A+ A-

Felvételi 2. rész

A társaság kimerülten feküdt el ahol helyett találtak és fáradtan pihentek és aludtak el.
Most hagyjuk pihenni az agyon kefélt nőket és a lankadt farkú férfiakat, és menjünk vissza a Szentpéteri villába, ahol váratlan és izgalmas események vannak kialakulóban.
Klári teljesen elmerült tananyagjaiban amikor csengettek. Az ajtóban Matilda, Éva húga állt. A két nő egymás nyakába borult, olyan régen látták egymást és igaz jó ba-rátnők voltak. Nagy ölelkezés, puszilkozás után Matilda elment fürödni, miközben Klári a fürdőszoba ajtóban figyelte nagynénje karcsú, fiatalos alakját. Matilda vörös haja, telt mellekkel kerek de nem nagy hasa, sűrű vörös szőrzetű puncija hivalkodóan csillog a vízcseppek alatt. Az asszony már régen egyedül élt, férje egy autó balesetben hunyt el, és ő annyira szerette, hogy nem ment többé férjhez. Észrevette a lány kutató pillantását és nagyon kezdett hízelegni neki a dolog.
- Klárikám tetszik a testem? - kérdezte a nő miközben teljesen a lány felé fordult.
- Igen! - válaszolta a lány komolyan és nyelvével megnyalta szája szélét.
- Te, leszbikus vagy? - kérdezte a nő miközben a lány felé fordult és úgy törölgette testét.
- Nem, nem vagyok leszbikus, anyu mutatta meg a női szerelmet és én nagyon jónak találom, addig amíg egy férfi meg nem szeret és én meg nem szeretem és akkor őneki szeretném adni a szüzességemet. Matilda egy pillanatig megütközve állt, szeme elkerekedett, szinte alig kapott levegőt.
- Klári? ugye ez nem igaz - dadogta, ez nem igaz , úgye viccelsz, pont Éva ? - kérdezte Matilda és megállt a mozgásban.
- Tudod kislány, anyád volt a legprűdebb, nem lehetett neki a szexről beszélni, mert rögtön másról kezdett el beszélni és elpirult. Klári elmesélte az előző napi történetet, miközben egyre szorosabban zárta össze combjait, az élmény hatására kezdett zsiborogni puncija.
- Akkor nem vagy szégyenlős hogyha meztelen női testet látsz és nyugodtan lehetek anyaszült meztelen mert én otthon így szeretek lenni, mondta a nő és a lány felé fordulva törülközött meg.
- És te a szexel hogyan állsz? - kérdezte Klári.
- Één, kérdezett vissza tűnődve a nő, tudod szeretem a szexet minden fajtáját és gyakorlom is akár férfi akár nő az illető, és megvallom igen szomorú vagyok, hogy apád nincs itthon, mert szeretem és jó lenne, ha egyszer jól megkefélne.
- Tudod mi apáddal nagyon szerettük egymást, de neki jött Éva és nekem Kálmán, én megszerettem Kálmánt, legelőször ővele feküdtem le és megígértük, hogy nem csaljuk meg egymást míg együtt vagyunk és be is tartottuk, az hogy most ő meghalt, most már szabad, ha nincs ellene kifogása, apádnak, anyádnak. A lány elhűlve hallgatta nagynénjét, miközben az simogatta melleit, vörös szőr-zetű p.náját és elhűlve látta a nagyajkak növekedését, miközben hüvelye csillogni kezdett előbukkanó nedvétől. A lány sem tudta magát tartani, keze a bugyijába siklott és simogatta csiklóját és érezte amint kebleinek bimbói merevedni kezdtek pólója alatt.
Matilda észrevette a lány mozdulatait közeléb lépett, megfogta a póló alját, óvatosan kezdte felemelni várva a lány reakcióját mozdulataira. A lány behunyt szemmel emelte fel kezeit, így segítette a nő mozdulatait és bújt ki a pólójából. Amikor feltűnt a lány két kerek, szép ívű melle, lassan ráhajolt nyelve hegyével megérintette az egyik meredező bimbót, a lány teste enyhén megremegett, de nem húzódott el, hanem még jobban megfeszült és előbbre tolta. Matild keze nem állt meg, lassan a lány hasára tette az egyik kezét, míg a másik szabadon lévő melléhez közeledett és finoman simogatni kezdte.
Megérintette a lány bugyiját és finoman kihúzta onnan a kezét, amely akadály-talanul engedte el punciját.
Matilda megfogta bugyijának széleit és lassan kezdte lehúzni, Klári mozdula-taival segítette és amikor az a földre hullt, szeme elé került fekete, sűrű, szőr-zete. A nő a lány elé guggolt arcát belefúrta a lábai közé, érezte a kívánatos női illatot, nyelve önkéntelenül hatolt be a rózsaszínű nagyajkak közé és kereste a kicsi kis gombocskát.
A lány teste remegni kezdett és keze önkéntelenül szorította magához az asszony fejét, miközben érezte a nő nyelvének nedvességét. Testét az ajtóhoz szorította, lábait széttárta, alhasát előrenyomta, hogy mind jobban kitárulkozzon a nő nyelve előtt, és mind jobban tudjon a már nedvesedő hüvelyéhez hatolni. Matilda most az egyik ujját végighúzta a lány csiklóján és megérezte a hüvely-ben lévő nedvességet felemelte az arcát és mélyen a lány szemébe nézett.
- Szeretnéd elveszteni a szüzességedet? - kérdezte az átszellemült lánytól.
- Igen, de már mondtam. - válaszolta Klári.
- Figyeljél kicsikém, néhány nap múlva jön Fred Morgan és fia Nick, anyád valamikor szerette Fredet és csak az apádhoz való "hűsége" miatt nem dugtak.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.28 pont (32 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 papi 2015. 09. 8. kedd 09:32
Tetszik, szívesen olvasnák még pár részt.
#5 A57L 2013. 10. 24. csütörtök 04:18
Egész jó.
#4 tiborg 2010. 05. 13. csütörtök 02:20
Jobban megirt mint az 1-resz, de ez is sok turelmet kivan kibogozni ertelmet.Ez mar 4.
#3 tiborg 2010. 03. 5. péntek 08:25
Erdekes,jol megirt es atgondolt tortenet.Van lehetoseg a folytatashoz. Ez 9.
#2 Pavlov 2010. 03. 3. szerda 09:30
Értelmetlenség.
#1 Törté-Net 2010. 03. 2. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?