A+ A-

Dupla dinamit

A mai lányok sokkal jobban rá vannak hangolódva a szexre, mint régebben. 23 éves vagyok, de ami a múlt hónapban történt velem, arra még a legvadabb álmomban sem gondoltam volna.
Unokanővérem férjhez ment, és az ő lakodalmukba mentünk le Somogy megyébe. Ott voltak az ikerhúgai is, Barbara és Bernadett. 17 évesek, már kezdenek érdeklődni a fiúk után.
Megvolt az esküvő, bementünk az étterembe, leültünk, és ahogy az lenni szokott, elkezdtünk enni. Barbi velem szemben ült, Bernadett pedig mellette. Evés közben beszélgettünk, a suliról, filmekről, zenéről. A vacsora után elkezdődött a tánc. Körülnéztem, hogy kit vihetek táncba, de nem akadt a két lányon kívül más fiatal, akivel táncolhattam volna. Először Bernivel táncoltam, majd Barbival. Egészen jól táncoltak. Anyut, és a nagymamámat is megtáncoltattam, de azután elfáradtam, és leültem pihenni. A lányok már ott ülhettek egy ideje, mert nagyon beszélgettek, észre sem vették, hogy ott vagyok. Szánom - bánom, de kihallgattam őket. Természetesen a fiúkról beszélgettek. Már majdnem rátértek a pikáns dolgokra, hogy ki - kivel járnak, amikor Berni rámpillantott.
- Hát te mióta ülsz itt?
- Elég rég ahhoz, hogy mindent halljak abból, amiről beszélgettek.
- Na akkor mesélj, te kivel járnál legszívesebben az itt jelenlévők közül? - kérdezte Barbi.
- Senkivel.
- Na, de mégis!
- Mondom, hogy nincs olyan, aki hozzám illene, csak ti, de hát azt meg nem hinnétek el.
- Velünk? De hát mi ketten vagyunk.
- És? Miért ne szerethetnélek benneteket, kettőtöket egyszerre.
Összenéztek, egymásra mosolyogtak, majd megint rám pillantottak, és megkérdezték, hogy meddig maradunk a városban. Én mondtam nekik, hogy úgy tudom, hogy holnap megyünk vissza Pestre. Ezután elkezdtek másról beszélgetni, ruhákról, frizurákról, ami engem nem érdekelt. Elmúlt éjfél, amikor odajött hozzám a nagynéném, hogy kísérjem haza a lányokat, mert már álmosak, le szeretnének feküdni, de nem mernek egyedül hazamenni. Aputól elkértem a kocsit, és mondtam, hogy én is lefekszem, mert már én is álmos vagyok. Beszálltunk az autóba, és tíz perc múlva már náluk is voltunk. A lányok elmentek lefürödni, először Barbi, utána Berni. Még néztem a tévét egy kicsit, utána én is lezuhanyoztam.
Nagyon jól esett a melegvíz, egészen felfrissültem tőle. Már majdnem végeztem a fürdéssel, amikor sutyorgást hallottam az ajtó felöl. Körbe néztem a fürdőszobában, de sehol nem találtam törölközőt, így csak magamra kaptam az alsógatyámat és úgy léptem ki a fürdőből. Az előszobában nem volt senki, odamentem a lányok szobájához, és belestem az ajtónyíláson. Úgy láttam, hogy alszanak. Lementem a nappaliba, ahol megágyaztam magamnak, lefeküdtem, de sehogy sem tudtam elaludni. Az járt a fejemben, hogy itt vagyok egy üres lakásban, és nem messze tőlem két lány alszik. Annyira felizgatott a gondolat, hogy elkezdtem maszturbálni. Már majdnem elélveztem, amikor zajt hallottam a lépcső felöl. Kiugrottam az ágyból, és felszaladtam az emeletre. Barbara befutott a szobájukba, de előtte még láttam eltűnni az ajtóban Bernadettet is. Utánuk mentem a szobájukba, a lányok egy szál hálóingben az egyik ágyon ültek, és mikor beléptem először megpróbáltak komolyak lenni, majd ahogy eléjük álltam elkezdtek vihogni. Nem értettem, mi olyan mulatságos, de végig nézve magamon, láttam, hogy egy szál nyakláncban vagyok, ráadásul a dákóm félig merev állapotban van.
Rájuk pillantottam, Barbi megigézve nézte farkamat, míg Bernadettel összevillant a tekintetünk. Kettejük közül ő volt bátrabb. Felállítottam az ágyról, magamhoz húztam, és adtam neki egy hosszú, forró nyelves csókot. Egyből begerjedtünk mind a hárman, Barbi az ágyon feküdt és simogatta magát, miközben húga mellette feküdt, én pedig a finom kis, szűz punciját nyalogattam. Bernadett hatalmas nyögések közepette elélvezett. Ezután Barbarát vettem kezelésbe. Nyaltam, csókolgattam, a már így is kellőképpen nedves puncikáját, míg ő is el nem élvezett. Ott feküdtek előttem, az előbb átélt izgalmaktól, még mindig lihegtek, de én még nem végeztem velük, és még előttünk volt legalább öt óra. Ki kellett használnom az alkalmat.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.5 pont (131 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 feherkalman1 2017. 06. 3. szombat 20:07
Jó vakációt.
#12 joozsi 2014. 03. 28. péntek 04:51
Elveszett a folytatás?
#11 papi 2013. 06. 4. kedd 04:57
Kíváncsi vagyok arra a nyaralásra.
#10 Bikmakkocska 2012. 12. 29. szombat 18:42
Felfrissültél a meleg víztől?
#9 sihupapa 2008. 11. 10. hétfő 01:47
látszik, hogy ez csak egy álom. igy csak a rossz kurvákat lehet letámadni.
#8 dot 2007. 03. 5. hétfő 13:24
ja
#7 Dozer 2007. 02. 15. csütörtök 05:47
Nem rossz de több időt is fordíthattál volna rá. 7p
#6 szaki 2006. 01. 27. péntek 16:57
Persze a csaj nyalta a testvére véres punciját.
#5 Neo 2004. 07. 18. vasárnap 19:06
:)
#4 denys 2003. 04. 10. csütörtök 17:06
elég jó de lehetne sokkal jobb is
minden esetre jó nyarat
#3 Krisztián 2002. 04. 30. kedd 00:52
Rövid és nem tul tartalmas irás! Látszik, hogy nem forditottak rá elegendő időt...kár...
Nálam ez 6 pontot ért
#2 Egy Falfirkász 2002. 04. 20. szombat 22:21
Sok szerencsét a nyári vakációhoz !!!!!!
(sok orgazmust)
:)))))
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?