A+ A-

Elisabeth 1. rész

A nyár korán beköszöntött, reggel kibújva ágyamból nem is nagyon bántam. Végre egy kellemes hétvége várt rám. Elhagyhatom egy pár napra ezt a koszos porfészket. A barátnőm Stella meghívásának kellet eleget tennem. Elutazik egy pár napra, és a csemetéire kellene vigyáznom, amíg visszatér.
Lassan készülődtem, a szokásos problémákat legyőzve sikerült estére bepakolnom a bőröndömet. Ruháim készen álltak az útra. Mivel melegnek ígérkezett a hétvége, így kevés holmival kellet vacakolnom. A buszom csak este 9 kor indul a buszállomásról így még indulás előtt egyszer letussoltam és végignézve magamon a tükörbe elégedetten alapítottam meg, hogy 40 éves koromra nagyon is csinos vagyok. Hosszú fekete hajamat kifésülgetve azon töprengtem, hogy mégis mi lehet a hiba, hogy már két éve egyedül élek. Nem mintha a férfiak nem közeledtek volna, de valahogy nem akartam semmiféle kapcsolatot Jack távozása óta. Be kellet vallanom magamnak, hogy kezd hiányozni a szenvedély az életemből, de talán majd csak ez is egyszer megváltozik. Hisz minden változik. Most 3 vagy 4 napi kiruccanás vár rám. Stella gyerekeit már nem láttam 10 éve, kíváncsi voltam meg e ismernek majd és be e fogadnak úgy, ahogy én is szeretném. Mariann már 16 éves és Lucas 17 múlott, elég nehéz korszak a teenagerek életében, bíztam benne, hogy túlélem minden nehézség nélkül. Taxival elvitettem magam a buszállomásra és helyet foglaltam a buszon. Hat órás rázkódás várt rám, reméltem alszom egy pár órácskát. Nem sokan vették igénybe az esti járatot, így helyjegyet kaptam az ablakhoz. Egy kicsit csalódott voltam a busz láttán, másra számítottam. Azt a régebbi fajta Ford volt melyben az ülések szembe voltak fordítva, úgyhogy négyen szórakozhattak utazás közben. Esti járatnak ez nem nagyon felelt meg. Vigyázni kel nehogy egymás lábát tapossuk meg idegesített az is, hogy a szembeülő egész éjjel bámulhatja a combjaimat, mert megvallva egy kicsit minire vettem a dolgot a meleg végett. De bíztam benne, hogy talán egyedül fogok utazni ebben a négyesben. Csalódottságomra nem kellet soká várnom, egy fiatal pár tartott felém.
"Megengedi, kérem?" szólt illedelmesen a fiú mikor helyet foglaltak velem szembe. A fiú lehetet úgy 18 éves a lányka valamivel fiatalabb, 16 évesnek saccoltam. A lány az ablaknál foglalt helyet. Jól öltözött volt, fehér blúz volt rajta és kékesfehér miniszoknya avval a divatos térden felül érő harisnyával. Szép volt, szőke hosszú haja a háta közepéig ért, kék szemei és telt formás ajkai csak jobban kihozták arca szépségét. Fiatalka volt még, mellei is még csak most formálódtak. A fiú szintén jól öltözött és látni lehetett rajta, hogy fülig szerelmes. Mind a ketten egy össze illő párt alkottak, jó volt nézni őket, ahogy szórakoztak, mosolyogtak és itt - ott elejtettek egy gyengéd csókot. A nap már kezdett lebukni a közeli dombok mögé, és ámulva figyeltem milyen gyönyörű színekkel festi be az égboltot. A két fiatal is lenyűgözve nézte a naplementét. A lány bedűlve a fiú ölébe nézte, miként búcsúzik a nappal. A fiú átkarolva a lányt, valamit suttogott a lány fülébe, aki elégedett mosollyal fogadta a megjegyzéseket.
Besötétedett és lassan mindenki elhelyezkedett az ülőhelyén, készülve egy pár órás alvásra. A buszon csak a sofőr mögött éget egy halovány lámpa mely tompa fénye éppen csak, hogy bevilágította busz mennyezetét. Lassan elnyomott az álom. Nem sokat alhattam mikor valami végett megrázkódott a busz és én felébredtem. Álmosan kinyitottam a szememet. A sötétben nem láttam semmit csak a szemben ülő két fiatalt. A busz normális zúgása megkönnyebbülést hozott a számomra, hogy minden rendben van. A lány továbbra is ott feküdt a fiúnak dőlve. Arra lettem figyelmes, hogy a fiú egyik keze a lány blúza alatt van. Ahogy a szemem jobban hozzá szokott a sötéthez már tisztán láttam, ahogy gyengéden simogatja a lány hasát. Alvást színlelve figyeltem őket. Nagyon kíváncsivá tett a dolog és egy kicsit szégyelltem is magamat. A fiú simogatta a lány hasát és lassan kezdett haladni a lány mellei felé. A lány nem tiltakozott, mintha még jobban elengedte volna magát és átadta magát a simogatás élvezetének. Ahogy a fiú lassan haladt a tenyerével a lány mellei felé kigombolt egy gombot a lány blúzán,. Aztán még egyet. Már csak egy gombocska tartotta a lány blúzát, hogy ki ne tárulkodjanak a mellei. A fiú nagyon nagy gyengédséggel simogatta a lányka mellét a blúz alatt. Nagyon izgató látvány volt. Éreztem magamon, hogy kezd tűzbe hozni a látvány és magamba drukkoltam, nehogy abba hagyják.
A lányka nagyon élvezte a simogatást. Lassan mozgott, mintha jobban felkínálta volna a melleit a fiú számára. A fiú egyik kezével a lány melleit a másikkal a hasát simogatta a blúz alatt. Egyszer csak kigombolódott a felső gomb is. A blúz abban a pillanatban szétnyílott és kitárulkozott a lány meztelen felsőteste. A fiú egyik keze a hasát simogatta a másikkal a még nem teljesen kifejlődőtt melleket. Gyönyörű és egyben izgató látvány volt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.43 pont (58 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 feherfabia 2016. 05. 12. csütörtök 06:22
Tetszett!
#5 listike 2014. 07. 2. szerda 09:17
Szép kezdet.
#4 hairy_pussy 2013. 12. 27. péntek 06:19
nagyon jó
#3 A57L 2013. 12. 27. péntek 05:58
Nem rossz.
#2 Andreas 2009. 04. 23. csütörtök 08:25
A sztori jó, de annyi a helyesírási hiba, hogy az már bosszantó. Csak egy pár példa: kellet ugyan értelmes szó, csak mást jelent, itt a kellett kellett volna. Sajnos nem elírás, mert visszatérő hiba. Meg e ismernek - megismernek-e!!! Be e fogadnak - ne bégess! Befogadnak-e!!! Vigyázni kel - kell! Össze illő egy szó, mint ahogy a szeméremdomb is. Elélvezet két "t". Rengeteg helyen hiányzik a vessző. Stb., stb.
Nem figyelnél jobban legközelebb?
#1 Törté-Net 2009. 04. 23. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?