A+ A-

A magazinos pasi 2. rész - Ez már komoly szex

- Hú srácok meséltem rólatok a barátnőmnek, 16 éves bombázó, szeretne veletek megismerkedni és egy jót baszélgetni he-he, de azt mondta nem akar amatőrökkel kínlódni, csak akkor akar találkozni veletek, ha felkészültek vagytok egy nő tökéletes kielégítésére... - fogadott minket Bandi a következő alkalommal.
- Most mit tegyünk?
Persze izgatottak lettünk, de tanácstalanok voltunk.
- Te nem tudsz felkészíteni minket?
- Hát persze elmesélhetek sok mindent, de hát az nem elég... Ha csak... Á, nem.
- Na, mi az?
- Hát nem is tudom, ha egyikünk eljátszaná a lányt, az talán segítene, de ebbe biztos nem mennétek bele, hagyjuk!
- Szerintem nem kéne feladnunk. Mit szólsz Laca?
- Szerintem se kéne most megfutamodnunk, Bandira kell bíznunk magunkat, ő tud mindent.
- Oké, Ati leszel te először lány?
- Ja...
- Jó van, először is azt kell megtanulnod, hogy önzetlenül kell bánnod a partnereddel. A férfi és női test nem is annyira különbözik, persze a csajok szebbek, meg kevésbé szőrösek... Bánj finoman a partnereddel, figyeld minden reakcióját, hogy minél nagyobb élvezetet okozz neki.
Badi miközben magyarázott, finoman simogatott, megcsókolt, harapdálta a fülcimpámat, nyelvét be is dugta a fülembe, belecsókolt a nyakamba és mi tagadás ez egyáltalán nem volt kellemetlen. Bandi lassan levetkőztetett és bókokkal halmozott el. Simogatta a mellkasom, szívogatta a mellbimbóimat. Elmondta, hogy a lányoknak is van pöcörőjük, csak sokkal kisebb, úgy hívják csikló, nagyon érzékeny ezért finoman kell bánni vele. Ami azt illeti Bandi nagyon is finoman bánt az én "csiklómmal". Majd elolvadtam mikor a nyelvével izgatta a pöcém, aztán mikor bekapta, az volt a csúcs. Később még a popsilyukamat is nyalogatta, a nyelvét be is dugdosta.
- Lányoknak két lyukuk is van. A hüvelyük nedves, ha jól bántok vele, de a popsijuk nekik is száraz, így használni kell valami síkosítót.
Bandi vazelint vett elő, ujjával bekente a seggemet és aztán lassan feldugta az úját. Először reflex szerűen ellenálltam, majd rájöttem, hogy ez nem is rossz és kezdtem élvezni. A farkam kissé lekonyult, de Bandi ismét szopni kezdett. Csodás volt az összhatás a seggemben mozgó ujj és a faszomat szopó száj közt.
- Jaj, jövök! - nyögtem és hatalmasat élveztem. Bandi nem tágított, lassítva a tempón, de tovább szopott finoman és én telilőttem a száját. A pasi szépen megtisztította szerszámom, puszikkal halmozta el a hasam, mellkasom és végül csókolózott velem. A száján éreztem saját magom aromáját és ez is izgató volt.
- Na, hogy tetszett!
- Kurva jó volt!
- Ez majdnem igaz, mert ugyan leszoptalak, mint egy kurva, de az sosem ad bele ennyi érzelmet, csak rutinból dolgozik. Lássuk mit tanultál, képes vagy-e kielégíteni barátodat rendesen?
Laci egy fotelből nézte végig a szeretkezésünket, láttam, hogy tetszett neki, mert nagy duzzanat volt a nadrágján. A fotel mögé álltam előre hajolva a nyakába csókoltam.
- Kívánlak. - suttogtam a fülébe, aztán belenyalintottam a fülébe.
Csókokat nyomtam finom bőrére és harapdáltam a nyakát, közben a hajában kurkásztam, előre nyúlva kigomboltam az ingét és a mellkasát simogattam. Két ujjam közé fogva cici-bimbóját morzsolgattam finoman. Elé térdeltem és a nadrágját kezdtem kibontani, Laci készségesen emelte a csípőjét, hogy le tudjam húzni a gatyáját. Az alsóján nagy sátor emelkedett. Először így alsón keresztül simogattam kemény szerszámát, aztán kegyesen kiszabadítottam.
Megsimogattam az ágaskodó faszt.
- De gyönyörű farkad van, legszívesebben leszopnám. Megengeded, hogy a számba vegyem?
- Aha, szopjál kérlek!
Először körbepuszilgattam, majd nyalogatni kezdtem a meleg nyalókát.
- Jól csinálod Ati, nagyon jól! - szólt Bandi.
Örültem a dicséretnek, de őszintén szólva már nem a lecke miatt csináltam, hanem élvezetből.
Ajkam rácsúsztattam a nyalókára és finoman szopni kezdtem.
- Kurva jó! - nyöszörögte Laci és hirtelen telilőtte a számat. Élveztem ahogy a meleg sperma megtölti a számat. Felemelő érzés volta barátomnak örömöt okozni, és büszkeség töltött el, hogy minden bizonnyal jól csináltam, amit kellet, mert hosszan lüktetett a farka a számban. Megtisztogattam a fiatal szerszámot és Bandira néztem.
- Nagyon jól csináltad, de ne hagyd abba, nyald ki a popóját is! Laci, térdelj a fotelre, terpessz egy kicsit, oké, most told hátra a popsid, ez az, így Ati jól hozzád fér.
Tényleg Laci farpofái kinyíltak és szabadon hagyva seggének vágatát és lyukát és ott lógott a farka a kis zacsijával. Finoman nyalogattam a rést, Laci fütyköse éledni kezdett, megnyalogattam a zaciját és beszoptam tojásait, átnyúltam lábai közt és fejni kezdtem őt, közben a nyelvemet a popsijába próbáltam tologatni. Laci hamar ellazult és a nyelvem hegye becsúszott a lyukába. Érdekes, eszembe sem jutott, hogy szaros lehet a nyelvem, csak az érdekelt, hogy minél nagyobb élvezetet okozzak barátomnak.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.04 pont (51 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 deajk2008 2016. 09. 13. kedd 12:15
nagyon élveztem 9p és folytasd...
#3 zsuzsika 2016. 02. 27. szombat 07:21
Nem tetszett.
#2 ???????? 2010. 06. 22. kedd 20:46
hat nem semmi....
#1 Törté-Net 2010. 06. 18. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?