A+ A-

A szerető testvérek

Üdvözlök mindenkit.
Először is elnézést kérek, ha valakit felháborít, megbotránkoztat történetem.
Szüleink elváltak 10 éve a megszokott módon történt minden. Az anya elválik, a férjtől a 2 két gyerekkel albérletbe költözik, akik akkor még 13 illetve 4 évesek. Anya talál magának egy másik társat, akit a gyerekek is szeretnek és ez a társ is úgy szereti a gyerkőcöket, mint a sajátjukat.
Összeköltözés albérletből saját családi házba. A vállás után a két gyerek édesapját elveszti egy balesetben.
Az anya és párja 8évi együttélés után külön válnak, majd rá egy évre anyu külföldre utazik, hogy kint dolgozzon és az addigra felépített jó módban lévő családi hátteret újra egyedülálló nőként fenntarthassa.
Mikor anyunak megadatott ez a lehetőség, hogy külföldön jól fizető, biztos munkahelyet kap, némi habozással, ugyan de kapott alkalmon. Én ugyan már nem szorultam rá, hogy anyu tartson el a huginak azért még szükség volt valakire. ebben az időben húgom 14 éves volt én 23. A nevelőapunak hála fiatal koromban meg tanultam főzni (igaz még van mit tanulni) a mosógépet is meg tanultam kezelni.
Ebből kifolyólag engem anyu nyugodt szívvel itthon hagyhatott egyedül is, mert munkám is volt a fizetésből jócskán megéltem volna egyedül is. Hugi miatt nem akart kiutazni, de mindketten nyugtattuk, hogy nem lesz gond. Mivel régebben is vigyáztam már rá (nem 2 perceket) és 12 évesen már nem kellett olyan oda figyelés, mint egy 7évesre, végső esetben segítségül tudtunk volna hívni a nagyszülőket is. a lényeg, hogy anyu kiutazott, megkapta az állást. Szilveszter után utazott is. Nekem is sikerült találnom olyan munkahelyet, ahol állandó délelőttös vagyok igaz valami kevesebb pénzért, de hála anyu munkájának a saját fizumat arra költöttem, amire akartam. Fiú lévén szinte minden pénzem a barátnőkre és az autómra költöttem. Igaz jószerivel ablakon kidobott kisebb vagyon volt, mert (nem a hugit hibáztatom) a lányoknak nem tetszett az, hogy sok helyre magunkkal kellett vinni hugicát, hogy sokszor időben kellett otthon lennem, hogy legyen szegény egyedül. Ezek miatt gyakran lettem szingli és vágyaim kielégítése a segítő jobb kezem kellett igénybe venni, ha úgy adódott fürdés közben, vagy délután a szobámban a fotelban ülve.
Már fél éve külföldön volt anyu, amikor is történetem igazából kezdődik.
Hosszabb ideje nem volt barátnőm mikor huginál beköszöntött a tinikre jellemző időszak (jaj, mit vegyek fel, jaj, ennek nem fogok tetszeni stb... ) Elkezdett teste formásodni, amit nem is titkolt.
Beköszöntött a nyár Briginek (hugi) a nyári szünet, én vettem ki 3 hét szabadságot. a szünet második hete forró nappal, nekem ez nap pedig nagy szexuális kielégületlenséggel kezdődött ennek köszönhetően merev hímtaggal ébredtem, könnyebb legyen az ébredés gondoltam könnyitek magamon. Már félúton voltam a csúcshoz mikor csörög a mobil, a csúcstól gyorsan kezdtem távolodni, egye fene felveszem a telefont. Anyu az 9 beszélgetünk mindenféléről közben kimentem a szobából, hogy Brigi is tudjon beszélni vele, ahogy kiléptem a drágaságom nagy örömmel és piros bikiniben rohan felém széles mosollyal érdeklődve, hogy kivel beszélek. Átadom neki a telefont és közben ő leült a kanapéra felhúzott lábbakkal. elém terítve azt a csodálatos látványt, ahogyan a bikini alsórésze a puncijához simul a kielégületlenségemnek köszönhetően fantáziám bűnös útnak indult, ennek következtében a falloszom pedig merevedésbe kezdett. Szerencsére annyira már észnél voltam, hogy sikerült úrrá lenni magamon és inkább a konyha felé vettem az irányt a meg szokott reggeli kávémért, majd vissza a nappilaba, hogy a cigit se hagyjam ki. A hugicám mellé ültem, hogy halljam, amit anyuval beszélnek, de már csak a végét hallottam, hogy elköszöntek egymástól. Ahogy letette a telefont az asztalra azzal a mozdulattal már ugrott is az ölembe, lovagló pozícióba, selymes kis puncija a bokszeremen át a falloszomhoz simult, rettentően jó érzés volt. Brigire mindig is normális ember módjára gondoltam, de azon a reggelen elvesztettem az eszem és, mint fiatal nő úgy tekintettem rá. Ahogy ült az ölembe és bájosan mosolygott rám ártatlan szemekkel, fantáziám akaratom ellenére beindult mely, mint egy lavinaként futott végig rajtam és előidézve, hogy ismét felizguljak rá. Ezt ő is észrevett, mikor egyre merevedő hímtagom a bikinin keresztül nekinyomódott a szeméremajkaihoz, gyengéd mozdulattal formás fenekét combomon hátrébb tolta, lenézett az akkor már átázott bokszeremre majd mosolyogva azt kérdezte:
- mi történt veled?
