Kondiban

Szavazás átlaga: 6.05 pont (38 szavazat)
Megjelenés: 2022. július 14.
Hossz: 5 919 karakter
Elolvasva: 422 alkalommal
Az alábbi történet egy közeli barátomtól van.
Azt azért előre kell bocsátanom, hogy konditerembe nem pasizni jár az ember. Legalábbis jellemzően nem.
Kora délután volt, ezért csak néhány ember lézengett a teremben. Gabi is inkább ekkor szeretett lejárni. Látásból mindenkit ismert, aki épp ott volt. Nemrég érkezett, a fekvenyomó padnál kezdett, még azt tervezte, hogy egy sorozatot csinál. Éppen lefeküdt a padra, amikor megjelent Ő. Vékony, de sportos testalkatával, homlokába lógó fürtökkel, barátságos, de férfias arcával... Nagyjából egy idősek lehettek. Mindig, amikor meglátta, egy furcsa bizsergést érzett. De nem tudott/nem mert meggyőződni a srác szándékairól, mert eddig mindig olyan szerencsétlenül jött ki, amikor Gabi ment hazafelé, Ő akkor érkezett, vagy fordítva... Így is csak kb. hetente botlottak egymásba, ami egy köszönésben és egy félreérthető mosolyban ki is merült.
Talán majd ma – gondolta Gabi. Egyszerűen nem tudott az edzésre koncentrálni. A srác a másik padhoz készülődött. Bemelegített, majd Ő is a rúd alá feküdt. Persze neki teljesen simán ment, könnyedén dolgoztak az izmai. Nem tudta róla levenni a szemét. Aztán hirtelen ötlete támadt. Megkérte a srácot, hogy segítsen neki a rudat megemelni, ha már nem bírná. Ehhez persze a hátán fekvő Gabi feje mögé kellett állnia. A srác azonnal ott is termett.
Gabi feje gyakorlatilag a fiú lába között volt, a térdével egy magasságban. Izmos, kisportolt, enyhén szőrös lába volt. Feljebb tekintve a rövidnadrág alatt látta a combjai folytatását. Még feljebb a póló alatt izmos hasát. Teljesen megfeledkezett magáról. Még feljebb tekintve a szemük találkozott össze. A srác meg csak mosolygott.
Leemelte a rudat a tartóról. Hirtelen nagyon nehéznek érezte. Leengedte a mellkasáig... "El sem hiszem, hogy itt van Ő... A hideg fémrúd, helyett inkább az izmos lábait simogatnám... " Megpróbálta kitolni a rudat... Nagy nehezen sikerült... Azon gondolkodott, hogy le merje-e engedni újra... Teljesen elvesztette az eszét... A srác csak mosolygott és bíztatta, hogy engedje le a súlyt nyugodtan.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 3 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.05 pont (38 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
H
Hahaha
2022. július 16. 12:12
#5
Hevenyészve összecsapott történet. 
1
a
angel234
2022. július 15. 03:38
#3
Megnéztem,de nekem nem volt izgató.
1
cscsu50
2022. július 14. 18:47
#2
Nem az én műfajom.
1
T
Törté-Net
2022. július 14. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1