A+ A-

A sors akarata 2. rész

Zavaromban, utálatomban, gyűlöletemben nem válaszoltam, hisz végül is kukkoltam az anyámat, olyan helyzetben, amitől én undorodtam. Ahhoz viszont már elég felnőtt vagyok, hogy tudjam, ez számára már az intimitás olyan szférája volt, amibe nem volt jogom betekinteni, meg aztán nem is voltam felkészülve még. Anyu nem sok időt hagyott az elmélkedésre, mert megszólított:
- Beszéljünk erről jó? - tudtam, hogy tudja, nem alszom, így lassan felültem és szembefordultam vele. Az éjjeli lámpa a háta mögött világított, így mindketten takarásban voltunk. Tehetetlenségemben könnycsepp jelent meg a szememben és zavartan kezdtem a mondókámba.
- Bocsi, hogy meglestelek... nem akarattal... nem szándékosan, ...
- ekkor anyu a kezével befogta a számat.
- Nem kicsim, nem erről kell beszélni! Örülök, hogy végre az a stressz, ami az erőszak után benned maradt, végre oldódik, köszönhetően a pszichológusodnak is. Már pár napja konstatálom, hogy érdeklődve figyelsz, ami kicsit zavart, de nem tehettem ellene, hisz' ez is a javulás útját jelenti. Észre vettem, hogy össze hasonlítgatsz magaddal, érdeklődsz, figyelsz. Kicsit zavar - nem tudom - de ha ez segít... hát legyen. Ma este reméltem, hogy korán elalszol és könnyíthetek magamon. Türelmetlen voltam és túl hamar kimentem. Meghallottam a kis sikolyod és hallottam a csoszogásodat is. Egy pillanatra arra gondoltam abba hagyom, de már nagyon beindultam, na meg ha, ebből tanulsz, akkor miért is ne folytathatnám, futott át akkor az agyamon. Így nézhetted végig anyád maszturbálását. Ne haragudj érte. - fejezte be.
- De anya, én... - ismét befogta a számat.
- Most ne mondj semmit. Hagyd, had' érlelődjön benned és holnap beszélünk róla, ha még akarsz, de ha jobb Jutkával, akkor vele értékeljétek ki a történteket. - egy puszit adott a homlokomra, megsimogatta a hajam, lekapcsolta a kis lámpát és magára húzta a takaróját.
Én még töprengtem az estén, forrtak bennem az érzések és lassan álomba szenderültem. Nem volt nyugodt az alvásom, hisz felelevenedett az erőszak, de az eddigiekkel ellentétben, nem sírtam fel és elkalandoztam álmomban is a felé, amit láttam a félhomályban, anyunál.
Reggel előbb ébredtem, mint anyu és csendben felkönyököltem. Néztem a kisimult arcát, ahogy aludt. Megérezhette alvás közben is, hogy nézem s lassan nyitotta a szemét, rám nézett, jó reggelt kívánt és kicsoszogott. Hallottam, ahogy WC-zik, megy a fürdőbe, fogat mos. Kicsit csalódtam, hisz este azt mondta, ha akarok, beszélünk róla és most lettek volna kérdéseim. Szomorúan mentem én is a WC-re és mire kijöttem a fürdőszoba is felszabadult. Megmosakodtam, fogat mostam és bandukoltam vissza a hálóba a ruhámért, hogy felöltözzek. Kellemes meglepetés ért, anyu a párnáján ült, hátát az ágy karfájának támasztva, térde felhúzva, átkulcsolva a kezével, pontosan ezért ismét rálátás volt a nemi szervére.
- Beszélgetünk akkor? - kérdezte miközben a kezével megütögetve a párnámat, mintegy invitálva oda.
- Persze! - lelkesedtem és szinte repültem mellé. Válunk összeért, jelképezve a közelséget nem csak a testiekben, hanem a lelkiekben, a bizalomban is. Én akartam vele beszélni, ő pedig, kész volt meghallgatni és segíteni.
- Kezdjem én, vagy vannak kérdéseid? - fordította felém a fejét és megcsapott a friss mentol illata.
- Kérdeznék! - vettem át a szót miközben én is felé fordítottam a fejem. - Te végig tudtad ez alatt a pár nap alatt, hogy figyellek?
- Nehéz lett volna nem észrevenni, hisz égetett a tekinteted és jó párszor szemeztünk is a tükrön keresztül. Mint mondottam volt este, nem biztos, hogy ez helyes, amint az sem, hogy lassan felnőtt nő vagy és egy ágyban alszunk, de megértette velem is Judit, hogy ezek már az elszakadáshoz vezető mozzanatok.
- Ti beszéltek?
- Aha! Mindig konzultálok vele telefonon, kérem a segítségét, ha elbizonytalanodom.
- És mit mond rólam? Mit tanácsol?
- Rólad szinte semmit, hisz azok a kettőtök titka, csak megerősít, vagy eltántorít dolgoktól. Tanácsot ad, hogy mit is csináljak.
- Milyen tanácsot?
- Például ő tanácsolta, hogy próbáljam ráterelni a figyelmed a testiségre, hogy érdeklődj a saját tested iránt is!
- És csináltál olyat? - pattogtak a kérdéseim, anyu meg gondolkodás nélkül válaszolt.
- Igen! Csak a figyelmed felkeltése végett gyantáztattam le a puncikámat, szerintem sikerrel, hisz láttam nagyon felkeltette az érdeklődésed.
- Honnan tudod?
- Mikor azt hitted zuhanyozom én visszalopóztam és láttam amit láttam... - kuncogott anyu.
- Szóval leselkedtél utánam. - nevettem én is.
- Igen! Hisz honnan tudhatnám a reakcióidat.
- És?
- Mi és?
- Mit láttál?
- Mit? Az, hogy vizsgálod a saját tested.
- Tetszett?
- Mi?
- Hát, amit láttál?
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.34 pont (68 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 papi 2013. 05. 10. péntek 09:01
Nagyon jó
#3 genius33 2013. 04. 18. csütörtök 07:22
Nagyon kiváló smile jöhetne a 3. rész is.
#2 mackó2009 2012. 10. 24. szerda 20:29
jó a folytatás is
#1 Törté-Net 2010. 03. 8. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?