Az alacsonyabb barna egyszerűen nézett ki. Lófarokba kötött haj, szemüveg. Ezzel szemben, bár átlagos termetű volt, a szőkén semmi más nem volt átlagosnak mondható. Teste szinte átütött a vékony ruházaton, kék szeme szikrázott a lámpafényben.
- A közelben táboroztok?
A két másik a magas barnára nézett, mintha ő lenne a szóvivő.
- Olyasmi. Azért nem olyan közel.
- Szép kis túra volt eljutni idáig - szólalt meg először a szőke.
Kissé összezavarodtam a helyzet miatt, így azt kérdeztem, van - e elég vizük.
- Igen, kérnénk. - mondta az alacsony barna. Hellyel kínáltam őket a tűznél, míg megtöltöttem az üvegeiket. Gimis vagy elsőéves egyetemista korú lányok voltak, és meglehetősen attraktívak, ahogy a tűz fényénél ki tudtam venni. A magasabb barnának gyönyörű sötétbarna szemei, és hosszú lábai voltak. Az alacsonyabbat is megáldotta a természet mindennel, ami kell. A szőke még figyelemreméltóbb volt a tűz sejtelmes fényénél.
- Nos, miért jöttetek ennyire távol a tábortól, ilyen későn? - kérdeztem, mivel nem halogathattam tovább.
A lányok egymásra néztek, majd a szőke így szólt a szóvivőhöz:
- Mondd el neki, miről beszélgettünk!
Ő pedig beszélni kezdett: - A Nők Charter Intézetébe járunk. Ebben a suliban töltjük az év nagy részét. Minden nyáron ehhez a tóhoz hoznak minket táborozni. Oda a túlpartra.
Oda néztem, ahova mutatta. Tényleg, sokszor láttam kis embereket a távoli félszigeten. Kb. tudtam, hogy hol lehet a tábor. - Elsőévesként Susanne - mutatott az alacsonyabb barnára - elhozta a távcsövét is. Nézelődtünk körbe a parton, és megláttunk téged.
Egy pillanatra megállt bennem az ütő. Pontosan mit ért az alatt, hogy megláttak engem?
- Meztelen voltál - szakította félbe a szőke.
- Stacy, most akartam rátérni! Szóval igen, épp fürödni készültél. Másnap este megint oda irányította a távcsövet, és megint pucér voltál. Odajött hozzánk, és mi is megnéztünk.
Kezdtem kicsit kellemetlenül érezni magam, ahogy a történet folytatódott.
- Azelőtt nem láttuk férfinak a micsodáját - mondta Stacy. A magasabb barna rápillantott.
- Hogyan? - kérdezte szarkasztikusan. - Mindegy, sikerült megoldani, hogy minden nap nézzünk téged a hét folyamán, és meg kell vallanom, meglehetősen kedvünkre való volt a látvány.
Hízelgett a hiúságomnak ez a mondat, bár ha belegondolok, hogy kb. 12 évesek voltak, amikor először láttak...
- Egész évben erről beszélgettünk, és mikor megint táborozni jöttünk, Susanne újra hozta a távcsövet. Te is itt voltál, és újra néztünk téged egy hétig. A következő évben Susanne erősebb távcsövet kért karácsonyra, mert a tábor messze van. Te is itt voltál, és mi egy újabb hétig kukkoltunk.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.23 pont (47 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 A57L 2014. 02. 1. szombat 04:43
Nem rossz.
#5 genius33 2012. 12. 30. vasárnap 12:19
Jóóóó nyes
#4 Szmrekó 2009. 09. 4. péntek 17:53
Jöhetne a folytatás. Már ideje lenne.
#3 Anonymus 2009. 07. 28. kedd 18:51
nagyon jó folytatást
#2 pyta 2009. 07. 28. kedd 09:22
várom a folytatást
#1 Törté-Net 2009. 07. 28. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?