A+ A-

Klári kalandjai 4. rész

Szevasztok! Klári vagyok, és éppen apósommal rendeztünk egy jó kis díszbaszást, amikor kétszer is lebuktunk. Rajta kapott anyósom és a férjem is, de valami csoda folytán minden jól alakult, és a bulit négyesben fejeztük be.
Másnap reggel, lévén szombat, együtt kávéztunk. Lestem az arcokat, de mintha nem történt semmi, úgy viselkedett mindenki. Csak valahogy a tekintetek most nem keresték a másikét.
Egyetlen egyszer törtem meg a csendet, de még nagyobb égés lett belőle.
Apuka szinte lesütött szemmel adta át nekem a kávét, és odaszóltam:
- Tejszínt is kérek!
Biztos az emlékek, de Apuka olyan zavarba jött, hogy azonnal leverte a cukrot, meglökte a kiöntőt a kezével, és persze olyan vörös lett a feje, mint a cékla. Mondanom sem kell, hogy ennek hatására én is piszok zavarba jöttem, és elvörösödtem.
Gábor és Erzsi meg árgus szemekkel figyeltek minket. Látszott rajtuk, rájöttek a zavarunk okára.
Ezek után meg pláne szó nélkül ittuk meg a kávét az ebédlőben, és ment mindenki a saját útjára.
Furcsa volt, mert abban reménykedtem, ezek a négyes együttlétek talán megismétlődnek, de ennek semmi jelét nem véltem felfedezni.
Napok teltek el, és folytatódott a megszokott élet. Mígnem a következő hétvégén, amikor Erzsivel kettesben maradtunk a lakásban, bekopogott. Bedugta a fejét az ajtón:
- Nem jössz fürödni, Klárikám? - kérdezte már-már gyanús kedvességgel.
- De megyek!
A szívem a torkomban dobogott, miközben éreztem a puncim egy pillanat alatt benedvesedett. A vágy, a félelem, a kíváncsiság vegyesen dolgozott bennem hatalmas erővel. Egyrészt eszem szerint legszívesebben elszaladtam volna, másrészt a közös fürdőszobai együttlétek visszafogott erotikus élményei hajtottak.
Beléptem a fürdőszobába, a hatalmas kád már tele volt vízzel, Erzsi éppen a bugyiját húzta le arról az eszméletlen kívánatos fenekéről. Mosolyogva kérdezte:
- Segítsek levetkőzni? - és válasz nélkül elém lépett.
Egy pongyola volt rajtam, meg a tangám, de hagytam magamról levenni mindkettőt. Erzsi szétnyitotta a pongyolát, leejtette, és megsimogatta a mellem.
- Nagyon szépek - hajolt a nyakamhoz, hogy belecsókoljon.
Aztán a keze lecsúszott a tangámhoz, és a tenyerét a pánt mögé dugta. Lassan közelített a puncimhoz, bennem a vágy, hogy bedugja az ujját, egyre erősebb lett. És ő megfelelt a vágyaimnak.
- Gyere - suttogta gyengéden, miután kiléptem a tangából.
Beültünk a vízbe, a kellemes meleg közeg azonban mindkettőnket visszahozott a valóságba. Mindkettőnkben elmúlt a vágyakozás, és átadtuk magunkat a meleg víz kellemes érzésének. Erzsi a kád szélére hajtotta a fejét, és behunyt szemmel ült velem szemben.
Elmúlt pár perc, mire megszólalt:
- Biztos kíváncsi vagy rá, mi is van kettőnk között Gáborral!
Hát, mit ne mondjak. Nagyon szerettem Gábort, és az apjával történt kalandom ellenére is idegesített az, amit pár napja Erzsivel műveltek.
- Gábor ugyanolyan gátlásos és mamlasz fiú volt 16 évesen, mint Zsolt. - kezdte a történetet Erzsi -. Zsolttal ugyanis 16 évesek voltunk, amikor megismertem. Mindkettőben a hirtelen nőtt kamaszok tétovasága, félelme dolgozott, amikor lányokkal kerültek kapcsolatba, és a lányok ugyanúgy visszaéltek Gábor naivitásával, jóságával, mint annak idején az egyesületben mi Zsolt jóságával. Egy klubban sportoltunk, és Zsoltot sokszor megtréfáltuk lányok, amit ő mindig olyan ártatlan és bánatos arccal fogadott. Azért is szerettem bele. De azt nem akartam, hogy az én kisfiammal is így bánjanak.
