A+ A-

Zsuska és Zsoska 4. rész

Így ismerkedtem meg életem legnagyobb szerelmével. Nagyon boldogok voltunk. Pénzünk nem volt, ezért egész nap csatangoltunk a városban, de foghattuk egymás kezét, nézhettünk a másik szemébe, csókolhattuk az arcát, száját.
Három hónapig tartott a boldogságunk. Ezalatt egyszer sem feküdtünk le egymással, főleg azért, mert nem volt hol.
Aztán eljött a tanév vége. Fantasztikus terveim voltak nyárra. Amíg Zsuska az érettségire tanult, én a Józsefvárosi pályaudvaron pakoltam a vagonokat. Szerencsémre a termetem miatt nem kérdezték, hogy hány éves vagyok, és a munkájukat féltőn őrző alkalmiak is gyorsan befogadtak, hiszen a második naptól - ha szörnyű kínok között is - álltam a versenyt.
Már majdnem háromezer forintot gyűjtöttem össze - ez akkor apám másfél havi fizetése volt -, amikor Zsuska leérettségizett. Balaton, Drezda, Varsó, tervezgettem a nyári programot előtte. Ő csak szomorúan bólogatott, de nem tudtam rájönni, miért tűnik el a vidámság arcáról a jövő hallatán.
Zsuska nem akármilyen ajándékot kapott anyjától a sikeres érettségi után. Bécsbe mehetett öt napra, ami akkoriban hatalmas dolog volt, hiszen arrafelé útlevelet kapni körülbelül olyan lehetett, mint ma becsületes politikussal találkozni. Hát persze hogy nem mehettem vele, de nem izgatott nagyon a dolog, tudtam, ha hazajön, miénk az egész nyár.
Július elejére volt kitűzve az utazása napja, s előtte két nappal felvitt magához. Azt hittem, azért visz fel, hogy végre közelebbről is megismerkedhessek az anyjával, de az a délután minden várakozásomat felülmúlt.
Az anyja nem volt otthon, az apró lakás sötét szobájában csak ketten voltunk.
- Azt akarom - fonta át nyakamat Zsuska -, hogy a mai nap egész életünkre elkísérjen bennünket.
Átöleltem, egyik kezem a fenekére csúszott, nyelvem mélyen benyomult a szájába, merevedő farkam nekifeszült a hasának. Odanyúlt, kigombolta a nadrágomat, és némi küzdelem árán kivette. Az agyam hátsó fertályában ostorcsapásként futott át újra és újra az érzés, amint finom kezével lassan húzkodni kezdte rajta a bőrt. Nem bírtam magammal, erővel belemarkoltam a fenekébe, gondolataimban felsejlett, hogy fájdalmat okozok neki, de ő nemcsak engedelmesen tűrte, de kéjes szusszanása jelezte, jólesik neki, ahogy kemény húsába mélyednek ujjaim.
Könnyű nyári blúza alá nyúltam, szintá ráfordult mellével a kezemre, megéreztem ez alkalommal neki is elölkapcsos melltartója van. Egy pattintás, és érezni lehetett, hogy feszes mellei ledobják magukról börtönüket.
Zsuska nem állta meg, hogy megjegyezze.
- Ó de jól megy, csak nem gyakorolod a melltartónyitást valahol máshol.
- Juli? Még a gondolatától is irtózom.
- Ne beszéljünk róla, jobb ötletem van!
Elém térdelt, és az arcához nyomta a meredt farkamat. A lélegzetem elállt, amikor magam elé néztem. A világ legszebb lánya bővölte a kobrámat. Ő pedig hol lehunyt szemmel, hol a lőcsömet igézve, hol szerelmes pillantásokkal engem nézve folytatta a farkam verését. Lassan csinálta, szerencsémre, különben rég összegeciztem volna a fejét.
A hajába túrtam, és igyekeztem rávezetni a száját a robbanásig feszült pöcsömre. Újból az arcához szorította a lőcsöm, vékony ujjai egy pillanatra sem álltak meg, kérdőn rám pillantott.
- Szeretnéd?
- Nagyon! - feleltem rekedt hangon, kissé szégyenlősen.
- Mit szeretnél?
- Hogy... hogy - nem mertem kimondani.
- Na, mégis, mit szeretnél?
- Hogy - eszembe jutott szüzességem elvesztője, Anikó perverz évődése, ami bátorságot adott -, hogy benyomjam a szádba...
- Én vegyem be - mosolygott sejtelmesen, és közben a makkomról mélyen lehúzva a bőrt, teljes erőből szorította a rúd végét -, vagy te nyomod be?
- Én, én, szeretném!
Elengedett, lehunyva a szemét térdelt előttem. A pöcsöm ott merevedett az összecsücsörített szájától pár centire. Rátettem a kezem a fejére, elkaptam a farkam, és megpróbáltam a szájába nyomni. A félig kinyitott fogai közé préselődött a makkom fele, amikor ráharapott, és nyelvével elkezdett körözni rajta. Majdnem kész lettem tőle, olyan jó volt.
Néhány másodpercig csinálhatta, amikor engedett fogai szorításán, mintegy jelezve, továbbmehetek. Nagyon nehezen álltam meg, hogy ne nyomjam tövig a szájába, ami persze képtelenség, de az ember ilyenkor nehezen parancsol magának.
Szerencsére észnél volt, marokra fogta a lőcsöm kiálló végét, és csak annyit engedett be belőle, amitől még éppen nem fulladt meg.
Fekete haja ide-oda lengett, ahogy feje ütemesen járt előttem. Megjelentem a szikrák előttem.
- Jön, jön, jöööön - jeleztem neki, de ő ügyet sem vetett rá, feje járt tovább, és amikor az első löket a szájába vágodott, elkapta a heréimet, és morzsolgatni kezdte.
Sokáig élveztem, hiszen Zsuska miatt hosszú ideje nem rejszoltam. Volt ideje összegyűlni a sok kis ostorosnak.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.71 pont (49 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 papi 2015. 06. 27. szombat 07:26
Nagyon jó.
#5 A57L 2013. 08. 15. csütörtök 04:50
Nagyon jó.
#4 mackó2009 2012. 11. 10. szombat 21:49
Nagyon szomorúra sikeredett ennek a résznek a befelyezése.
#3 kutyaborka 2011. 02. 22. kedd 17:15
Köszönöm!
#2 t2006 2011. 02. 18. péntek 19:45
nagyon tetszik!
#1 Törté-Net 2011. 02. 17. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?