A+ A-

Zsuska és Zsoska 3. rész

Így mentem haza, mint egy alvajáró. Egyszerűen nem hittem el, hogy Zsuska és Zsoska lettünk egymásnak röpke két óra leforgása alatt, amikor hónapokon keresztül még megszólítani sem mertem.
Öveges professzor valamit a suliban hagyhatott, mert pont akkor ment vissza az iskolába. Rám nézett, látszott rajta, ismer valahonnan, még köszönt is. Talán tanítványának hitt.
Megfogadtam, Juli akárhogy próbálkozik, nem engedem magam. Mától kezdve csak Zsuska létezik a számomra. Esküdni azonban nem mertem magamnak. Mindenesetre elhatároztam, az öcsémmel együtt megyek le hozzájuk a táskámért.
Mire hazaértem, kezdett esteledni. A sötét lépcsőházban ott várt az a dagadt picsa, kikerülni sem lehetett.
- Ne foss - mondta fölényesen -, csak azért vagyok itt, mert a táskád nálam maradt!
Amikor a nagyszobában beledobtam magam a fotelba, lekapcsolta a villanyt, és egyből szemből az ölembe ült. Ha ez egy nappal korábban esik meg velem, biztos nagyon örültem volna neki, de most a friss szerelmem meggyalázásának éreztem. Persze a vágy igen erősen dolgozott bennem. Kézzel fogható jelét meg is érezte maga alatt. És gondoskodott róla, hogy kézzel fogható is maradjon.
- Nézd, Zsolti, nekem is nagyon tetszel! - mesélte el a kettőjük történetét. - Akkor támadt fel bennem ez az érzés, amikor a Dzsudinak elmondtam, hogy tetszik neked, és ő fellelkesült ettől. Arra kért, hozzalak össze benneteket. Ezért jártunk együtt el a meccseidre, hátha észreveszed a Dzsudit. De te olyan bamba vagy, szólni sem mertél hozzánk, pedig azért voltam ott én is, hogy ha velem szóba állsz, akkor könnyebben megismerkedtek. Aztán rájöttem, te már nem az a kisfiú vagy, akivel öt-hat évvel ezelőtt szórakoztunk. Emlékszel...?
Elhallgatott, a fenekét hozzádörzsölte a farkamhoz, és az ingemet széthúzva a mellemet simogatta. Már megjelentek rajta az első szőrszálak, és Juli egyet-egyet lekapva húzgálni kezdte, ami most csak fokozta bennem a vágyat. Borzalmas volt a vívódásom, de Zsuska segített. Leállítottam, mire folytatta:
- Elmondtam Dzsúnak, hogy én is gerjedek rád. Akkor terveztük el, hogy lehívunk ide, és kiprovokáljuk belőled, melyikünk tetszik neked. Erre, te, közönséges módon viselkedtél vele, és amikor bejöttem hozzád, elkezdtél fogdosni... - kigombolta a blúzát, a kezemet a csupasz melléhez nyomta -, és szájon csókoltál.
A feje közelíteni kezdett a számhoz. Most nem farmer volt rajta, hanem szoknya. A nagy, kerek fenekével újból a farkamat dörzsölte, közben a mellét fogtam. Lelki szemeim előtt újból megjelent Zsuska, amint bánatosan néz rám, de nem bírtam ellenállni. Elfogadtam a csókját. Szabad kezemmel a szoknyája alá nyúltam, csak harisnyatartó volt rajta. A bugyit - úgy látszik, készült - nem vette fel.
Megmarkoltam a fenekét és magamhoz húztam. A nyelvem vad küzdelmet vívott az övével. Megemelkedett, kigombolta a nadrágomat, elővette a farkam, és szinte ráesett. A puncija teljesen nedves volt, könnyen becsúszott a dákóm. Elengedtem a mellét és mindkét kezemmel a fenekét markolásztam. Kihúzta magát, a hatalmas mellét elértem a számmal. Nyalni kezdtem a gombját, amitől a féltenyérnyi tányérja lassan összehúzódott. Szinte megemelkedett a melle.
- Zsoltikám, miért nem engem választottál. Ahhh! Ugye érzel? De jó veled. Ilyet ő nem tud... mmm!
Juli hatalmas ütemet diktált, amit a kezemmel segítettem is. Előre-hátra lökte magát, és teljesen benne voltam. Már nem jelent meg Zsuska sem, csakis arra gondoltam, gyorsabban kell neki elmennie, mert még a szájába akarom dugni.
Hirtelen testhelyzetet változtatott. Így feküdt hanyatt a földre, hogy húzott magával, s a puncijából egy pillanatra sem engedte ki a farkam. Ahogy elhelyezkedtünk, újból lökni kezdtem. Gyorsan felvette az ütemet és visszalökött. Letolta annyira a nadrágomat, hogy a fenekem pucérrá vált, és az egyik kezével tiszta erőből markolászni kezdte. Ez volt nála az élvezés kezdete. Elakadó lélegzettel a fülembe lihegett, a lába megfeszült, a másik kezével meg a melle gombját csipkedte.
Amikor elkészült, megállt a lökéssel, a kezét ernyedten leejtette maga mellé. Pont időben, mert már én is az élvezés határán voltam. Kihúztam a farkam, feltérdeltem, és előretartott fegyverrel a szájához közeledtem. Elértette a mozdulatomat, s mielőtt még a szájába dughattam volna, összenyomta a két mellét:
- Ide dugd, Zsoltikám! - suttogta.
Zsoltika természetesen szót fogadott. Hevesen löktem a két halom közé, és egy perc sem telt el, amikor a farkam lőni kezdett. Apró rezdüléseiből éreztem, szinte minden az arcára ment, de nem zavartatta magát. A melle mozgatásával még inkább arra ösztökélt: lőjek még. Egy biztos, ebbe a lágy hüvelybe is mennyei érzés volt bevágni.
Feltámaszkodott a könyökére, a farkamat az arcához húzta, engedelmesen és izgatottan elégítettem ki az óhaját. A tövénél fogva először leszopogatta, majd az ondótól nedves arcához dörzsölte, és kéjelegve nyalogatta az újból lucskos dákót.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.56 pont (55 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 papi 2015. 06. 24. szerda 09:44
Egyre jobb.
#3 A57L 2013. 08. 15. csütörtök 04:49
Egész jó.
#2 mackó2009 2012. 11. 10. szombat 21:37
Úgy látszik lehet még fokozni.
#1 Törté-Net 2011. 02. 14. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?