A+ A-

Én és a főnököm 1. rész - Az irattárban 1. rész

Ezt a kis történetet, melyet most megosztok mindenkivel, aki szereti az érzéki és izgalmas sztorikat, teljes egészében az élet írta, én "csak" az egyik szerencsés főszereplője voltam...
Lehet, hogy sokan kissé elcsépelt témának érzik a főnök-beosztott viszonyt, de szerintem ez inkább egyike az "örökzöldeknek": mindig is volt, van, és lesz is ilyen.
Az egész úgy kezdődött, hogy alig 1 évvel ezelőtt munkába álltam egy cégnél, mint irodai asszisztens. Gondoltam semmi extra, csak jó sok papírmunka, ezért kicsit tartottam tőle, hogy majd elég unalmas és monoton lesz.
Ezenkívül volt más is, ami miatt még aggódtam kissé, mégpedig az, hogy a munkatársakkal milyen kapcsolatot sikerül majd kialakítanom, mert úgy tudtam meg, hogy egy, már jó pár éve összeszokott kis csapatba fogok bekerülni, mint "kis zöldfülű". De hát valahol mindenkinek el kell kezdeni az a bizonyos nagybetűs életet, nem igaz?
Ám rövid időn belül bebizonyosodott, hogy fölöslegesek voltak az aggodalmaim, mert a munkát hamar megszerettem, egyáltalán nem volt unalmas, sőt inkább nagyon is mozgalmas és érdekes. Szerencsére a másik dolgot illetően sem kellett csalódnom, ugyanis a társaság is nagyon hamar befogadott. Mivel én alapvetően nyitott, barátkozó természetű vagyok, így mondhatni cseppet sem okozott gondot megtalálni a közös hangot az újdonsült kollégákkal, vagyis jobbára inkább kolléganőkkel, merthogy azon az osztályon egyetlen kivétellel csak nők dolgoznak, és az én érkezésemmel szám szerint öten lettünk. Az, hogy végül jól kijöttünk egymással, talán annak is köszönhető, hogy mind idősebbek tőlem - míg én a 20-as éveim elején járok, addig ők 40 közeliek, illetve 40-en túliak -, én pedig valamilyen oknál fogva világéletemben jobban kijöttem a nálam idősebbekkel.
Na de nehogy elszaladjunk az imént említett "egyetlen kivétel" mellett! Aki nem más, mint a drága osztályvezető úr, vagyis a főnököm. Egy szintén 40-es, meglehetősen vonzó és jó kiállású férfi, néhány évet simán letagadhatna: magas, vékony alkat, enyhén őszbe hajló hullámos haj, kék szemek, kellemesen mély hang. A stílusa is laza és fiatalos, nem az a "tipikus irodista", aki egész nap öltönyben és nyakkendőben feszeng, inkább farmert és inget, vagy egy elegánsabb pólót hord. Már a legelső elbeszélgetésünk alkalmával csupa pozitív benyomást szereztem róla, kedves volt és udvarias, azt mondta bármi kérdésem vagy problémám merülne fel, nyugodtan fordulhatok hozzá. Közölte azt is, hogy előfordul majd, hogy a saját munkámon túl néha neki is be kell majd segítenem. Összességében abszolút imponáló volt számomra mind a megjelenése, mind a hozzáállása, de ekkor még fel sem merült bennem és talán benne sem az, hogy a kapcsolatunk egyszer (nem is olyan sokára) túllépheti a munkatársi jelleget.
Ha másért nem is, ez azért kellett volna hogy abszolút valószínűtlennek, sőt lehetetlennek tűnjön, mert neki családja van. Nos szégyen vagy sem, de nekem korábban is volt már dolgom nős férfival, és bár nem hallottam róla semmi konkrétumot, de úgy vettem észre, hogy huszon-akárhány éves házasság és csinos feleség ide vagy oda, a drága főnök úr bizony a mai napig nem veti meg a kis flörtöket, sőt kalandokat sem. Nem nagyon titkolja, hogy kedveli a fiatal és főleg dekoratív nőket, és saját bevallása szerint a szőke és vékony az ideálja (a felesége ilyen). Remélem nem tűnök beképzeltnek, de az első két kategóriába beleférek (említettem, hogy a 20-as éveim elején járok, illetve sokat adok a külsőmre, ruhára, sminkre és minden egyébre). A szőkeségbe viszont egyáltalán nem (mivel sötétvörös a hajam), és bár kövér nem vagyok, de egy törékeny nádszál-alkat sem, inkább az a homokóra-formának nevezett: dús keblekkel, vékony derékkal, és olyan Jennifer Lopez-féle kerek popsival és csípővel (és eddigi tapasztalataim alapján bármit is mondjanak, mindez nagyon is bejön a pasiknak...). Na de ennyit rólam, a történet szempontjából ez annyira nem lényeges.
Térjünk is vissza a kapcsolatunk alakulásához. A munkába állásomat követően alig pár hét múlva összetegeződtünk, pontosabban ő kért meg, hogy ne magázzam tovább. Ez pedig az eddigieknél jóval oldottabb beszélgetésekre adott lehetőséget.
Úgy alakult, hogy több lett a közös munkánk, és így az együtt töltött idő is (sokszor voltam vele kettesben az irodájában, de nem teljesen elzárva a többiektől, ők is mindig ott voltak a közelben, bár legtöbbször nem hallották, hogy épp miről beszélünk), mely során aztán óhatatlanul is előkerültek személyesebb témák, amelyeken keresztül egyre jobban megismertük egymást. Ezáltal pedig jobban feltárult előttem a nyitott, közvetlen, és számomra igen vonzó oldala. Egyre gyakrabban viccelődtünk és ugrattuk egymást, és amire addig nem nagyon volt példa, elkezdett becézgetni és finoman bókolgatni is, megdicsérte hol a ruhámat, hol a parfümömet stb.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.9 pont (29 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 A57L 2016. 10. 6. csütörtök 06:54
Nem olyan rossz.
#4 feherfabia 2016. 01. 30. szombat 05:32
Nagyon jó!
#3 trambi 2011. 08. 16. kedd 16:01
Zagyvaság.
#2 gyuri0926 2011. 08. 12. péntek 07:36
Baromi gyenge !!!!!!!!!!!!!!!!!!
#1 Törté-Net 2011. 08. 12. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?