Elisabeth 4. rész

Szavazás átlaga: 7.45 pont (83 szavazat)
Megjelenés: 2009. szeptember 7.
Hossz: 9 322 karakter
Elolvasva: 6 965 alkalommal
(Minden résztvevő a képzelet szülötte (így nincs vérségi kapcsolat közöttük), a valósággal való bármilyen egyezés a véletlen műve.)
Reggeltől talpon voltam és este felé fáradtan roskadtam a fotelba. Mariann és Lucas még mindég elemükben voltak és tévéztek a nappaliban. Rájuk parancsoltam hogy már végre pihenjenek és menjenek lefürödni. Fürdés után leheveredtek vissza a TV elé, és valami filmen kuncogtak. Mariann arra kért, hagyjam őket TV nézni tovább mint szoktak, elvégre szabadnapjuk van. Bele egyeztem, de rájuk parancsoltam hogy este tíz után már semmiképpen ne legyenek a TV előtt. Én fáradtan elvonultam a hálószobámba és lefeküdtem aludni. Éjjel felébredtem, ránéztem az órára és látom már tizenegy is elmúlott. Gondoltam meg nézem a kölyköket, hátha elaludtak a TV előtt. Ahogy kiléptem a hálószobámból azt látom, hogy a félig nyitott nappali ajtón fény szűrődik ki. Na gondoltam, ezek már most igazán elaludtak a készülék előtt és úgy hagyták az éjjeli lámpát is. Ahogy közéledtem a nappali ajtajához már jól ráláttam a TV re is. Ahogy odapillantottam hát egy pornócsatorna műsora ment benne. Egy pár elég keményen szeretkezett benne, reméltem alszanak, mert másképpen szidás lesz a vége. Közelebb léptem az ajtóhoz és bepillantottam.
A lábam rögtön legyökerezett a látványtól. Nagyon csak nem aludtak. Egymással szemben térdeltek a nappali szőnyegén. Mariann teljesen meztelen volt és Lucason csak az alsónadrágja volt. A lány ott térdelt Lucas előtt egy kicsit hátradőlve a kezein támaszkodva. Hosszú haja eltakarta a fél mellét. Lucas éppen a melleit simogatta és kezével hátratéve Mariann hosszú haját kitakarta a másik mellét is. Hirtelen nem tudtam mit tegyek. Erre igazán nem számítottam. Nem akartam meglepni őket, hát úgy döntöttem megvárom a fojtatást. Hagytam, hagy fedezzék fel egymás testét. Hittem, hogy egy röpke kíváncsi játék tanúja vagyok. Lucas simogatta Mariann még nem egészen kifejlett melleit és a lány szemmel láthatóan élvezte a simogatását. Hátravetette a fejét és hosszú haja a hátára omlott és melleit mintegy felajánlotta Lucas egy kicsit ügyetlen simogatásainak. Láttam, ahogy a lány mellei megduzzadnak és apró bimbói hegyesen ágaskodnak. A fiú előre hajolt és megpuszilta előbb egyik, majd a másik bimbót is. Mariann erre halkan felnyögött. Lucas most már nekimerészkedve szájába vette az egyik mellbimbóját és szopni kezdte, majd átment csókolásba.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 5 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.45 pont (83 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
v
vasas62
2023. augusztus 9. 10:12
#8
Élvezni és kész.
1
Bizse42
2019. november 25. 00:41
#6
Ez olyan "Érzékien" jó volt, hogy én is velük együtt elélveztem. Lenn tiszta lutyok lettem, de most már "kis párna" csere is kötelező! / A szagok csak úgy terjengenek.../
1
D
Dollyka82
2019. november 24. 11:39
#5
Katica,Mariann Lucas, Tomi.
1
f
feherfabia
2016. május 12. 06:42
#4
Nagyon jó!
1
a
A57L
2013. december 27. 05:59
#3
Nagyon jó.
1
Caveman
2009. szeptember 7. 06:09
#2
Katica, Tomi ... ????????
A nevek valahogy nincsenek rendben.
1
T
Törté-Net
2009. szeptember 7. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1