A+ A-

A Harris család 2. rész

Érdeklődve hallgattam a két lány beszélgetését. Jennyn hasonlóan semmi ruhácska volt mint a nővéremen. Ahogy figyeltem a két lányt, a farkam megint vigyázzba állt.
- Szia
- Szia, végre az öcsém beszerelte az új kamerát, nem szaggat? Jó a kép?
- Igen, tökéletes. Szóltál már otthon?
- Nem, anyám még nem ért haza. Gyanítom nem lesz elragadtatva, hogy milyen jól sikerült a félévi dolgozatom. Szerintem ezen a hétvégén sehova sem fog elengedni, de remélem jövő hétre lenyugszik egy kicsit.
- És a tesód?
- Nem tudom. Látod milyen cuccban vagyok, itt domborítottam meg pucsítottam neki, de csak nyomkodta a nyavajás gépet, szinte rám sem nézett! Kezdem azt hinni, hogy a fiúkat szereti. Bár múltkor egyszer megkukkolt zuhanyozás közben, de nem tudom...
- Ilyet még viccből se mondj! Valahogy gyorsan ki kell deríteni, hogy mi vele a helyzet. Egyre nehezebben bírok magammal! Már Georgi sem tud rendesen kielégíteni!
- Te tényleg az öcsémről nevezted el a vibrátorodat? Áruld már el nekem, mit eszel azon a seggfejen?
- Pár hónapja amikor nálad aludtam, meglestem este zuhanyozás közben…
- És?
- Beleszerettem abba a hatalmas farokba, ami a lába között lakik! Te még soha nem láttad az öcséd farkát? Még véletlenül sem?
- Van nekem jobb dolgom is mint őt kukkolni
- Pedig lehet érdemes lenne vetned rá egy pillantást
- Na idefigyelj, ma amikor elmegy edzésre, kicsit kutakodok a szobájában. Hátha találok pornóújságot vagy valamit. Aztán majd meglátjuk hogyan tovább
Annyira elképesztett a lányok beszélgetése, hogy a még a farkamat is elfelejtettem húzogatni. Tehát Jenny akarna engem? Ez nem semmi! Gyorsan kikapcsoltam a monitort miután a gépet beállítottam, hogy vegye fel a nővérem további msn-ezéseit is. Előkaptam a rejtekhelyemről pár pornóújságot, és beraktam katonaládám aljára. Biztos ezt fogja áttúrni először. Tettem mellé pár óvszert is, majd átordítottam, hogy elmentem edzeni.
Az új fejlemények az anyámmal kapcsolatos dilemmát is háttérbe szorították. Simán megkaphatom a nővérem bombázó barátnőjét! Egész délután azt terveztem miket fogok vele csinálni. Elméletben ugyanis egész jó voltam már a szexből - csak a gyakorlat hiányzott.
Otthon láttam a ládámat megbolygatta valaki, és a gép is jelezte egy beszélgetés felvételét, de csak vacsora után sikerült megnéznem a felvételt. A végére leesett az állam! A lányok ugyanis megnyugodtak, hogy nem vagyok meleg, de a nővérem határtalan önzőségében kijelentette, Jennynek várnia kell amíg meglesi ő is a farkam, és csak utána dönti el, átengedi-e neki az én első szexuális élményemet.
Azt hittem rosszul hallok, de aztán rájöttem csak gonoszkodik a drága nővérkém.
Természetesen másnap összevett anyámmal is, aki a rossz jegyei miatt két hét szobafogságra ítélte. Mint máskor most is elhúztam aludni haverokhoz, mert Kate rendszeresen rajtam vezeti le a dühét ha valami nem az ő akarata szerint történik.
Szombat délelőtt csendes házba értem haza. Nővérkém még aludt, az őseim pedig a szokásos szombat délelőtti teniszpartijukon voltak. Csendesen bóklásztam a földszintem, amikor megakadt a szemem Anya határidőnaplóján. Ekkor megint élesen belém villant mit is láttam tegnapelőtt. Odalapoztam a dátumhoz: Mr Lopez 15 óra Abigail str. Sz 4. Nem értettem a kódot amit a találkozó alá írt. Valami gonosz kis ördög súghatta, de lefényképeztem a telómmal a következő pár lapot és visszamenőleg is párat, aztán gondosan visszatettem a pultra a filofaxot ugyanúgy ahogy volt.
Fenn feltöltöttem a képeket a gépemre és átnéztem Anyám következő heti megbeszéléseit. Kedd és csütörtök kora délutánra volt leszervezve találkozója. A keddi ráadásul alig pár utcányira volt itthonról. A következő napokban folyamatosan cikáztak a gondolatok az agyamban. Jenny - Anya - Kate hármas foglalta le az agyam teljes kapacitását. Még a nővérkém puffogása sem tudott felbosszantani. Végül úgy döntöttem, kedden meglesem anyámat. Mivel sokszor nekem kell elmenni az ingatlanokhoz kiüríteni a postaládát, megnézni minden rendben van-e, így volt kulcsom mindegyikhez. Kedden kicsit korábban indultam el, és beugrottam a házba. Résnyire kinyitottam az ablakokat, elrendeztem a függönyöket, hogy minden szögben belássak a nappaliba. A fenti szobákban nem volt berendezés, és borult volt az idő, így ha valami lesz, annak a nappaliban kell megtörténnie. Egész nap feszült voltam, korán lepattantam a suliból. A bringát elrejtettem a kertben és elfoglaltam a reggel kinézett leshelyemet. Magammal vittem a videókamerámat is, ami sokkal jobb minőségű felvételt készít mint a telefonom.
Fél négy körül perceken belül két autó is megállt a ház előtt, majd feltűnt anyám és az ügyfele, egy középkorú magas fickó. Még szerencse, hogy elbújtam, mert a terasz felől jöttek - gondolom a rossz idő miatt túl akartak lenni a kert megtekintésén.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.62 pont (85 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#16 Bizse42 2018. 11. 18. vasárnap 23:38
Nekem is nagyon fáj, hogy nem lett folytatva! Sajnos sok olyan 2-3 éve elkezdett írás volt olvasható, amiknél a vágyak felkeltése után, más nem következett.

