Zsuska és Zsoska 3. rész

Szavazás átlaga: 8.5 pont (64 szavazat)
Megjelenés: 2011. február 14.
Hossz: 19 981 karakter
Elolvasva: 1 233 alkalommal
Így mentem haza, mint egy alvajáró. Egyszerűen nem hittem el, hogy Zsuska és Zsoska lettünk egymásnak röpke két óra leforgása alatt, amikor hónapokon keresztül még megszólítani sem mertem.
Öveges professzor valamit a suliban hagyhatott, mert pont akkor ment vissza az iskolába. Rám nézett, látszott rajta, ismer valahonnan, még köszönt is. Talán tanítványának hitt.
Megfogadtam, Juli akárhogy próbálkozik, nem engedem magam. Mától kezdve csak Zsuska létezik a számomra. Esküdni azonban nem mertem magamnak. Mindenesetre elhatároztam, az öcsémmel együtt megyek le hozzájuk a táskámért.
Mire hazaértem, kezdett esteledni. A sötét lépcsőházban ott várt az a dagadt picsa, kikerülni sem lehetett.
– Ne foss – mondta fölényesen –, csak azért vagyok itt, mert a táskád nálam maradt!
Amikor a nagyszobában beledobtam magam a fotelba, lekapcsolta a villanyt, és egyből szemből az ölembe ült. Ha ez egy nappal korábban esik meg velem, biztos nagyon örültem volna neki, de most a friss szerelmem meggyalázásának éreztem. Persze a vágy igen erősen dolgozott bennem. Kézzel fogható jelét meg is érezte maga alatt. És gondoskodott róla, hogy kézzel fogható is maradjon.
– Nézd, Zsolti, nekem is nagyon tetszel! – mesélte el a kettőjük történetét. – Akkor támadt fel bennem ez az érzés, amikor a Dzsudinak elmondtam, hogy tetszik neked, és ő fellelkesült ettől. Arra kért, hozzalak össze benneteket. Ezért jártunk együtt el a meccseidre, hátha észreveszed a Dzsudit. De te olyan bamba vagy, szólni sem mertél hozzánk, pedig azért voltam ott én is, hogy ha velem szóba állsz, akkor könnyebben megismerkedtek. Aztán rájöttem, te már nem az a kisfiú vagy, akivel öt-hat évvel ezelőtt szórakoztunk. Emlékszel...?
Elhallgatott, a fenekét hozzádörzsölte a farkamhoz, és az ingemet széthúzva a mellemet simogatta. Már megjelentek rajta az első szőrszálak, és Juli egyet-egyet lekapva húzgálni kezdte, ami most csak fokozta bennem a vágyat. Borzalmas volt a vívódásom, de Zsuska segített. Leállítottam, mire folytatta:
– Elmondtam Dzsúnak, hogy én is gerjedek rád. Akkor terveztük el, hogy lehívunk ide, és kiprovokáljuk belőled, melyikünk tetszik neked. Erre, te, közönséges módon viselkedtél vele, és amikor bejöttem hozzád, elkezdtél fogdosni... – kigombolta a blúzát, a kezemet a csupasz melléhez nyomta –, és szájon csókoltál.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 10 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 8.5 pont (64 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
v
vasas62
2023. november 24. 15:05
#5
Szinte láttam az egészet, annyira jól írsz.
1
p
papi
2015. június 24. 09:44
#4
Egyre jobb.
1
a
A57L
2013. augusztus 15. 04:49
#3
Egész jó.
1
m
mackó2009
2012. november 10. 21:37
#2
Úgy látszik lehet még fokozni.
1
T
Törté-Net
2011. február 14. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1