A+ A-

Zsófi és nevelőapja 3. rész - Ákossal

Vasárnap délután három óra körül megszólalt a bejárati ajtó csengője. Zsófi szaladt ajtót nyitni és odasúgta Ákosnak:
- Apa beszélni akar veled.
- Miről? - kérdezte ijedten Ákos.
- Tud rólunk. Tudod, arról hogy szoktunk szexelni.
- Te jó isten. - ijedt meg Ákos aki már menekült volna de Zsófi húzta be magával a nappaliba.
- Jó napot. - köszönt halkan Ákos Zsófi édesapjának.
- Szia Ákos. Beszédem van veled. Tudom hogy Zsófival már voltatok együtt. Igaz ez?
- Igen. - válaszolta Ákos.
- Tegnap délután amiatt mert nem szóltatok nekem, elfenekeltem Zsófit.
Ákos ledöbbent tekintettel nézett rá Zsófira aki mosolyogott és egyáltalán nem tűnt ijedtnek.
- Úgy döntöttem, hogy a Zsófinak ez a büntetés nem volt elegendő, mivel te nem vagy az én nevelésem alatt, téged én nem büntethetlek meg és különben is te fiú vagy, neked az a dolgod hogy minél több lányt lefektess, rád nem haragszom, de Zsófit meg kell büntetnem. Arra gondoltam hogy az lesz a számára még nagyobb büntetés, ha ketten közösen fenekeljük el.
- Hogy micsoda??? - szaladt ki a felkiáltás Zsófi szájából és ledöbbenve nézett nevelőapjára aki szigorúan álta lányának vádló pillantását.
Ákos megmerevedett és nézett egyikükről a másikra, hogy ez vajon komoly- e. A feszült csendben azonban belegondolt arra, hogy ő és Zsófi nevelőapja elfenekelik Zsófit és a farka azonnal megmoccant a nadrágjában jelezve gazdájának, hogy ez az ötlet igencsak tetszik neki.
- Nos Ákos, mit szólsz hozzá? - kérdezte Richárd ránézve Ákosra.
- Tőlem. - válaszolt a flegmát játszva Ákos, de ugyanakkor belülről ujjongott. - És hogy fogjuk csinálni? - kérdezte most már kíváncsian.
- Úgy hogy Zsófi ráfekszik itt a nappaliban a fotelra és felváltja ütjük a fenekét. Tegnap tíz ütést kapott de mivel most ketten vagyunk, így most húsz ütés jár. Zsófikám vedd le a nadrágodat és a bugyidat, feküdj rá a fotel karfájára.
Zsófi elpirult barátja vizslató pillantása előtt, látta Ákos szemein hogy az majd felfalja őt, mennyire tetszik neki hogy elfenekelheti. Levette farmernadrágját és a bugyiját, majd ráfeküdt a fotelra.
- Látod milyen jó kislány ez? - kérdezte Ákost Richárd.
- Igen, látom. - válaszolta izgatottan Ákos és várta Richárd instrukcióit.
- Akkor most Zsófikám kapsz tíz ütést felváltva tőlünk, készülj.
- Igen, apuci. - válaszolta halk elfojtott hangon Zsófi és már folyt a puncija attól hogy a szerelme és nevelőapja vizslatják alfelét.
Richárd Zsófi egyik oldalára állt, Ákos a másik oldalra és Richárd lecsapott a kezével Zsófi fenekére. Ezt követően Ákos még mindig bátortalanul ott állt mellette és kérdőn nézett Richárdra.
- Igen, üss csak rá nyugodtan, nem kell sajnálni a kicsikét. Majd ha neked is lesz lányod, tudod hogy szigorúnak kell lenni. Én Zsófi édesanyját rendszeresen elfenekeltem amikor megérdemelte, neked is ezt kell tenned a pároddal ha azt akarod hogy szót fogadjon. - bíztatta Richárd Ákost, aki erre rácsapott Zsófi fenekére. Zsófi felsóhajtott, nagyon jólesett neki az ütés mivel az nem volt túl erős.
- Kezdetnek nem rossz, de legközelebb azért nagyobbat csapj oda. - nógatta őt Richárd majd ő már erősebbet ütött. A két férfi felváltva ütötte Zsófi fenekét ami egyre pirosabbá vált és Zsófi is egyre jobban fészkelődött az erősödő fájdalom hatására. Tíz ütést követően abbahagyták a fenekelést és Richárd mosolyogva odaszólt Ákosnak.
- És most nézd meg mennyire folyik Zsófinak a puncija. Rakd szét a lábad, lányom. - adta ki az utasításokat.
De Ákos nem mert odanyúlni Zsófi puncijához apja szemei előtt. Richárd ezt megérezvén példát mutatott és lenyúlt lányának a puncijához, megsimogatta azt és felnyúlt lányának puncijába, kihúzta az ujját és odamutatta Ákosnak a csöpögő nedűt.
- Látod?
Ákos ledöbbenve nézte majd bizonytalanul odanyúlt ő is Zsófi puncijához, finoman megsimogatta majd óvatosan felnyúlt Zsófi puncijába. Nem is attól tartva hogy Zsófinak fájdalmat okoz hiszen százszor lefeküdtek már fél év alatt, ismerte a lány testét, hanem a nevelőapa jelenléte volt furcsa számára. Kihúzta az ujját és ő is megmutatta az ujját mely csöpögött a nedvtől.
- Azt hiszem tartanunk kell egy kis szünetet mert szerintem a te farkad is eldurran ha nem tévedek. - vigyorgott Richárd Ákosra és elővette a nadrágjából az igencsak megkeményedett faszát.
Ákos ledöbbenve figyelte Richárdot majd ő is elővette a faszát és várta a további utasításokat.
- Zsófikám - utasította nevelőapja lányát - ülj fel a fotelbe és kezdjél el szopni.
Ákos ezt hallva teljesen ledöbbent pláne azt látva hogy Zsófi engedelmesen felült, két kezével megfogta a faszokat és felváltva elkezdte azokat szopni. Eközben apja lenyúlt Zsófi blúzához és kigombolta azokat szabaddá téve Zsófi melleit. Bal kezeinek ujjait benyálazta és Zsófi jobb mellét elkezdte csipkedni, dörzsölni, morzsolgatni.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.76 pont (66 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 Andreas6 2018. 06. 17. vasárnap 16:39
Ennyi s/m elfogadható: közös akarat, közös élvezet.
#5 zoltan611230 2018. 02. 3. szombat 06:05
Nem jó.
#4 A57L 2013. 09. 3. kedd 03:25
Egész jó.
#3 delgadoo 2013. 06. 11. kedd 01:04
nagyon fasza! nyes
#2 genius33 2012. 11. 19. hétfő 07:13
Zsir smile
#1 Törté-Net 2011. 03. 17. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?