A csillagon túl 2. rész

Szavazás átlaga: 4.86 pont (21 szavazat)
Megjelenés: 2008. november 25.
Hossz: 35 685 karakter
Elolvasva: 1 020 alkalommal
Az a hét nagyon lassan telt el. A munka, a kliensek a Nefertiti salon hangulata, szépsége ugyanúgy meg maradt, várva a klienseket akik mint mindíg most is jöttek szép számával. Kristian a pultnál, a lányok a kabinetjükben sürögtek-. forogtak. Látszólag semmmi nem is változott, kivéve azt a fiatal embert, azt a szívet, amit elrabolt a szerelmes férfi, és azt amelyiket ugyanaz dobott a semmibe, egy pillanat alatt. Kristian számára nem is volt még mindíg tisztázva a dolog, hogy miért történtek így a dolgok, de mivel számára a hűség valóban fontos volt, így nem is várt magyarázatot. Ha meg tette egyszer meg teszi ismét. Keservesen és fájóan mondogatta magában. A szakítás bizony le verte, meg gyengítette. A lányoknak el mondta mi történt, akik sajnálták érte a férfit. De eggyütt érzésen kivűl mást nem igazán tudtak neki nyújtani. Valahogy volt eddig, lessz az majd ez után is. Senki nem tudta mit kellene tenni, hogy Kristiant jobb kedvre derítsék. Laura relaxációs masszázst ajánlott neki, Karolin teát hozott, de végül mindenki rájött arra, hogy jobb lessz ha békén haggyák. A tenger is magától csendesedik hatalmas háborgásából, így csak remélték, hogy a salon tulajdonosa is hamar túlteszi magát a történteken, s idővel megnyugszik.
Persze Kristian igyekezte nem mutatni fájdalmát, mindenkihez volt egy kedves szava, egy mosoly a távozó vendégekhez, de valójában csak a kolléganői tudták, hogy szomorú. Nagyon szenved, hisz ismerték milyen amikor nevet és milyen amikor sír. Sírásból viszont elég jutott neki, mert zokogott ismét egy szerda reggelen mikor sms-e érkezett. :

Sajnálom a történteket, remélem hogy jóvá tudom ezt tenni. Ha vissza jöttem mindent helyre hozok.
Szeretlek, és kérlek bocsáss meg. Kristof.

Ezzel csak egy tőrt érzett az amúgy is meg sebzett szívében, és ki akadt rajta. Nem válaszolt vissza, jobbnak látta, hogyha semmilyen reakciót nem mutat feléje. Akár haragszik, akár csak egy semleges üzenetet küldött volna, akkor talán az már azt jelenténe, hogy még van remény.
El kell hogy fogadja a döntésemet, és jobb ha megszokja hogy soha többé nem fogok hozzá vissza menni. Töprengett azon a napon is, gondolatait sorban rá, a régi közösen eltöltött időkre vetítette. De hiába a sok szép, ha minden megváltozott egy szempillantás alatt. A salonban néhány ember várt. Kettő jött manikűrre, egy épp a masszőr kezei között nyögdécselt, egy pedig a kozmetikussal konzultált. Kristian a solárium gépeket tisztította.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 17 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 4.86 pont (21 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
én55
2023. november 27. 10:00
#4
Talán az egy pontot az igyekezet miatt.
1
mark
2008. december 2. 18:41
#3
A történet jó de hol a többi része????
1
Gróf úr
2008. november 25. 15:31
#2
A helysírás elég gyenge volt, de a történet aranyos.
1
T
Törté-Net
2008. november 25. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1