Enyhe zavaromban elpirulva meg se tudtam hirtelen szólalni. majd jött az ujabb izzasztó kérdés
- felizgultál? mosolyogva kérdezve
- Honnan tudod, hogy mit jelent ez a szó? Terelő kérdésként visszavágva
- Jaj, ugyan már... szerinted nem tudom?
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.05 pont (130 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#17 A57L 2015. 05. 17. vasárnap 06:55
Nem lett rossz.
#16 adam97 2014. 03. 2. vasárnap 15:31
Nagyon jó lett- smile
#15 listike 2014. 01. 20. hétfő 15:19
Még sincs folytatás.
#14 sztbali 2011. 07. 20. szerda 13:39
Jónak indult, de így összeségében, eléggé gyenge.
#13 Tamara 2009. 09. 24. csütörtök 17:10
Csak írj, a kommentekkel meg ne törődj( az enyémmel sem:). Az osztályzatok minősítenek.
szegedijános956 cenzúrázd az osztályzatokat! Amelyik írás neked nem jön be, arra csak 1-est lehet adni! Ami meg neked tetszik arra csak 10-est! Mit bírálgat itt a sok hozzánemértő.:)
#12 Anonymus 2009. 08. 24. hétfő 23:06
jól indult folytatást bár arra figyelhetnél,hogy most akkor 12 vagy 14 a hugod meg az ilyen apróságokra
#11 Caligula 2009. 08. 24. hétfő 15:51
Bocsi Arcsi!Nem a kommentek íróira gondoltam,hogy ne írjanak.Azt viszont tartom,hogy ha valaki egy nyolcadik általánosban is elfogadhatatlan minőségben képes csak fogalmazni,az ne itt gyakoroljon.(Nagy mértékben mentené a dolgot - és én erre a tapasztalat hiányra gondoltam - ha az "író" még csak tizenkét éves,de akkor mit keres ezen a honlapon?!?)
Abban úgy-e egyet érthetünk,hogy pl. a szexről(annak bármely fajtájáról)csak úgy tud valaki elfogadhatóan beszélni,ha egyáltalán volt ezzel kapcsolatos személyes élménye - azt persze már kiszínezheti a fantázia.
Aztán meg,nem ezt a szegény kisfiút akarom ám,az agyagba döngölni(sőt egyáltalán senkit sem akarok,sehova döngölni!),mert bőven akadnak ezen az oldalon ennél még rosszabb,esetleg csak kicsit kevésbé rossz írások,de ki a fenének van kedve,meg ideje mindenikre irkálni.Amúgy egy kérdést: Te szívesen ennéd az a pörköltet,amibe valaki só helyett cukrot,zsír helyett gázolajat,hagyma helyett tulipán hagymát tett és még a hús is csak valami műanyag - bár az "elkövető" teljes jó szándékkal,egyszerűen a tapasztalat(ismeret)hiányában cselekedett?!? Remélem,hogy érthető hasonlatot sikerült választanom
Nem éreztem egyáltalán kötekedésnek a megszólalásodat,remélem Te sem az enyémet.
#10 Arcsi56 2009. 08. 24. hétfő 13:31
A sztory tele volt helyesírási hibákkal ugyhogy kérlek nézd át alaposan legközelebb!
