A+ A-

Zsuska és Zsoska 2. rész

- Most játszunk, vagy baszunk? - hozott vissza Zoli közönséges hangon bennünket. Megértettem szerencsétlent, hiszen még semmit nem csinálhatott. Néhány ruhadarab lehúzgálásától eltekintve, csak az üveget pörgette. A következőben Juli farmerja került le - de irigyeltük akkor tőle, mivel akkoriban egy farmer tulajdonlása körülbelül olyan volt, mintha ma egy diákot helikopterrel hordanák iskolába -, már csak a bugyija volt rajta.
De mielőtt még sor került volna rá, következett Zsuzsa utolsó ruhadarabja, a szoknya. Tudtam, hogy én veszem le róla, ezért meglepett, amikor felugrott az ágyról. De aztán mögém került és megállt az ágy szélénél.
- A szoknyámat! - mondta.
Feszült csend telepedett a szobára. A combom közé vettem a lábát, a derekára tettem a kezem, a köldökébe csókoltam és lassan húzni kezdtem lefelé a szoknyáját. Először a telt csípője tárult elém, éreztem rugalmas bőre izgatott vibrálását. Borzasztóan izgultam. Hiába no, mégis csak ő volt az első nő az életemben, aki szerelemből tárja fel teste legféltettebb titkait! Amikor a hollófekete szőrpamacs teteje megjelent előttem, nem bírtam tovább, egy lendülettel lehúztam a szoknyáját. Egyedül a halványkék harisnyatartó volt rajta, ami még izgatóbbá, még őrjítőbbé tette a látványt.
Ott állt előttem teljesen meztelenül, az egyik kezével a mellét, a másikkal a puncija előtt díszelgő, eszméletlenül izgató szőrzetét takarta el. Várakozón tekintett le rám. Még a testtartása is azt mondta nekem: Látod, milyen szép vagyok, a tied lehet, ha akarod.
Visszaült az ágyra, az ágyterítőt maga elé terítette, s - ő volt a soros - megpörgette az üveget. Juli bugyija jött.
- Zsoltika! - hallottam meg a rettentő utálatos hangot. - Válassz!
- Ezt nem teheted! - vált síróssá a hangja Zsuzsának.
- Ide figyelj, Dzsudi - kapott az alkalmon Juli, hogy bosszút álljon az ártatlan barátnőjén -, ez egy játék, és mi lesz, ha a zálogomat vissza csak akkor kapom, ha kikapom és bekapom.
Ezzel kikapta az alsónadrágomból az álló farkamat, lerántotta a bőrt a makkomról és beleharapott. Felnézett a kővé dermedt Zsuzsára, és kérdően megvonta a vállát. Nekem annyi volt, majdnem eldurrantam. A rémült csendben Juli várt egy keveset, majd a meredt farkamat nekinyomta a hasamnak, az alsónadrágom gumiját kifeszítette, ami nagy csattanással csapódott a helyére. De a lőcsöm vége helyhiány miatt kimaradt. A lehúzott bőr még mindig nem ment vissza rá, s én büszkén néztem körül, mekkora is van nekem. Juli újból hanyatt feküdt az ölemben és a bugyija eltávolítására kapacitált. Zoli akkorát nyelt izgalmában, hogy azon csodálkoztam: miért nem tűnik el a feje. Zsuzsa a makkomat bámulta, de a tekintetében nem volt semmi kéj.
Tudom, ha akarom, Juli azt a mutatványt nem csinálja meg, de nem akartam. Megbánni szintén nem akartam, de még is megbántam. Kérlelés, félelem, undor, bizalmatlanság, szerelem egyszerre volt abban a tekintetben, amellyel rám nézett a könnyfátyolon keresztül Zsuzsa. Rettentően elszégyelltem magam. Kilöktem az ölemből barátnőjét, és magamhoz húztam szegényt. A kiszolgáltatottak reménységével bújt hozzám, belecsimpaszkodott a nyakamba, és zokogott, zokogott, zokogott.
Egy idő után rákezdett Juli is, amiben az volt a szörnyű, hogy az egész miattam volt. Zoli vigasztalni próbálta, de az a szegény hülye dugni jött le, nem pesztrálni. A simogatásai végül is taperolásba mentek át, erre a Juli szintén rám borult.
Így ültünk egy percen keresztül, amikor az a hülye Zoli - ott ült velem szemben, trikóban, alsógatyában és a két csajt bámulta - csendben rejszolni kezdett a gatyáján keresztül. Elröhögtem magam, mire a két lány abbahagyta a sírást, és sértődötten néztek rám.
- Figyeljétek már ezt a barmot, egyedül neki van esze mindannyiunk közül!
A lányok először megütközve nézték a rejszolás közben csak a vállát vonogató srácot, majd ahogy jött a sírás, úgy robbant ki a röhögés. A fene se érti ezt!
- Gyere, Bauerka - mondtam Zsuzsának -, megmosod a szemed!
El kellett vinnem, hogy megússzam Juli bugyogóját. Kézen fogva otthagytuk a rejszoló Zolit a Julival együtt.
A fürdőszobában elkezdtünk csókolózni. Zsuska átölelte a nyakamat, és bár hatalmas, meleg szemeiből is kiolvashattam, mit akar, azért mondta:
- A tied akarok lenni!
- Én is szeretném - válaszoltam elcsukló hangon.
- De én azt akarom, hogy most, rögtön!
Nem kellett kétszer mondani, az ölembe kaptam és bevittem Juli öccsének a szobájába. Gyengéden ráfektettem az ágyra, elé térdeltem és a lábujjaitól kezdve csókokkal borítottam el. Gyengéd erőszakkal feszítettem szét a combjait és kitárulkozott előttem csodálatos rózsaszín kelyhe. A bejáratnál már ott meredezett a kis hegyes fej. Nem bírtam ellenállni, először megcsókoltam, majd nyalni kezdtem... Nem tudom, mi lett volna akkor, ha Anikótól nem kapom meg pár héttel korábban a meglehetősen alapos szakmai kiképzést.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.9 pont (49 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 papi 2015. 06. 24. szerda 09:23
Nagyon tetszik.
#3 A57L 2013. 08. 15. csütörtök 04:49
Nem rossz.
#2 mackó2009 2012. 11. 10. szombat 21:35
egyre izgatóbb
#1 Törté-Net 2011. 02. 7. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?