A+ A-

Elisabeth 5. rész

Másnap reggel Stella telefonált, hogy estére megjön, és érdeklődött hogy minden rendben e van. Természetesen a válaszom igen volt...gondoltam nagyon is rendben. Benéztem Mariann szobájába de még aludt. Akkor van időm reggelit készíteni, gondoltam megnézem Lucas mit csinál.
Ő már nem aludt az ágyán ült és valamilyen lapot nézegetett. Mikor beléptem, láttam hogy bedugja a paplan alá.
- Jó reggelt fiatal ember - szóltam mosolyogva. - Leülhetek melléd megbeszélni a tegnapi történteket? - kérdeztem és a választ sem várva leültem mellé. Egy kicsit elbeszélgettünk. Értelmes fiú volt. Beszélgetés közben felidéződtek a tegnapi események és valahogy kellemetlenül kezdtem érezni magamat mert újból elfogott a bizsergés a lábaim között. Már menni készültem mikor Lucas megkérdezte:
- de milyen volt velem a szex? - Rámosolyogtam, fölé hajoltam és gyengéden megcsókoltam az ajkait
- Fantasztikus voltál - mondtam.
- Most is kívánlak - szólt és várta a feleletemet.
- Nem lehet - válaszoltam.
- De nézd mennyire kívánlak - és rámutatott álló farkára, mely a pizsama nadrágján belül kimutatta vágyakozását.
- Segíthetsz magadon is - mondtam.
- Masztira gondolsz? - kérdően rám nézett.
- Ne mond hogy még sohasem csináltad?
Kis halgatás után beismerően bólintott "Hát igen, néha szoktam játszadozni vele. -
- Akkor most is megteheted.
Erre meg sem várva hogy magára hagyjam benyúlt a pizsamája alá és elkezdet játszani a péniszével.
- Akarod nézni? - kérdezte.
Már a gondolat hogy láthatnám egy fiú önkielégítését tűzbe hozott. Halkan csak annyit mondtam "Igen - . Ekkor letolta pizsamáját és meztelenül végigfeküdt az ágyon. Egy kicsit szétterpesztette a lábait és kezeit rátette a szőrzetére. Nagyon vonzó látvány volt. Éreztem ahogy izgalomba hozz a meztelen kitárulkozott test látványa. Lucas elkezdte magát simogatni. Előbb a hasa alját és a szőrzetét. Mindkét kezét használva. Majd egy kicsit lejjebb haladva simogatta és irritálta a pénisze tövét. Majd felhúzva lábait teljesen szétterpesztette a lábai. Így tisztán láthattam ahogyan simogatja farka tövét és ujjaival játszik a herezacskójával. Majd még lejjebb tolta ujjait és simogatta a herezacskó alatti selymes részt. De már teljesen beleélve a játékba teste vonaglott és hullámzott a kéjtől amit saját magának nyújtott. Már én sem birtam magammal. Ez a látvány teljesen magával ragadott. Lenyúltam és kigomboltam a farmeromat, ügyesen kibújtam belőle, ledobtam a bugyimat és visszaülve az ágyra szétvetettem a lábamat. Benyúltam a lábam közé, éreztem a nedvességemet elkezdtem játszani én is magammal. Lucas rám nézet és mintegy felfokozva az élvezettől tovább simogatta magát.
A jobb kezével megfogta meredező farkát és elkezdte húzgálni a bőrt a péniszén. Láttam ahogy előbukkan a pénisze fényes hegye és nagyon élveztem a látványt. Hirtelen abbahagyva a masztit hátranyúlt, egy kicsit kotorászott a szekrényébe kivett egy tubus test olajt. Tenyerébe csorgatott belőle és rákente a péniszére. Ez gyönyörűen fényleni kezdett és újból folytatta a játszadozást figyelve engemet is amint ujjaimmal kényeztetem a pinusomat. Közben halk nyögdécselést hallatott.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.58 pont (36 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 feherfabia 2016. 05. 12. csütörtök 06:47
Tetszett!
#2 A57L 2013. 12. 27. péntek 06:00
Egész jó.
#1 Törté-Net 2009. 09. 23. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?