A+ A-

Reggeli zuhany

Fordítás
- Ébresztő lustaság! - dugta be anyám a fejét a szobámba - Itt az idő hogy fürödni menjünk!
Sóhajtottam, majd kikászálódtam az ágyból és utánamentem a fürdőszobába. Mire odaértem ő már levetkőzött és kinyitotta a csapot. Nemsokára elég meleg lett a kis helységben hogy belépjünk a zuhany alá. Amint beviveztük a bőrünket, anya elzárta a vizet, majd megfordult és megkért hogy mossam meg a hátát.
Anyámmal kb. 3 éve zuhanyozunk együtt, röviddel 15 - ik születésnapom után kezdtük el. Azt a születésnapot sohasem felejtem el!Apám hazafelé jövet a munkából karambolozott; egy részeg sofőr belehajtott a kocsijába. Apa azonnal meghalt. Itthagyott minket anyával. Akkor kezdődött az egész. Csak egymás hátát mostuk meg. Anya kitalált egy szabályt miszerint a kezeknek a csípő fölött kell maradnia a háton. Bámultam a testét, kis melleit, combjait és feszes fenekét.
Az első dolog amit mindig csinálunk, hogy beszappanozzuk a farkamat.
A mai reggel se volt kivétel. Farkamat bedörzsölgettem a fenékvágásába többször egymás után. Ezután azt mondta hogy meg akar tanítani valamire. Lehajolt és megfogta a vádlimat, majd kihúzta alólam. Nekiestem a tusoló falának. Mivel kezem ekkor anya vállán nyuogodott, magammal rántottam őt is. Abban a pillanatban mikor hozzáértem a falnak éreztem hogy valami a farkam köré csúszik.
- Ez valami ügyes fogás - mondtam.
- Semmiség - sziszegte - a lényeg az hogy a faszoddal karóba húztál, mivel a farkincád a seggemben van.
A farkamat meleg, nedves valami ölelte körül. Ez az, az első dugásom!Kicsit arrébb mozogtam, hogy pontosan mögötte legyek.
- Finoman, finoman! - mondta. Lassan mozogni kezdtem benne.
- Te csúnya fiú, lassan kell csinálni különben fájhat - mondta végül.
Elképedtem. Sokszor volt hogy elmentem hálószobája előtt amikor nyitva volt az ajtó és láttam amint Fred, a barátja a hatalmas farkát belecsúsztatja. Az ő farka legalább 19 cm és olyan széles volt mint a csuklója. Az enyim csak 15 cm és csak pár centi vastag.
- ... - mondta pár percnyi ki - be mozgatás után.
Növeltem a tempót, de nem bírtam sokáig. Miután elmentem, kemény maradtam. Megkérdeztem akarja - e tovább csinálni. Akrta úgyhogy újra kezdtem. Meg kell valljam nagyon jó érzés volt!A nemi vágyam pedig egyenlőre ki volt elégítve.
- Állj meg. A fenekem most már fáj - mondta végül. Kihúztam belőle a farkamat és befejeztük a fürdést.
Később, a reggeli alatt, megkérdeztem tőle, hogy miért van az hogy Fred nagy farka könnyen beléhatol, míg az enyém csak nagy nehezen. Elmondta hogy különbség van a punci és a segglyuk között és a fenéklyuknál kezdetben van egy kis fájdalom ami ma reggel is volt.
- Végülis, mégha egy kis rudat is tömök a fenekmbe, az is fájhat. - fejezte be.
Most már megértettem miért fájt kezdetben reggel neki.
- Szóval kémkedsz utánam és Fred után... - mondta
- Nem kémkedtem - szakítottam félbe - az ajtód volt nyitva.
- Azt hiszem a jövőben jobban oda fogok figyelni az ajtóra. - felelte nevetve.
- Különben direkt hagytam nyitva, mert azt hittem hogy ez majd felkelti érdeklődésedet a korodbeli lányok iránt.
- Anya amit láttam abból azt tanultam meg hogy csak egy hatalmas pénisszel lehet kieélgíteni a nőket.
- Hatalmas pénisszel - mondta élesen - Egy hatalmas farok kellemes, de jót tesz most a puncimnak hogy Fred egy üzleti úton van és a következő hétig nem is lesz itt. Másrészt csak egy mazohista akarhat egy akkora valamit a fenekébe mint ami Frednek van. Másrészről te... - hirtelen abbahagyta és elvörösödött - Nem hiszem hogy erről tovább kellene beszélgetnünk.
A reggeli hátralévő részében egy szó sem hangzott el. Anya elment dolgozni, én pedig pihentem pár órát. Ez jó a nyárban, hogy nem kell csinálni semmit. Csak egy részmunkaidős állásom volt, de a keresetem az őszi félévre kellett, sőt az otthoni kiadásokba is beszálltam. Anya szerint fontos hogy legyen saját pénzem.
Dél körül elkezdtem csinálni a vacsorát. Azt akartam hogy remekre sikerüljön és hogy olyan romantikus legyen amilyen csak lehetséges. A lasagna a specialitásom. Anya mindíg degeszre eszi magát vele; nagyon imádja. Ezután mindig lefekszik egy kicsit egy vékony hálóingben. Sokszor volt hogy odatettem a fejem a melleire, a szám a bimbóján volt. Mindíg megállított mikor elkezdtem nyalni a gombocskát a hálóruha anyagán keresztül, de lehet hogy ma máshogy lesz. Különösen a reggeli fürdő után, ? ? ?
Mikor hazaért, körülnézett a házban. A függönyöket kivasaltam, a legjobb porcelán étkészlet volt az asztalon, hálóruhája és papucsa pedig a karoszéken feküdt.
- Megpróbálsz elcsábítani - kérdezte.
- Miért gondolod hogy olyasmit akarok - kérdeztem vissza.
Anya csak megrázta a fejét. Felvette a köpenyét és a papucsait majd felment a szobájába, én pedig visszatértem a vacsorához.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.21 pont (154 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 listike 2014. 03. 27. csütörtök 07:59
Gyenge.
#11 papi 2014. 01. 25. szombat 05:30
Nem rossz
#10 A57L 2013. 07. 11. csütörtök 06:25
Elmegy.
#9 sihupapa 2008. 10. 23. csütörtök 21:47
gagyi
#8 pisti47 2007. 07. 13. péntek 21:17
A sztori azért jó.
#7 cvx 2004. 12. 8. szerda 12:03
Nos. Ha belezuhansz anyád segglyukába, könnyeb elszakadhat az egyik ínszalag, ami a farkadat tartja. Vagyis eltörik a farkad. A másik, hogy a legújabb felmérések szerint az átlag fasz 12,5 cm. És nem 15.

Na jó. Legyen 3 pont
#6 derpapa 2003. 03. 26. szerda 11:30
Nagyon gyenge.
#5 imruska 2002. 09. 11. szerda 02:49
Segglyuk ami magától nedvesedik? Nem lehet valami jó biológiából, aki írhatta....
#4 nevtelen 2002. 05. 10. péntek 03:39
egyrészt lököttség a családosdi...
Másrészt aki irta, azt hiszi, hogy kicsi farokkal nem lehet élvezni punciban a szexet, csak fenékben. Hát ez nagy hülyeség.

Ugye egyik 12 éves olvasó sem hitte el? OK.
#3 mstm 2002. 02. 5. kedd 19:32
Furi család de jó story
#2 lala67 2002. 02. 1. péntek 07:59
Na végre már valami ami közelit a királyhoz.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?