Zsuska és Zsoska 1. rész

Szavazás átlaga: 7.93 pont (46 szavazat)
Megjelenés: 2011. február 3.
Hossz: 20 445 karakter
Elolvasva: 2 185 alkalommal
Egy drága kis szűz folytatása
Kedves Barátaim! Előre is elnézést kérek, de ebben a történetben kevesebb lesz az erotika, mint amennyit talán szeretnétek!
Anikóval való kalandunk után anyám, ha lehet, még jobban tiltotta Zolival való találkozásaimat. Meg volt róla győződve, hogy Zoli, no és persze Anikó közösen rontották el az ő kis aranyos , akinek emiatt gecis néha a nadrágja, és nem azért, mert ebben a korban, minden egészséges fiúnak gecis néha a nadrágja.
Anyám annak örült különösen, hogy Anikót többet nem látta.
No igen sovány öröme lett, mert a Kovács néni gyors halála után egy nagydarab ürge költözött be a lakásba, akihez napközben rendszeresen kiskatonák jártak. Ilyenkor selyemből készült pongyolát vett magára, tűsarkú papucsot húzott és kirúzsozta magát. Oltári jól nézett ki, és mivel akkor ment a tévében a Csipkerózsika, anyám rögtön el is nevezte annak.
Mi srácok jókat röhögtünk azon, hogy Csipkerózsikáért egyszer-egyszer összeverekedtek a katonák a folyosón. De a mi örömünk is igen soványnak bizonyult, mert a hátsó lépcső ettől kezdve a katonák búvóhelyéül szolgált. Mi kiszorultunk onnan, és sürgősen más helyet kellett találnunk, ahol szexuális vágyainkat, mint megélt kalandot mesélhettük tovább. Volt ezekben a kalandokban hat-nyolc numera egyvégtében, három csajjal egyszerre, meg ami kell. Tudtuk, hogy hazugság az egész, de nem jeleztük soha, hiszen akkor a saját történeteinket nem hitte volna a másik. Így szóban mi voltunk a legnagyobb kanok széles e föld kerekén.
Szerencsénkre egyszer-egyszer, amikor öccseink lementek a Juli öccséhez gombfocizni, mi is lementünk velük. Ha Juli otthon volt, mindig félszegen viselkedtünk. Hiszen nem tudhattuk, hogy a csaj, aki évekig lenézett bennünket, mára ismét elfogadható partnernek gondolt minket. Az évek során nem vettük észre, hogy külsőre utolértük őt. Erre csak később jöttünk rá.
Ez a később egy teljesen átlagos délután következett be. Julival a kapuban találkoztam. Épp a barátnőjével, a Bauer Zsuzsával igyekezett hazafelé. Bele voltam teljesen zúgva a Zsuzsába, de hát én csak másodikos voltam, ő meg negyedikes. Ott volt majdnem minden kosárlabda – és focimeccsen, még az atlétikai versenyeken is, ahol az iskola válogatottjaként én is játszottam, s olyan szép volt, hogy a maszturbálós partitúrámba is felvettem. Pedig az nagy szó volt ám: ülni a vécén, miközben makizik az ember, és Zsuzsára gondol.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 10 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.93 pont (46 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
v
vasas62
2023. november 21. 14:50
#6
Őszinte kamasz szerelem.
1
p
papi
2015. június 24. 09:06
#5
Nagyon jó, csak nem értem a korábbra történő utalásokat mikor ez az első rész.
1
a
A57L
2013. augusztus 15. 04:48
#4
Elég jó.
1
m
mackó2009
2012. november 9. 22:35
#3
ez is kiváló
1
pappamacii
2011. február 3. 02:58
#2
Hajrá, jöhet a folytatás 🙂
1
T
Törté-Net
2011. február 3. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1