A+ A-

Én és a főnököm 1. rész - Az irattárban 2. rész

Miután hatalmasat élveztem kéz- és nyelvjátékától, kimondhatatlanul jó volt ott pihegni drága főnököm karjaiban, hallgatni a lélegzetét és a szívverését, valamint magamba szívni a bőre és a parfümje bódítóan kellemes, férfias illatát. Hozzásimultam, és lehunyt szemmel adtam át magam az érzésnek azt kívánva, hogy bárcsak örökké tartana ez a pillanat.
Ő szorosan, szinte védelmezve ölelt, mint aki érezte, hogy most egy kicsit elillant belőlem az erő, és igyekezett támaszt nyújtani. Legjobban talán úgy tudnám leírni, hogy ettől a határozott, mégis gyengéd ölelésétől végtelen nyugalom járta át az egész testemet és lelkemet egyaránt. Lassan alábbhagyott a remegésem, és kezdett kitisztulni a fejem is. Az időérzékem teljesen kikapcsolt, fogalmam sincs, hogy meddig állhattunk így összefonódva, de pár percig egész biztosan.
Mikor némileg új erőre kaptam és magamhoz tértem az általa okozott gyönyör kábulatából, egy nagyon picit elhúzódtam tőle, de mindössze csak annyira, hogy a szemébe nézhessek. Őszintén mosolyogva és hálás tekintettel néztem bele azokba a játékosan csillogó, mélykék szemeibe.
- Hogyan viszonozzam én ezt neked? rebegtem csábos, búgó hangon.
Bár nagyon is volt róla elképzelésem, de tőle akartam hallani.
- Szeretnéd viszonozni a kedvességem? Akkor most te is kényeztess engem egy kicsit, jó? vágta rá szinte azonnal és egészen fellelkesedve, huncut kis mosollyal a szája szélén, sőt még cinkosan rám is kacsintott.
- Hát persze...
Se nem akartam, se nem is tudtam volna mást vagy ennél többet mondani, mert mire ezt is kimondtam, szinte egy másodperc leforgása alatt helyet cseréltünk, és már ő állt az asztalnál, én pedig vele szemben, de nem ült rá, csak nekitámaszkodott a lap szélének.
Ismét szorosan hozzásimultam, mert nagyon jó érzés volt, ahogy a meztelen bőrünk minél nagyobb felületen érintkezett, majd középen végigsimítottam az egész felsőtestén, a nyakától indulva a mellkasán át egészen a hasáig. Kezem ott megállt az övcsatján, és ő vette a célzást, hogy ebben a segítségét várom, mert már oldotta is ki, melyet követően farmerja halkan suhogva a bokájáig csúszott. Izgalmát le sem tagadhatta volna, mivel duzzadó szerszámának körvonalai tökéletesen kirajzolódtak a testhezálló, sötétszürke boxeralsóján. Nem sok hiányzott hozzá, hogy sietve lerántsam róla és azonnal kezelésbe vegyem, de nem eszik azt olyan forrón, így ehelyett inkább finoman rámarkoltam, és nagyon lassan masszírozni kezdtem. Tetszett neki, mert a teste megfeszült, szemeit lehunyta és egy halk `óhhh` hagyta el az ajkait. Nem akartam őt sokáig váratni, hiszen ő sem tette ezt velem, meg persze én is égtem már a vágytól, hogy végre alaposabban szemügyre vehessem, mit is rejt az a szexi boxer...
Most én térdeltem le elé, és így éppen szemmagasságba kerültem a szép kis dudorral. Az első, tudatosnak nem igazán nevezhető, inkább önkéntelen cselekedetem az volt, hogy így az alsón keresztül egy apró puszit leheltem rá, ami szintén jól esett neki, mert enyhén belerázkódott. Felpillantottam az arcára, és bár nem szólt egy szót sem, de a tekintete szinte könyörgött, hogy ne kínozzam már tovább.
Kissé remegő kezekkel megfogtam hát a naciját, és óvatosan lehúztam majdnem a térdéig. Bizony nem semmi volt, amit láttam! Az egyik, ha nem a legjobb `kivitelű` hímtag, amivel eddigi életem során dolgom akadt. Nem túl nagy, de egyáltalán nem is kicsi, az a bizonyos `arany középút`, és a vastagsága is pont megfelelő. Én magamon a csupaszság híve vagyok, egy férfin viszont nem feltétlenül, és ő nem is volt az. Nem tudom, hogy ő igazította-e magának olyanra, vagy ez a természetes, mindenesetre nagyon esztétikus volt. Ha esetleg eddig még nem kívántam volna eléggé, hát akkor ezek után mindennél jobban! Nem tudtam és nem is akartam titkolni megelégedésemet, és egy mély, elismerő hümmögéssel adtam neki hangot, majd tényleg nem borzoltam már tovább az idegeinket.
Miután hátrahúztam róla a bőrt, makkját a benedvesített ajkaimhoz érintettem, ő pedig hátrahajtott fejjel adta át magát az érzésnek. Lassan és fokozatosan engedtem mélyebbre a számban, miközben két ujjammal a tövét izgattam, majd egyre gyorsabban bólogatva ütemesen szopni kezdtem. Éreztem, ahogy ennek hatására még keményebbé vált, és már egészen kitöltötte a számat. Ekkor, hogy egy kis levegőhöz jussak, a kezemmel folytattam tovább, majd újra bekaptam, és egyre erősebbeket szívtam rajta. Jóleső szuszogásából és nyögdécseléseiből arra következtettem, hogy igencsak élvezi, amit csinálok. Összenéztünk, és ezután egy ideig egymás tekintetébe fonódva adtuk, illetve kaptuk az orális örömöket.
Ekkor hirtelen a fejemre tette a kezét, de az érintéséből érezni lehetett, hogy nem az a célja, hogy mondjuk ő diktálja tovább a tempót, hanem inkább le akart állítani. Bár szívesen éreztem volna még az ízét, ám tudtam, hogy ennyivel még biztosan nincs vége és hogy megéri engedelmeskednem, így hát abba is hagytam és kiengedtem a számból kőkeményen ágaskodó,(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.13 pont (24 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 A57L 2016. 10. 6. csütörtök 06:55
Ez nekem nem.
#3 feherfabia 2016. 01. 30. szombat 05:42
Nagyon tetszett!
#2 Shavo 2011. 09. 24. szombat 22:39
Jó.
#1 Törté-Net 2011. 09. 23. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?