Mondat második felét olyan keményen mondta, hogy szinte beleborzongtam.
- Egyszer véletlenül megláttam - folytatta -, ahogy az íróasztala előtt ülve játszott a nemi szervével. Már akkor is ilyen irgalmatlan hosszú farka volt, de ez nem jelentett semmit. A baj ott kezdődött, amikor élvezni kezdett. Egy fényképre verte rá a spermáját, amit sokáig nézegetett még utána, majd lenyalta róla a spermát. Először le akartam szúrni, de nem szóltam, hanem első alkalommal titokban belenéztem a fiókjába. És a fénykép az én régi fürdőruhás képem volt. Olyan izgalomba jöttem, hogy az én irgalmatlan hosszú farkú kisfiam rám gerjedve makizik. Belegondolva, amikor a farka belém nyomódik, kívántam, hogy együtt lehessek vele.
Néztem Erzsi arcát, aki még mindig behunyt szemmel beszélt, és láttam rajta, hogy még most is felizgult emléke felidézésének hatására. Bennem is feltámadt a vágy, aminek most nem volt tárgya, csak valamit a puncimban akartam érezni. Megfogtam Erzsi lábfejét, és a puncimhoz nyomtam. Ő, anélkül, hogy kinyitotta volna a szemét, összerándult, a nagyujját nekifeszítette a csiklómnak, és lassan mozgatni kezdte rajta. Kicsit megemelkedtem, és a lábujja belecsúszott a puncimba. Elöntött a jól ismert meleg érzés, és reméltem Erzsi történetében a java csak most jön.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.66 pont (140 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 A57L 2013. 08. 14. szerda 04:21
Elmegy.
#10 PEGS_59 2013. 02. 24. vasárnap 16:55
Ameddig a fantázia adót nem vezetik be,szárnyalhat a képzelet smile
#9 charli64 2012. 10. 30. kedd 15:45
Kicsit a fantázia szüleménye, de jó.
#8 kutyaborka 2011. 01. 6. csütörtök 07:24
#7 A magam részéről a történet alakulására tippelek. De ha ettől jealous, akkor azt kell mondjam, nincs oka rá, mert a történetet, bár amikor itt közreadtam, előtte némileg felturbóztam, nem vetélkedésnek szántam, hanem egy megtörtént eset feldolgozásának.
#7 tiborg 2011. 01. 5. szerda 23:47
Nem ertem #5 mire reagal, de ha a tortenet alakulasara akkor jealous!!
#6 kerlek tisztazz??
#6 kutyaborka 2011. 01. 5. szerda 17:30
Szerintem is!
Bár kétségtelenül létezik!
Sajnos!
#5 gyuri0926 2011. 01. 5. szerda 07:51
eZ MÁR BETEG DOLOG !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
#4 kutyaborka 2011. 01. 5. szerda 06:55
Oszabnak:
Még három lesz! Kettőt már elküldtem! A harmadik is kész, de még alakítgatom.
Tiborgnak:
AZt nem tudom, hogy jobb-e, de amikor tavaly megírtam, az volt az elképzelésem, hogy mintegy "ballisztikus" ívet írjon le a történet menete. Hogy mennyire sikerült, azt majd ti döntitek el. Főleg azért mert a negyedik, ötödik és hatodik résznél jócskán elszakadtam a saját szexuális tapasztalataimtól.
Mindenesetre köszönöm az elismeréseket, és örülök, ha az olvasás szórakozást jelent a számotokra!
#3 Oszab 2011. 01. 5. szerda 06:06
Folytasd még!
#2 tiborg 2011. 01. 5. szerda 04:51
Minnel durvabb, annal jobb??? Kisse eltulzott,de birizgato sztori es minden fejezet nivoja emelkedik!!
#1 Törté-Net 2011. 01. 5. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?