A+ A-

Egy travi naplójából 3. rész

A következő hónapokban gyakran jártunk össze mi hárman és hatalmas szexcsatákat vívtunk, mindenki mindenkivel alapon, bár én Nikit sosem dugtam, de többször elégítettük ki egymást orálisan, amit nagyon élveztem, főleg, mikor Peti közben kefélt, én pedig a sima kis puncit nyaltam.
Zoli nem jött soha, egy picit szégyellhette, amiért egy travival kefélt, de mi nem bántuk, főleg Peti nem, akinek két nő leste kívánságait.
A normális életemben elvoltam, az addigi barátaim elmaradoztak, és már csak a két szeretőmmel tartottam a kapcsolatot. Már el mertem menni bulizni is, bár csak a szomszéd kisváros diszkójába, de hál istennek nem buktam le soha.
Sajnos a munkám miatt sokat kellett dolgoznom és elmaradtak a találkák, szinte már csak sms-ben és a neten beszéltünk. Hiányoztak azok az esték, de nem tehettem semmit, dolgoznom kellett. Egyszer a főnököm felajánlott egy külföldi utat, egy gyárlátogatást, nem ellenkeztem, végre egy kis szabadság. Törökországba kellett utaznom megnézni a gyárat, felmérni, és eldönteni, akarunk-e velük dolgozni. Egy hétre kellett kimenni, és tudtam, annyit nem bírok ki, hogy ne öltözzek be, így csomagoltam magamnak női rucikat is.
Leszállt a repülő, transzfer a szállodába. Egy szép 4 csillagos szállodában voltam, nem egy Hilton, de tiszta, és viszonylag új volt. Bejelentkeztem, felmentem a szobába átnéztem a másnapi programot, és gondoltam pihenek egy picit. 1 óra múlva felkeltem és gondoltam lemegyek úszok egy kicsit vacsora előtt. Gondoltam, hozni kellett volna bikinit, de cicim még nem volt akkor, bár a hormonoktól, már nagyobb lett egy picit, plusz egy kis tangában, azért észrevehető lett volna az a kis plusz. Gyönyörű idő volt, nem volt túl meleg még, március volt, de az itthonihoz képest jóval melegebb. Kifeküdtem napozni, és rendeltem egy koktélt. Élveztem a napfényt és a pihenést, hisz másnap egy 12 órás tárgyalás várt rám legalább. Egyszer lefeküdt a szomszéd ágyra egy 50 körüli úr, ősz haj, kicsit pocakos, de nem vészes. Köszönt, lefeküdt ő is, majd el kezdtünk beszélgetni angolul. Kiderült, ő egy német üzletember, aki szintén tárgyalni jött ide, így volt közös, témánk jól eldumáltunk. A beszélgetés alatt folyton a testem nézte, biztos feltűnt a sima lábam, picit nőis cicim, ami azért sejtetett valamit, de azért még nem volt feltűnő. Direkt nem is folytattam a hormonok szedését, nehogy nagyon feltűnő legyen. Lassan jött a vacsoraidő és kért, hogy csatlakozzak hozzá, ha van kedvem. Igent mondtam, és felment átöltözni. Az étterem előtt várt rám, és megjegyezte, hogy azt hitte mást veszek fel. Kérdeztem mire gondolt, de csak mosolygott, és bementünk. Végig figyelmes volt, mintha nő lennék, pedig férfiként voltam akkor épp felöltözve. A vacsora finom volt, kérdezte van-e kedvem vele ketteseben lenni, naná, hogy igent mondtam, bár azt nem tudtam, hogy fogok átváltozni, de gondoltam, rég is voltam már pasival, és hát ha most épp nem tanga lesz rajtam, akkor mi van, a lényeg a szex ma.
Megkérdezte kényelmes-e a ruhám, és nem akarok-e lengébben vele lenni. Gondoltam itt az alaklom, felinvitáltam a szobámba, leült az ágyra, én pedig elvonultam a fürdőbe. 20 perccel később dívaként álltam előtte, egy fehér hosszú ruhában, aminek fel volt vágva az oldala, szinte a csípőmig. Fehér tanga, melltartó nélkül, és egy aranyszínű pántos tűsarkú szandál volt rajtam. Rám nézett és csak annyit mondott, ez az amire gondolt. Megfogta a kezem és kért, hogy menjünk le sétálni, mert szeretné ha látnák, milyen jó nővel van. Jól estek a bókjai, és hogy úriemberként viselkedett, nem rontott rám azonnal. Lementünk sétálni a szálloda parkjába. A ruha megtette a hatását, mindenki megnézett minket, és minden férfi szemében irigységet láttam, nagyon büszke voltam magamra. Rövid séta volt, és nem a lovagomon múlt, én akartam már végre, hogy széttett lábakkal feküdjek a szobámba. Már liftben egymásnak estünk, a lábammal átkarolva húztam magamhoz, ő pedig finom simogatott a bokámtól a combom végéig. Úgy csókoltam, mint még soha senkit, szinte szerelmesen, annyira meg voltam részegülve az egész estétől. Nem gondoltam, mikor elindultam otthonról, hogy még ma ágyba visz valaki. Beléptünk az ajtón, megkértem, hogy a ruhám hátulján húzza le a cipzárt, lehullott rólam a ruha, ott álltam előtte egy pici fehér tangában tűsarkúban, és vártam, hogy rám vesse magát. Nem kellett sokat várnom hátulról átkarolt és megcsókolta a nyakam, majd le a vállamon, végig csókolta a hátam, a popsim. Beleborzongtam, annyira jól esett. Megfordultam, adtam egy csókot a szájára, és letérdeltem elé. A nadrágtól megszabadítottam egy pillanat alatt, és máris elém tárult gyönyörű farka, kisebb volt, mint amivel eddig dolgom volt, olyasmi lehetett, mint az enyém kb 15-16 cm, nem borotválta, megőszült szemérem szőrzetébe fúrtam az orrom, közben már húzogattam is a bőrt a farkán.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.33 pont (55 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 A57L 2014. 02. 23. vasárnap 10:50
Nem rossz.
#2 genius33 2012. 09. 15. szombat 12:27
Tetszetős smile
#1 Törté-Net 2011. 04. 14. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?