A+ A-

Otthon, édes otthon!

Mariann hazafelé tartott, végre szülőhazájában lehet, otthon élhet ilyen hosszú idő után. Megszerezte a diplomáját, állásajánlatai is vannak. De az elmúlt 8 év alatt oly keveset volt ott, hogy már-már idegennek érzi magát. Amikor elköltöztek tudta, hogy mennyire szereti ezt a helyet, és hogy bármi is történik visszatér oda. De vajon mi lehet a régi barátokkal, gondolta magában. Eleinte még telefonon tartották a kapcsolatot, de később ez is elmaradt, ami fájt egy kicsit neki belül.
Megérkezve nem is késlekedett, tárcsázta a két számot, melyet még mindig nem felejtett el. Csaba és Zoli az Ő régi barátai. Mindig csak fiú barátai voltak. Valahogy a lányokkal nem értette meg magát soha. De a fiú barátai közül is ez a kettő volt, akiket nagyon szeretett és mindent megosztott velük, kikérte a véleményüket és fordítva. A fiúk egyébként jó barátok voltak, s nagyon örültek, hogy van egy olyan lányismerősük, akire nem úgy kell tekinteni és mégis mindent megbeszélhetnek. A mindenbe természetesen a szex is beletartozott, noha sohasem volt hármójuk között szexszuális kapcsolat. Mindig kikérték a lány véleményét, ha új barátnőjük akadt. S örömmel fogadták Mariann kritikáit, mint ahogy most is örömmel fogadták a meghívást, és izgatottan készülődtek a rég várt találkozóra.
Egy kis vendéglőben találkoztak s leültek vacsorázni. Szemlélték egymást s Mariann levonta a következtetést gyerekkori barátai felnőtt férfivá váltak. Láthatóan a lány is nagy hatással volt a fiúkra, mert azok minden szavát úgy figyelték mintha valami megfoghatatlan dologgal társalogtak volna. Igen Mariannból is nő lett, de még milyen csinos! Beszélgettek az elmúlt évekről. A vacsora után egy kis bárba tértek be, iszogattak és tovább társalogtak. Nagyon jól érezték magukat, egyre többet ittak a hangulatuk is egyre oldottabb lett. Bár koradélutántól együtt voltak, még mindig jól szórakoztak az idő pedig már az éjszakában járt. Nemsokára elindultak a lány háza felé. Odaérve Mariann meginvitálta a srácokat egy italra, azok pedig készségesen elfogadták a meghívást. Felérve a lány lakására, folytatták élményeik kibeszélését. Felhozták a végeszakadt kapcsolataikat. Mindhárman több-kevesebben túl voltak s egyikük sem találta még meg az igazit.
Mariann felhozta a régi emlékeket, mikor arról beszéltek, hogy egyszer hármasban kipróbálják a szexet. Nevettek, bár legbelül egyiküket sem hagyta hidegen a gondolat, s a nagy nevetés után csak néztek egymásra. Hirtelen megfagyott a levegő. A csendet Mariann törte meg, odahajolt Csabihoz majd megcsókolta. Ugyanígy tett Zolival is. A két fiú lassan elkezdte a lányt vetkőztetni, s közben csókokkal halmozták el annak minden porcikáját. Formás teste volt a lánynak, karcsú derékkal. Csaba ért először a lány melléhez, s kikapcsolta a melltartót a tenyerébe zárva az alma méretű de nem túl nagy melleket. Lassan elkezdte azokat nyelvével ízlelgetni, miközben a lány aprókat nyögdécselt. Zoli alulról támadt és nemsokára a leheletnyi vastagságú tangához ért. Először csak az ujját húzta végig óvatosan a lány vénuszdombján, s közben a combját és a hasát puszilgatta. De végül lekerült ez a ruhadarab is, és a fazonra borotvált husika ott illatozott Zoli előtt. Belekóstolt. Csabi mindebből csak annyit vett észre, hogy Mariann egy kicsit hangosabbat sóhajtott. Mohón nyalogatta a lány kisajkait majd a csiklóját, ami hamarosan apró méretváltozáson esett keresztül. Nyalogatott, szopogatott, s olykor-olykor nyelve Mariann pici barlangjába is betévedt.
Hamarosan a lány is kinyitotta a szemeit, de épp csak addig, amíg kibontotta Csaba nadrágját, és szájába vette annak gyönyörosztó szervét és nyelvével finoman izgatni kezdte. Húzogatta a puha bőrt, majd bekapta, és nyelve finom dörzsölése mellett folytatta a húzogatást. A fiúk ezután nemsokára cseréltek. Lekerült róluk minden ruhadarab. Zoli került kéz közelbe, míg Csaba a lány gyönyörű puncijához, ami már csillogott az előbbi izgalomtól. Csaba finoman a nyíláshoz tette péniszét majd lassan elkezdte befelé tolni. Mindketten élveztek minden millimétert, amivel Csaba bentebb került. Eközben Mariann megállás nélkül szívta Zoli farkát.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.73 pont (33 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 deajk2008 2016. 09. 12. hétfő 08:05
nagyon jó lett 9p folytasd...
#7 zsuzsika 2015. 01. 2. péntek 11:20
Nem rossz.
#6 A57L 2014. 01. 3. péntek 04:36
Egész jó.
#5 papi 2013. 07. 6. szombat 21:01
Nem rossz
#4 kelyhecske 2010. 05. 4. kedd 20:18
kissé sablonos, ebből többet is ki lehetett volna hozni, persze ez így is épp eléggé izgató lett
#3 ede 2010. 05. 4. kedd 13:33
szép történet felállt tőle

nem tudjuk Mariann hogy néz ki haja, szeme, puncija
#2 ede 2010. 05. 4. kedd 13:33
szép történet felállt tőle

nem tudjuk Mariann hogy néz ki haja, szeme, puncija
#1 Törté-Net 2010. 05. 4. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?