A+ A-

A magazinos pasi 1. rész - A megismerkedés

Nemrég találtam A Törté-Net oldalaira. Nagyon megtetszettek az írások és úgy döntöttem, én is elmesélem a magamét.
13-14 éves koromban sokat lógtam Lacival a barátommal. Persze érdekeltek már minket a nők, de abban az időben nem nagyon lehetett szexuális tartalmú kiadványokhoz jutni. Be kellett érni az évenként egyszer megjelenő Tollasbál, vagy a SZUR magazinnal. Ezek humoros jellegű lapok voltak, amiknek a közepén két oldalnyi fedetlen keblű csinibabát lehetett látni, poénos megjegyzések kíséretében. Akik abban az időben próbálták szexuális kíváncsiságukat kielégíteni, tudják mennyire nagy szám volt még ez is. Aztán rájöttem, hogy a művelődési központ hírlapolvasó termében külföldi kiadású lapokba is bele lehet nézni. Persze ezek sem szexlapok voltak, csak olyan magazinok, amelyek ma már Magyarországon is tömkelegével vannak, de mindig akadt egy-egy oldal, ahol cicikre lelt az ember.
Egy alkalommal, mikor Lacival épp művelődtünk, egy pasi ült le mellénk.
-Helló srácok! Németül tanultok?
-Izé, mi nem, csak nézegetjük az újságokat.
-Ezt rögtön tudtam, és azt is tudom mit kerestek ezekben az magazinokban, pucér csajokat.
-Áá, nem is.
-Ne majrézzatok, én is pasi vagyok, tudom mi a jó, de itt csak morzsákat szedhettek össze, ha látni akartok igazi szex-magazinokat, én tudok mutatni.
-Tényleg? hát...
-De miért?
-Mert szimpatikus kópék vagytok, tetszik ahogy megtaláltátok a módját, hogy lássatok jó dolgokat. Most mennem kell, de találkozzunk a központ előtt a jövő héten ezen a napon délután négykor. Jó?
-Jó.
Alig vártuk, hogy vége legyen a hétnek. Laci azt mondta, hogy csak szédített minket a pasi és úgy sem jön el. Fogadtunk is egy sportszeletben. Már ? 4-kor ott dekkoltunk és a pasi halál pontosan be is futott.
-Sziasztok! A múltkor be sem mutatkoztam, Bandi vagyok.
-Jó napot, én Attila, a barátom Laci.
-De tegeződünk ám skacok! Oké?
Bandi nem messze lakott egy panelház 5. emeletén. A lakás normálisan volt berendezve, de csak legényesen. Bandi azt mondta 36 éves, mérnök és egyedül él, mert nem bírja kötöttséget.
Szeret utazgatni és a munkája miatt ki is jut sűrűn nyugatra, így jutott hozzá a gyűjteményéhez.
Kipakolt elénk egy nagy rakat szex-lapot, amikben csak pucér nők voltak, de ezekben nem csak a ciciket, hanem a szőrös punikat is láthattuk. Olyan képek is voltak, ahol a nők széttárták a lábukat és széthúzták a punijukat.
-Látom már dagad a nadrágotok, így elég kényelmetlen. Nem?
-Áá, nem.
-Ne hülyéskedjetek, férfiak vagyunk, és barátok. Nem? Mit szégyenlősködtök? Én azt javaslom, úgy sem lát minket senki dobjuk le a gatyákat!
Bandi fel is pattant és letolta a nadrágját az alsóval együtt. Ott himbálózott előttünk a félig merev fasza. Lacival egymásra néztünk, nem akartunk udvariatlanok lenni, meg még szerettük is volna nézegetni a lapokat, ezért mi is letoltuk a nadrágokat.
-Jól van, ez a beszéd! Milyen szép két fütyi és milyen szépen ágaskodnak!
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.93 pont (44 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 deajk2008 2016. 09. 13. kedd 12:14
nagyon tetszik a homo műfaj és jó lett 9p...
#3 papi 2014. 03. 21. péntek 12:02
Rossz
#2 v-ir-a 2010. 04. 2. péntek 23:34
LOL
#1 Törté-Net 2010. 03. 30. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?