Caligula te azt írtad idézem:"Ne írjon,aki teljesen tehetségtelen és tapasztalatlan!" Szerintem ebben nincs igazad elvégre azért írjuk a kommentárokat mert részben ezzel is segítsük az írót abban, hogy következő alkalommal színvonalasabb munkát adjon ki a kezéből. Egyébként a tehetség nem árt de a tapasztalatot csak írással tudja megszerezni!
De javíts ki ha tévedek!

Utóírat:Nem kötekedni akarok hasonlók és nem is osztom az észt csak leírtam a látásmódom. Remélem nem sértettelek meg vele.
#9 szegedijanos956 2009. 08. 24. hétfő 11:51
Gyengének tartom.
A kapott 7.792 pontot pedig túlzónak.
#8 Caligula 2009. 08. 24. hétfő 09:40
Engem nem háborít fel!A történet ugyanis kb.annyira valóságszerű,mint a Piroska és a farkas.A különbség mindössze annyi,hogy a Grimm testvérek tudtak fogalmazni és helyesen írni,ellentétben a szerzővel - és némelyik hozzászólóval!
Attól,mert valaki nem főz pl.marha pörköltet,még meg tudja állapítani,hogy az jó vagy pocsék és ezzel nem az "eszet" osztja!(Amúgy nem emlékszem,hogy érmet kapott volna az az úszó,aki neki indult a távnak,de úgy kellett kimenteni a medencéből - ennyit a "ha írnátok Ti is valamit" című megszólalásról.Ne írjon,aki teljesen tehetségtelen és tapasztalatlan! - ugyanúgy,ahogy nem kell mindenkinek autót vezetni,főzni,esztergálni...és vég nélkül sorolhatnám.Ha valaki nem ért valamihez és azt nem műveli az nem szégyen,ellentétben a "selejt gyártásával")
Tudom,persze nagy vonzerő, az ingyenes tagsági - különösen,így 12-13 év táján(!),meg ahogy elnézem sokszor idősebbeknél is.
Más.
Aki egy jó kis orális szeretkezés után utálja megcsókolni a párját,az egy primitív .....(akár hím,akár nő) és nem érdemeli meg amit kapott!

Ami az írást illeti,nem is érdemelt meg ennyit,engem is inkább a kommentek késztettek megszólalásra.
#7 jani 2009. 08. 24. hétfő 08:42
Itt azért elég sok ÖNJELÖLT LEKTOR van , akik osztják az eszet . Jólenne , NAGY OKOSOK , ha írnátok Ti is valamit !!!!
AMúgy PAMACI imádok csókolozni a párommal , amikor geci ízű a szája , képzeld ilyen gusztustalan pasi vagyok , hát nem borzasztó ?
#6 pamaci 2009. 08. 24. hétfő 05:40
Ha a folytatást írod:
légy szíves, alaposan olvasd át, mielőtt beküldöd... Ez tele van fogalmazási hibákkal!!!
Hány éves a "húgod"? 14 vagy 12?
Ha valóban 23 éves egyedülálló férfi lennél, akkor tudnod kellene, hogy a háztartás nem csak a főzésből és a mosógép elindításából áll...
Ha - tegyük fel - most vagy 13 éves, és van egy 4 éves húgod, akit nézegetsz: Ne izgulj, majd kinövöd!!! De semmiképp se nyúlj hozzá!!!
Ja: érdekes lehet "finoman" csókolózni egy olyan lánnyal, akinek a szája pár másodperccel azelőtt a te spermáddal volt tele :-) végül is: gusztus kérdése...
Mindenképpen gondosabban a folytatást!!!
#5 azavalaki 2009. 08. 24. hétfő 05:32
Először azt hittem, rosszul sikerült fordítás, de nem. Hihetetlen... Nincs semmi baja a történetnek, csak a torka vérzik, az is csak azért, mert elvágták :-)))
#4 pisti47 2009. 08. 24. hétfő 04:48
Miért van olyan érzésem, hogy ezt egy kamaszgyerek írta? Próbálkozni azért lehet, ha már a fantáziád ilyen irányú, legalább kiírod magadból.
#3 sihupapa 2009. 08. 24. hétfő 01:16
szerintem az igazságtol messze van.
de azért probálkoz.
#2 Hétpettyes bogár 2009. 08. 24. hétfő 00:44
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
#1 Törté-Net 2009. 08. 24. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?