A+ A-

A lányok megbolondultak?

Avagy mi történik, ha három kielégítetlen lány...
Nemrég fedeztem fel ezt az oldalt és beleolvasva a történetekbe, meghozta a kedvemet, hogy én is leírjam nem egészen szokványos kalandomat. Az időpont tavaly nyáreleje, az érettségi díjkiosztó után nemsokkal. Unalmas, meleg napnak ígérkezett a mai. A délelőttöt kellemes tespedéssel töltöttem és a továbbiakra is ez volt betervezve.
Azonban délutánra Ágnes barátnőm áthívott hozzájuk. Úgy egy óra után el is indultam. Meglehetősen közel lakik, gyorsan odaértem. Gyakran átugrok egy kicsit dumcsizni. Jó nagy házban laknak. Mostanában szinte mindig üres, jóformán ő van otthon a legtöbbet a családból. Csengetnem sem kell, kint várt már az erkélyen. Bemegyünk a házba. Beszélgetünk és mondja, hogy elhívta Angelikát is (Mi hárman jóbarátnők vagyunk. Ha belegondolok Ágival már óvodás korunk óta ismerjük egymást, de Angelika is jópár éve barátnőnk). Ahogy ezt kimondta már meg is szólalt a csengő. Beengedte őt is. Hármasban folytattuk a dumálást.
Kis idő múlva azt ajánlotta Ági, menjünk ki a kertbe és fürödjünk egyet! Az ötlet nagyon is jónak ígérkezett, mivel kellemes meleg volt. De nincs itt a fürdőruha! - mondta erre Angi. Ugyanmár! - Ági. Kimentünk a kertbe. Nekem nagyon tetszik a kertjük. Tele van ültetve mindenféle fával meg bokorral, amiknek a takarásában egy kis medence van. A kert folytatása egy nagy gyümölcsös, azon túl pedig a szántóföld (szomszédjuk is csak egy van). Szóval nagyon nyugis a környezet, nemhiába mi megyünk mindig hozzá. Ági ment elől, odaérve a medencéhez már dobálta is le magáról a ruhát. Egy-két mozdulat és már meztelen is volt. Gyorsan bement a vízbe - Hát ti nem jöttök? Összenéztünk Angival, mi is levetkőztünk és bementünk hozzá. A víz nagyon kellemes volt, kellemesen hűsítő. A medence nem igazán nagy, olyan 2*2m lehetett, azért még hárman elfértünk benne.
Pacsáltunk, nevetgéltünk, élveztük a jóidőt. Kb fél óra múlva kijöttünk és lefeküdtünk a kint lévő pokrócra. Éppencsak elfértünk rajta. Ott feküdtünk hárman, a három 18 éves lányka, teljesen meztelenül. Szerintem elég jó alakjuk van, remélem én sem vagyok elmaradva tőlük. Hármónk közül Angi a legizmosabb - köszönhetően az aerobiknak - és hát meg kell mondani ő rendelkezik közülünk a legnagyobb mellekkel is. Na jó azért Áginak, meg nekem sem kell zoknit rakni a melltartóba. Anginak válligérő egyenes barna haja van, kék szeme; Ági szintúgy barna és barna szeme van; a változatosság kedvéért én is barna vagyok, kék szemekkel. Ami a szexuális életünket illeti, lehetne jobb is. Egyikünknek sincs barátja, de bevallásuk szerint ők már nem szüzek (futó kaland). Én még a pettingnél nem jutottam tovább (a fiúnak is az volt az első, képzelhetitek milyen volt...), viszont már csak "hivatalosan" vagyok szűz, köszönhetően egy óvatlan szombat reggelnek.
Ahogy ott feküdtünk egyszer-kétszer sandán az ágyékukra pillantottam, ugyanis Angelikának és Áginak borotvált volt a puncija, olyan "csík stílus"-ra. Persze ez nem olyan nagy dolog, de én azért megbámultam - még sose próbáltam borotválni a puncimat. A lányokkal mellettem plussz még az előbbi dolgon gondolkodva, az jutott az eszembe, de jól esne most szeretkezni (természetesen fiúval)! Akkor (meg máskor is) elég sűrűn gondoltam a szexre. Ha azt vesszük, ez nem meglepő egy olyan környezetben, ahol naponta lehet a szexel és az erotikával találkozik a tv-ben, az újságokban, de még az iskolában az osztálytársaktól is. Kezdett már melegünk lenni a napon. Összeszedtük a ruháinkat és felmentünk Ági szobájába. Ági mondja - Ha nem haragszotok én bugyin kívül nem veszek fel mást - nagyon meleg van. Hát akkor már mi se veszünk fel, elvégre ő a házigazda.
Ez a sok meztelenkedés nem tesz jót a (szexuális) nyugalmamnak. Mitagadás izgató volt a helyzet. Locsogtunk erről-arról, viszont azon kezdett járni az eszem, hogy milyen lenne mókuskám "csupaszon". Kérdezgettem őket, hogy milyen, meg gyakran kell-e csinálni, satöbbi - többnyire mindenről lehet előttük beszélni.
- Ha ennyire érdekel, miért nem szoktad csinálni? - kérdezi Angi.
- Hogy őszinte legyek, még sose próbáltam ki. Tik adtátok most az ihletet.
- Megcsinálhatjuk neked? - kérdi mosolyogva Ági.
- Háát jó, de...
- Hozom a cuccot! - nem is hagy válaszolni.
Megjelent egy kis lavor vízzel, egy törölközővel, habbal, krémmel és a borotvával. Nem fog fájni - mondta olyan Freddy Krügeres stílusban. Leterítette az ágyra a törölközőt.
- Vedd le a bugyid és feküdj ide! - hangzott az utasítás. Ráültem a törölközőre.
- Na? Hogy akarod, milyen legyen? - Ági
- Mindegy, csak maradjon belőle nekem is valami. - viccelődtem.
- Csináljátok olyanra, mint a tiétek!
- Rendben! Feküdj hanyatt nyugodtam, lazíts, majd mi elintézzük! - nevetgéletek. Megnedvesítette Ági a puncimat, Angi pedig tenyerébe kinyomta a habot, amit rákent a bozontomra. Aztán Ági elkezdett borotválni. Mikor megérintett, kicsit megremegtem, de próbáltam lazítani.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.82 pont (44 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 listike 2014. 11. 29. szombat 12:39
Mivel nem folytattad, ezért 0
#8 A57L 2014. 04. 9. szerda 07:02
Nekem is tetszett.
#7 papi 2013. 12. 30. hétfő 20:45
Tetszik
#6 genius33 2012. 10. 12. péntek 06:42
Fincsiiiii nyes
#5 sihupapa 2008. 10. 8. szerda 03:17
jöhet
#4 suzy 2008. 07. 24. csütörtök 01:50
én csak pettingeltem lánnyal, de kipróbálnám, csak nincs kivel:(hol a folytatás?:P
#3 eznemigaz 2008. 04. 15. kedd 17:01
Hát akkor mesélj!Melyik a folytatás?
#2 MűvészÚr 2003. 10. 9. csütörtök 10:03
Tetszett a történet. Ilyenkor irigykedem a lányokra. Ez van.
#1 Törté-Net 2003. 10. 7. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?