A+ A-

Magda és anyja, Anikó 1. rész

A 19 éves Magda a szokása ellenére csendben érkezett a szülői házba és osont be a szobájába, mivel éppen most veszett össze a férjével, nem akart senkivel beszélgetni.
Bement a szobájába, mivel a nappaliban nem látott senkit és leheveredett a pamlagra. Amint lustálkodott, mintha fuldokló férfihangot hallott volna az anyja Anikó szobájából. Meglepődve kezdte figyelni, hiszen tudta, hogy apja nincs otthon külföldre utazott két hétre.
Mintha elfojtott csiklandós kacagást hallott volna. Gyorsan felugrott s lábujj hegyen odaosont a kulcslyukhoz. Hál istennek a kulcs nem volt benne, hiszen nem számított rá Anikó, hogy bárki megzavarhatná őket. Nagyszerűen odalátott a szomszéd szobában lévő ágyra. A lélegzete is elállt az eléje táruló látványtól. Az anyja Anikó feküdt a pamlagon és halk kacagással igyekezett összefogni pongyoláját mellén és nyakán. Míg az a fiatalember, akivel a strandon találkoztak ott térdelt mellette és csókolta fülét, nyakát és ott ahol érte.
Most az anyja átölelte a férfi nyakát és csókolni, szívni kezdték egymás száját. Mikor elváltak egymástól Anikó meggyötört ajkai remegtek. Anyja kipirult, szemei csillogtak, nézte a fiút és azt mondta neki: "- Vadember."
A fiú mosolyogva hajolt föléje és szó nélkül nyitotta szét a pongyoláját. Magda még sosem nézte végig mások szeretkezését, -nemhogy az anyjáét egy idegen férfival- és most majd megörült az izgalomtól, hogy ez esetben nem csak fültanúja lehet egy szeretkezésnek, hanem láthatja is.
Anikó lángba borult arccal tűrte, hogy a fiú elővegye pongyolájából egyik tekintélyes mellét, és megengedte, hogy csókolgathassa, birizgálhassa keményen álló bimbóját. Kényesen szisszent fel mikor rózsaszín nadrágocskán át combjai közé markolt. Szétvette combjait és szinte odatartotta magát a tapogató férfi kéznek. Majd hirtelen felugrott és csókolgatni kezdte a fiút, miközben nadrágját kezdte el gombolni. Az anyja a férfi nadrágjába nyúlt és kivette a farkát, nézegette. Játszadozott vele, felhúzogatta rajta a bőrt róla, amit nem sokáig bírt a fiú. Felugrott és leakarta húzni az anyjáról a bugyit, de az nem engedte, odabújt a fiúhoz és a fülébe dorombolta:
- Ne így előbb vetkőzz le, majd én is segítek. Utána te vetkőztetsz le engem.
Amikor lehullott róla az utolsó ruhadarab, Anikó megmarkolta a két hatalmas tojást, hogy a fiú felszisszent.
- Most vetkőztess le Jancsikám.- súgta az anyja.
A fiú levette róla a könnyű pongyoláját, majd tüll melltartóját, rózsaszín bugyiját lassan centiről-centire, minden pillanatot kiélvezve segítette le Anikóról.
Magda szinte önkívületi állapotban volt, soha nem látott még levetkőzve senkit, és most szinte áhítattal bámulta a finom bőrű anyjának hatalmas kebleit, -amit csecsemő korában ízlelhetett, de már nem emlékezett rá- és azt a nagy szőrerdőt a combjai között. Csodálkozott szőre buja sűrűjén. Az Ő lába között ritkán van még szőr. Szőke volt és pihés, mint egy felnőtt gyereké. Az ura egy évnyi házasságuk alatt majd megörült érte. Mindig azaz érzése volt, hogy egy leánygyermek vonaglik alatta.
Jancsi ezalatt Anikót az ölébe fektette és az Anikó anyáskodó mozdulattal szájába adta egyik mellbimbóját, a másik kezével a farkát húzogatta.
S ekkor a fiú befurakodott lábai közé. Mély csend lett. Anikó felugrott a fiú öléből és hosszába feküdt az ágyon.
-A csiklóm nem engedem, hiszen már így is majd megörülök. -nyögte az anyja. Ha hozzám érsz, készen leszek.
A fiú széthúzta combjait és a farkát akarta beigazítani. Az anyja azonban nem engedte.
Gyönyörű feneke mindig elmozdult, mielőtt a vörös fejű farok elérhette volna a célját.
Magda izgalmában az öklét harapdálta, már tiszta lucskos lett a punci nedveitől a bugyija és a combja belső felén folydogált lefelé.
- Nem akarom így. -halotta az anyja hangját. Közben feltérdelt és széttette lábait. - Először nyaljál, azután majd kefélünk.
A fiú hanyatt vágta magát és anyja lábai közé feküdt, majd alulról nyalni kezdte és szinte teljesen eltűnt a feje a combok között. Anikó arccal az ajtó felé fordult, és így Magda láthatta anyja vonagló arcát, valamint felemelkedő fenekét, amely ütemesen mozgott fel és le. Majd lökdösni kezdte a fiú arcát egyre erősebben, miközben lihegve, szaggatottan törtek elő belőle a szavak.
- Most... Most... most. A csiklómat, ohhhh meghalok. Jancsikám meghalok- jaj de jó!
Hatalmas rándulások közepette remegni kezdett, aztán hanyatt dobta magát és magára húzta a felbőszült fiút.
-Most gyere te drága, nyomd belém élvezni akarok, kefélj, tövig nyomd belém. Harapd le a mellem bimbóját, hogy fájjon te édes.
Két lábát átkulcsolta a fiú hátán és ugrált alatta. Dobálta magát, aztán elernyedten és kielégülten lehunyta szemeit.
Magda támolyogva ment a szomszédban lévő szobájába és eldűlt az ágyára, majd gyorsan ledobálta a ruháit, őrült forróság öntötte el lényét, egyik kezét a lábai közé szorította. Babrálni kezdte a csiklóját, gyűrte, szorította.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.15 pont (78 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 feherfabia 2016. 07. 3. vasárnap 08:10
Nagyon jó!
#9 zsuzsika 2014. 11. 2. vasárnap 08:16
Elmegy.
#8 A57L 2013. 08. 8. csütörtök 03:28
Egész jó.
#7 papi 2013. 04. 29. hétfő 05:44
Nem semmi
#6 cervelo 2012. 07. 24. kedd 08:03
Egyszerűen jó.
#5 B 2005. 11. 19. szombat 14:55
Szerintem peddig egyész jó,úgy hogy irjál csak nyugottan,olvasni fogom azt ist.
#4 fajitas 2005. 11. 18. péntek 19:06
hát ezen én is elgondolkodtam. Szerintem kellene egy kategória "felháborodást kiváltó történetek" címmel. kíváncsi lennék
#3 Bratyó 2005. 11. 17. csütörtök 15:20
Mivolt a felháborodás oka?
#2 Törté-Net 2005. 11. 17. csütörtök 01:58
A felháborodás hatására a történet lecserélve!
#1 Törté-Net 2005. 11. 16. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?