A+ A-

A férjem adóssága 2. rész - Második találkozás

A történtek után minden nap este megnéztem a telefont jött e üzenet. Igaz, hogy Péter azt mondta mindig legyen nálam, de ezt nem tudtam megoldani. Biztos ő is rájött erre, mert nem hívott. Következő héten, a Csütörtök esti telefon ellenőrzéskor láttam, hogy üzenetet kaptam. Ez állt benn:
"Szia! Péter vagyok. Jövő hét csütörtökön találkozunk. Mond azt otthon, hogy orvoshoz mész. Számíts pár órás távollétre. A kórház előtti parkolóban várlak 9 órakor!"
Félve vártam ezt a pillanatot, de be kell vallanom valami bizsergést is éreztem belül. A férjem észrevette rajtam a zavartságom és kérdezte mi a bajom. Persze nem mondtam neki semmit. Ahogy egyre jobban tudatosult bennem, hogy mi fog történni annál jobban hatalmába kerített a sexuális vágy. Rámásztam a férjemre és egy hatalmasat szeretkeztünk. Egész éjjel nem tudtam aludni. Zakatolt az agyam végig. Sok szituációt elképzeltem és rettegtem, hogy valaki meglát és kiderül mi történik. Elérkezett a Szerda este. Szét voltam esve teljesen. Nem ismertek rám a munkahelyen sem. Azt hitték valami gondok vannak itthon. Nagy nehézségek árán sikerült meggyőznöm őket, hogy nem történt semmi csak érzem, hogy beteg leszek. Ez az ürügy még az alibimbe is beleillett. Csütörtök reggel elindítottam a gyerekeket az iskolába és a férjem is elment dolgozni. Gyorsan lezuhanyoztam és felvettem a legerotikusabb tangám, amit találtam. Eredetileg csak poénból vettük a férjemmel. Fekete, elöl, egy kis háromszög takarja csak a puncim, hátul pedig 3 vékony pánt tartja. A "nagy" fenekemen alig lehet észrevenni. Felvettem az ugyancsak fekete, csípő tartós combfixem és a melltartóm is. A férjem nagyon be tud indulni ha ez a cucc van rajtam. Ezután bajban voltam. Ha ehhez a szereléshez illő ruhát vennék fel, az nagyon feltűnő lenne, de farmert sem húzhatok. Kerestem egy térd fölé érő szoknyát és egy kissé átlátszó blúzt. Mivel az idő már nem volt olyan meleg úgy is kabát lesz rajtam. Beültem az autóba és elindultam. A kórház a szomszéd városban van, de félő volt, hogy ismerősbe futok, ezért a parkolójában fordultam 2 kört, de nem találtam se ismerőst, se Péter autóját, amivel múltkor jött. Leálltam egy helyre és vártam. 9 után pár perccel beállt mellém egy autó. Péter volt az és intett, hogy szálljak át. Bezártam az autóm és beültem mellé. Ő odahajolt és hosszan megcsókolt. Nagyon megijedtem, hogy meglát valaki. Próbáltam eltolni, de nem hagyta magát. Mikor végre abbahagyta mosolygott és azt mondta:
- Örülök, hogy látlak. Már nagyon vártam a találkozást.
- Megláthat valaki. Ilyet ne csinálj többet.
- Ne félj körbenéztem mielőtt ide értem. Indulhatunk?
- Igen. - mondtam.
Elindultunk . A város másik vége felé haladtunk az autóval, közben Péter végig a lábam simogatta. Nagyon jó érzés volt, de a félelem még mindig bennem élt. Miután kiértünk a városból befordultunk egy erdőbe. Feltűnően jó volt az út ahhoz képest, hogy hol járunk. A végén egy szép ház állt, mint kiderült Péter erdei háza. Megálltunk és kiszálltunk az autóból. Intett, hogy mennyek utána. Kinyitotta az ajtót és beléptünk. Kellemes meleg volt benn. A kandallóban ropogott a tűz. Levettük a kabátot és már invitált is a háló felé.
- Nem akarlak sokáig feltartani. Tudom, hogy sietsz te is és én is.
- Igen jobb, ha gyorsan végzünk.
- Na azért nem lesz az olyan gyors. - mosolyodott el Péter.
Odalépett elém, megfogta a fejem és hevesem megcsókolt. Elkezdte levenni a blúzom. Nem tartott sokáig neki és már a szoknyámat vette le rólam. Amikor meglátta az alsóneműm és a combfixet kicsit meglepődött, de látszott rajt, hogy beindult tőle. Levette rólam a bugyim és megnyalta a puncim. Végig futott rajtam a borzongás. Lefektetett az ágyra, széttárta a lábaim és elkezdett nyalni. Nagyon jól csinálta. Hamar a csúcs közelébe értem. Észre is vette, mert még gyorsabban és szenvedélyesebben kezdte csinálni. Hatalmasat élveztem. Vonaglottam, dobáltam magam az élvezettől, de ő nem engedett, szorosan tartott és folyamatosan ingerelt tovább. Rövid időn belül 3 orgazmusom volt. Nem is ért véget az egyik mikor már jött a következő. Lassított a nyelvével, és abbahagyta. Ezután felállt és levetkőzött meztelenre. A farka már teljesen állt. Lefeküdt mellém az ágyra. Nem kellett mondania tudtam, hogy mit vár. Feltérdeltem mellé és számba vettem férfiasságát. Gyengéden elkezdtem szívni és mindig többet engedtem a számba belőle. Emlékeztem az eső alkalomról, hogy azt akarta teljesen kapjam be. Biztos voltam benn, hogy most is ez lesz a kívánsága, ezért már most egyre jobban engedtem le a torkomon. Először nagyon kellemetlen, de ahogy hozzászokott a torkom, és ahogy csúszósabb lett a nyáltól már nem volt olyan rossz. Pózt váltottam és a lábai közé térdeltem, úgy szoptam tovább. A kezeimmel kitámasztottam a combjain, így szoptam tovább. Megfogta a fejem és irányított. Szó szerint szájba baszott. Éreztem, hogy megduzzad a makkja, tudtam, hogy mindjárt elélvez.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.31 pont (85 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 papi 2016. 03. 20. vasárnap 06:22
Jobb mint az előző rész.
#4 A57L 2014. 01. 17. péntek 06:01
Nagyon jó.
#3 sipospista 2012. 11. 9. péntek 08:29
joo
super
#2 sikamika 2012. 07. 30. hétfő 03:16
jooo. . .
#1 Törté-Net 2011. 02. 2. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?