/Javasolnám: Csak befejezett műveket lehetne feltenni!!! Így az író is jól járna, meg az olvasó is /
#15 Jani47 2018. 11. 18. vasárnap 18:19
Aszt nem értem, hogy ha valaki ír, akkor miért nem fejezi be a történetet.
#14 zsorzs29 2018. 11. 18. vasárnap 11:11
Folytatás lesz?
#13 bellaandras 2017. 11. 4. szombat 08:25
Nagyon jó a történet! Esetleg meg tudod mondani, hogy hol található az eredeti?
#12 deajk2008 2017. 10. 28. szombat 07:09
az análszex jó dolog... 8p lett
#11 sunyilo 2017. 09. 7. csütörtök 18:45
Igen, ez jó volt.
#10 mahhmann 2017. 09. 7. csütörtök 18:45
Nagyon jó. Jöhet a folytatás.
#9 cscsu50 2017. 09. 7. csütörtök 12:47
egyetértek gyuri926-al
#8 gyuri0926 2017. 09. 7. csütörtök 12:38
Tökéletes remélem a következő részre nem kell majd 6 évet várni
#7 veteran 2017. 09. 7. csütörtök 09:19
Kezd alakulni.
#6 fiesta14 2017. 09. 7. csütörtök 08:03
Alakul! tovább
#5 listike 2017. 09. 7. csütörtök 07:48
Olvastam már jobbat is.
#4 Andreas6 2017. 09. 7. csütörtök 06:17
Nem rossz, de lesz ez még jobb is.
#3 A57L 2017. 09. 7. csütörtök 04:29
Én is kérem a folytatást.
#2 vakon54 2017. 09. 7. csütörtök 02:51
Folytazsd 10 pont!
#1 Törté-Net 2017. 09. 7. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?