A+ A-

Felvételi 1. rész

Az asszony százhetven magas karcsú érzéki ajkú, kék szemű, keskeny csípőjű, gömbölyű mellei, csábos alakot kölcsönzött, haja szőkén, hosszan omlott a vállá-ra. A férfiak megfordultak utána amikor végigment a városon.
Nem lehetett korát eltalálni, mert nem látszott meg rajta, hogy szült egy gyerme-ket, aki szép felnőtt lány lett és most készült az egyetemre. A férje egy nagy-vállalat vezérigazgatója volt és szinte sohasem volt otthon. A szexuális életük így meglehetősen sivár, egyszerű. Éva, így hívták az asszonyt szinte mindig mint most is egyedül volt csak otthon s így szabadidejében napozott és álmodozott egy vad szexről, kefélésről. Klári a lánya ma felvételezik a Testnevelési Főiskolán ahová ő is járt fiatalabb korában s itt ismerkedett meg mostani férjével akihez mindig hű volt. A házuk egy magas-laton állt és szinte uralta a környéket és a völgyben fekvő várost. Az asszony mint már annyiszor a házuk teraszára, parányi bikiniben feküdt ki, nemsokára levetette felsőrészét és csak parányi bikini bugyija maradt rajta. Hanyatt fordult és mellbimbói keményen, kívánatosan meredeztek a kéklő ég felé. Gondolatai mint már sokszor egy nagy farkú férfi felé kalandoztak, férje messze külföldön és ő itt egyedül, kielégítetlenül fekszik vágyakozva. Keze lassan elindult testén, először melleit simogatta, lecsúszott hasán nem állt meg ott, hanem a bikini bugyin keresztül simogatni kezdte szeméremajkait. Lábait összeszorította amikor végigsiklott ujja csiklója mentén. Éva jól tudta mint már annyiszor hogy ma maszturbálni fog és nem bánta, hiszen most nincs férfi a közelben, a férjére gondolt. Keze becsúszott bikini bugyija alá és szőrzete között megtalálta csiklója nyílását és az előbukkanó még kicsi pöckét és körkörö-sen izgatni kezdte. A piros bugyin megjelentek a nedvek első cseppjei. Gyorsan lekapta bugyiját és elővillant dús sötétbarna fanszőrzete. Egyik ujját óvatosan végighúzta szeméremajkain, hüvelyének csillogó nyílásán és kéjesen összeszorította combjait, hasa enyhén megremegett. Szabadon lévő keze melleire kalandozott, körbe - körbe simogatta őket, miközben szemeit becsukta, ajkait nyelvével nyalogatta, hüvelyében teljesen eltűnt az ujja és körbe - körbe simogat-ta. Néhány mozdulat után kihúzta ujját lassan ajkaihoz emelte és kéjesen nyalo-gatta körül, majd újra becsúsztatta. A másik ujját is bedugta nedves hüvelyébe. Lassan széttárta combjait, térdeit felhúzta, hogy még jobban tudja bedugni ma-gának, miközben ujjait ki - behuzigálni kezdte egyre gyorsabban. Hüvelye egyre jobban kezdett tágulni, miközben fejét jobbra-balra forgatta, nyelvével ajkait nyalogatta, hasa egyre hevesebben kezdett rángatózni, érezte, hogy hamarosan jön a gyönyör vad hulláma. Bedugta magának harmadik ujját, miközben melleit simogató keze lecsúszott előbukkanó pöckére. Nagyon jól tudta ha teljesen feliz-gul mind az öt ujját eltudja tüntetni hüvelyébe s akkor jön az igazi élvezet, onnan tudta, hogy néha amikor Andi barátnője eljön vagy ha ő megy el hozzá így szokták egymást kielégíteni.
Andira gondolt amikor elérte a kéj hulláma. Puncija, összerándult miközben szabad kezével és combjaival összezárta nedvet lövellő ölét. Ajkait hangos sikoly hagyta el és most már örült, hogy lánya nem hallja kéjes vad üvöltését. Hosszú idő telt el míg remegő méhe megnyugodott és a törülközővel a hóna alatt a fürdő-szobába ment. Teste még meg - meg rándult miközben megnyitotta a zuhanyzó csapját és amikor melleit bekente habfürdővel, érezte amint mellbimbói újra megkeményednek, csiklója megduzzad. Nagy erőfeszítésébe került hogy újra ne maszturbáljon. Hideg vizet engedett ma-gára és így próbálta magát lecsillapítani. miközben szárazra törölte testét a csen-gő hangja riasztotta meg. A lánya nem lehet gondolta, hisz ő vitt kulcsot magával.
Haját egy törölközőbe csavarta be és magára kapta fürdőköpenyét. Bosszúsan ment ajtót nyitni hisz nem várt senkit. Az ajtóban egyik legjobb barátnője állt, Andrea.
Éva és Andrea boldogan ölelkeztek össze és nevetgélve, egymás szavába vágva mentek a hálószoba felé. Mind a ketten jól tudták, hogy ma mind a ketten kifognak elégülni egymástól. Éva megkínálta barátnőjét egy itallal, majd szembe ült vele a fotelba. Beszélgetés közben Éva fekete átlátszó pongyolája egyre jobban szétnyílt, miköben Andi szeme lassan siklott Éva combjára.
- Olyan meleg van már, megengeded édesem, hogy lezuhanyozzak? - kérdezte Andi és választ sem várva vetkőzni kezdett. Levetette könnyű nyári ruháját és látni lehetett, hogy alatta nem visel semmit. Elővillant feszes melle, hasa és fazonra borotvált szeméremszőrzete. Szinte pro-vokálta a vele szemben ülő asszonyt, miközben elindult a fürdőszoba felé. Éva egy darabig hallgatta a víz csobogását és lassan ő is elindult a zuhanyzó felé.
A látvány újra felizgatta alig csitult testének vágyakozását. Andit falnak támasz-kodva találta, lábait terpeszben tartotta és sikamlós kezével csiklóját simogatta. - Hmm ... ahhh ... igen ... -mindjárt elélvezek...(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.97 pont (38 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 papi 2015. 09. 8. kedd 09:30
Nagyon jó, csak ne kellene állandóan kerülgetni a nyelvtani hibákat.
#7 A57L 2013. 10. 24. csütörtök 04:17
Nem rossz.
#6 tiborg 2010. 05. 11. kedd 01:50
Zagyva,elkapkodott iras. Tele helyesiras hibaval,nincs mondat fuzes.Kijavitva kituno,izgalmas sztori lenne, igy csak joszivu 2.
#5 zsolt 2010. 02. 28. vasárnap 19:13
tagolni kéne, kusza, túl sok...
#4 Cave 2010. 02. 27. szombat 08:12
A történet nem új, a Mese felnőtteknek 11-13. számában olvastam vagy 6 éve !
#3 Caligula 2010. 02. 26. péntek 08:18
Hát,ezért az eredményért kár volt ennyit dolgozni!
#2 Pavlov 2010. 02. 26. péntek 07:25
Tele van helyesírási hibával.
#1 Törté-Net 2010. 02. 26. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?