A+ A-

A Harris család 1. rész

16 évesen egy fiú gondolatainak nagy részét az erotika uralja, nem vagyok ez alól én sem kivétel! Sajnos eddig semmilyen kapcsolatba nem sikerült kerülnöm a női nemmel, attól eltekintve, hogy párszor véletlenül rányitottam a nővéremre amikor zuhanyozott. Rendszert nem mertem belőle csinálni, annyira nem vagyunk jóban. Sőt a testvéri szeretet nála abban merül ki, hogy néha megaláz a barátnői előtt. Talán emiatt nem merek közeledni a lányokhoz - gyanítom azonnal beégetne! Pedig a támogatásával jelentősen megnőnének az esélyeim. Ő ugyanis a szurkolócsapat kapitánya, és jövőre végzősként esélyes lesz a bálkirálynő címre is. Azt ugyanis el kell ismernem, hogy a gonosz nővérkém átkozottul jó nő: szőke haj, zöld szemek, hatalmas dudák és kerek segg. Nem csak a suliban fordulnak meg utána a fiúk, de azon ritka alkalmakkor amikor együtt megyünk valahová, látom a felnőtt férfiaknak is csorog a nyála miatta.
A mai napig azt gondoltam, hogy valószínűleg hiába epekedik bárki is a jégkirálynő után, felolvasztani senki sem tudja. Rá kellett döbbenjek, hogy ennél nagyobban nem is tévedhettem volna! Kinn a suli parkjában tanultam egy fa tövében, amikor a mögöttem lévő padhoz letette magát két nagyhangú sportoló. Hangjuk alapján Roy Stevens és Pete Lamar voltak azok, a focicsapat ékességei. Kicsit összehúztam magam, nem volt kedvem a szívatásuk céltáblája lenni. Nem is vettek észre, ugyanis éppen az élményeiket vetették össze. Valami csajról dumáltak, akit pár nap különbséggel szopattak le! Áradoztak róla, hogy eddig ez volt életük legjobb szopása, a csaj pedig nem szívbajos, szó nélkül nyeli a cuccot! Fülelni kezdtem, hogy ki lehet ez a kedvesnővér, és pár perc után ki is derült: az én kedves nővérem volt akiről áradoztak! Nem akartam hinni a fülemnek! Mással milyen szolgálatkész, bezzeg amikor múltkor véletlenül rányitottam a fürdőben, akkora hisztit csapott, hogy a szülők komolyan elbeszélgettek velem (inkább csak Anya, ő egy kicsit konzervatívabb), miért nem illik kukkolni a lányokat.
Apropó család: Miami egyik elitebb kertvárosában lakunk. Apám Jack Harris építési vállalkozó. A cége a miénkhez hasonló környékeken épít drága luxusházakat. Jó fej az öregem, ugyan sokat melózik, felügyeli az embereit intézi az építkezéseket - de nem ment az agyára a munka. Jó kiállású fickó - focizott az egyetemen - lassan 40 éves lesz, de még mindig jó kondiban van. Az anyám szintén közelít a negyvenhez, de 10 évet simán letagadhat. Eredetileg szőke volt, de egy pár éve - ahogy az öregem szokta mondani: dögös vöröset játszik. Elöl talán még a nővéremnél is jobban ki van tömve, bár ezt nem nagyon reklámozza, de hátulról viszont nagyon rendben van a látvány, az általa preferált üzletasszony kosztümök inkább ezt a részét hangsúlyozzák ki. Ő egyébként ingatlanügynök, de nem csak az Apám által épített lakásokat, házakat árulja, hanem szinte az összes eladó-kiadó ingatlant ő kezeli a környéken.
Szóval ott tartottam, hogy a két fociisten épp azt ecsetelgette, milyen prímán szopik az én nővérkém! Eszem ágában sem volt elégtételt venni rajtuk az erényeiért (nem hiányoztak a monoklik), inkább azon törtem a fejem, hogyan tudnám ezt az információt a hasznomra fordítani - már ha igaz. Aztán rájöttem! Kate utasított pár napja, hogy cseréljem ki a webkameráját, mert nem tud kellő minőségben picsáskodni a barátnőivel. Veszek neki ma du egy új webkamerát, de úgy fogom felrakni a gépére, hogy az enyémre is küldje az adást. Az ilyen dolgokat valószínűleg megbeszéli Jennyvel akit szintén jó formával áldott meg a sors. Talán még egy webes pizsamapartit is fel tudok venni. És ha ott a gépemen a bizonyíték, akkor könnyedén megzsarolhatom a drágalátós nővérkémet.
Így korán leléptem a suliból, megvettem a kamerát, és cikázó gondolatokkal tekertem hazafelé. Pár utcányira otthonról megláttam az egyik eladó ház kocsifelhajtóján Anyám CRV-jét. Vagy a felújítókat ugráltatja, vagy valami vevővel tárgyal. A nagy fekete Chevy a Honda mellett vevőre utalt, de a bejárati ajtó zárva volt. A bringát letámasztottam a ház oldalához, és a hátulról, a kert felől akartam bemenni. Illetve csak akartam volna, a ház sarka előtt egy hatalmas nyögés állított meg.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.49 pont (140 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 mif23 2016. 02. 15. hétfő 01:53
Lehetne már folytatása.
#11 Haramia 2015. 11. 3. kedd 17:59
Egy rövid kérdés. A sok "j vélemény" ellenére, miért nincs folytatás?
#10 zoltan611230 2014. 02. 4. kedd 04:32
Jo.
#9 papi 2013. 10. 10. csütörtök 14:06
Egész jó,folytasd
#8 Haj Hab 2013. 09. 4. szerda 09:43
Jöhetne még belőle!
#7 A57L 2013. 09. 2. hétfő 05:32
Elmegy.
#6 x124 2012. 04. 21. szombat 22:20
FolytaSD!
#5 Kaszkadör 2011. 12. 2. péntek 08:54
Hol van a folytatás???????
#4 bikmakk 2011. 09. 15. csütörtök 14:38
Jöhet a folytatás, sőt, jöjjön!
#3 Noisar 2011. 04. 3. vasárnap 17:29
Nagyon jó.
#2 BeluDavid 2011. 04. 2. szombat 10:58
Tetszett.
Várom a folytatást.
#1 Törté-Net 2011. 03. 28. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?