A+ A-

Elisabeth 4. rész

Reggeltől talpon voltam és este felé fáradtan roskadtam a fotelba. Mariann és Lucas még mindég elemükben voltak és tévéztek a nappaliban. Rájuk parancsoltam hogy már végre pihenjenek és menjenek lefürödni. Fürdés után leheveredtek vissza a TV elé, és valami filmen kuncogtak. Mariann arra kért, hagyjam őket TV nézni tovább mint szoktak, elvégre szabadnapjuk van. Bele egyeztem, de rájuk parancsoltam hogy este tíz után már semmiképpen ne legyenek a TV előtt. Én fáradtan elvonultam a hálószobámba és lefeküdtem aludni. Éjjel felébredtem, ránéztem az órára és látom már tizenegy is elmúlott. Gondoltam meg nézem a kölyköket, hátha elaludtak a TV előtt. Ahogy kiléptem a hálószobámból azt látom, hogy a félig nyitott nappali ajtón fény szűrődik ki. Na gondoltam, ezek már most igazán elaludtak a készülék előtt és úgy hagyták az éjjeli lámpát is. Ahogy közéledtem a nappali ajtajához már jól ráláttam a TV re is. Ahogy odapillantottam hát egy pornócsatorna műsora ment benne. Egy pár elég keményen szeretkezett benne, reméltem alszanak, mert másképpen szidás lesz a vége. Közelebb léptem az ajtóhoz és bepillantottam.
A lábam rögtön legyökerezett a látványtól. Nagyon csak nem aludtak. Egymással szemben térdeltek a nappali szőnyegén. Mariann teljesen meztelen volt és Lucason csak az alsónadrágja volt. A lány ott térdelt Lucas előtt egy kicsit hátradőlve a kezein támaszkodva. Hosszú haja eltakarta a fél mellét. Lucas éppen a melleit simogatta és kezével hátratéve Mariann hosszú haját kitakarta a másik mellét is. Hirtelen nem tudtam mit tegyek. Erre igazán nem számítottam. Nem akartam meglepni őket, hát úgy döntöttem megvárom a fojtatást. Hagytam, hagy fedezzék fel egymás testét. Hittem, hogy egy röpke kíváncsi játék tanúja vagyok. Lucas simogatta Mariann még nem egészen kifejlett melleit és a lány szemmel láthatóan élvezte a simogatását. Hátravetette a fejét és hosszú haja a hátára omlott és melleit mintegy felajánlotta Lucas egy kicsit ügyetlen simogatásainak. Láttam, ahogy a lány mellei megduzzadnak és apró bimbói hegyesen ágaskodnak. A fiú előre hajolt és megpuszilta előbb egyik, majd a másik bimbót is. Mariann erre halkan felnyögött. Lucas most már nekimerészkedve szájába vette az egyik mellbimbóját és szopni kezdte, majd átment csókolásba.
Néztem, ahogy nyelve is elkezdi nyaldosni a bimbókat és környékét. Mariann halkan nyögdécselt és élvezte testvére csókjait. Lucas most csókolgatva és nyalakodva elindult a lány melleitől a nyaka felé. Ott egy kicsit elidőzött, majd tovább fojtatva az állait kezdte harapdálni. Majd egyszer csak találkoztak az ajkaik. Lassan összeforrtak és néztem, ahogy a két gyerek csókolózni kezd. Előbb csak gyengéden ügyetlenül, de aztán mintegy bevadulva szinte falták egymás ajkait. A fiú nyelve behatolt a lány szájába és hosszú harcot vívott a nyelvével mely egy cseppet sem maradt el fiú aktivitásától. Ettől a látványtól már én is be voltam indulva. Éreztem, ahogy meredező bimbóim szinte feszítik a hálóingemet és a bugyim is már csurom nedv volt. Nem tudtam levenni róluk a szemem és meg se mertem mozdulni. Csak néztem a pár szerelmi játékát. Lucas most újból csókolta és szopta Mariann melleit. Keze abbahagyva a mellek simogatását most elindultak lefelé a lány hasán, a köldökén keresztül, míg elért a szeméremdombhoz. Ujjai lassan elkezdték simogatni. Mariann erre megemelve csípőjét szinte felkínálta Lucas ujjainak a szemérem ajkait.
A lány szemérem dombját pihe szőrzet borította, mintha nem is lett volna szőrzete, tisztán lehetet látni a szemérem ajkait. Tomi ujjai behatoltak a szemérem ajkai közzé és elkezdték simogatni a szétnyílt puncit. Az én bugyim már tiszta lucsok volt. Égtem a vágytól. Kezemmel benyúltam a bugyimba és ujjaimmal megérintettem a nedves pinusomat. Kívántam az érintést és szemem le nem véve gyermekekről játszottam magammal. Lucas ujjai még mindég ott jártak Mariann lábai között. A lány csípője is ringatózni kezdett, mintegy szerelmeskedett a fiú ujjaival és tenyerével. Egyszer csak teste megfeszült és halk nyögések között elélvezett. Csípője most vadul lovagolt Lucas tenyerén és sikongatni kezdett. Ujjaim is vadul játszani kezdtek a pinusomban és halkan én is elélveztem. De szemeimet továbbra sem tudtam levenni a két gyerekről. Mariann leült a lábaira és Lucas feltérdelt a lánnyal szemben. Letolta alsónadrágját és gyorsan kibújt belőle. Pénisze keményen állva ott meredezett Mariannal szemben. A lány megfogta a kezével és húzgálni kezdte a bőrt a meredező farkon. Lucas behunyta szemét és élvezte a lány mesterkedését. Csak rövid ideig játszadozott vele. Amint láttam a lány volt a bitangabb. Mert abba hagyva a fiú kielégítését, hanyatt feküdt és megfogva Lucas kezét magára húzta őt. Megfogta a fiú kemény péniszét és a pinusához vezette és ráakarta tolni magát. Itt megijedtem, ezt nem engedhetem és benyitottam rájuk. Szinte egyszerre néztek rám és jócskán meglepődtek.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.31 pont (67 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 feherfabia 2016. 05. 12. csütörtök 06:42
Nagyon jó!
#3 A57L 2013. 12. 27. péntek 05:59
Nagyon jó.
#2 Caveman 2009. 09. 7. hétfő 06:09
Katica, Tomi ... ????????
A nevek valahogy nincsenek rendben.
#1 Törté-Net 2009. 09. 7. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?