A csillagon túl 1. rész

Szavazás átlaga: 4.63 pont (24 szavazat)
Megjelenés: 2008. október 24.
Hossz: 21 387 karakter
Elolvasva: 1 867 alkalommal
Üdvözlöm, miben segíthetek? Szólt már annyiszor a kedves, segítőkész hang a pult másik oldalán.
Kristian soha nem szerette a sok embert, bár tapasztalata mindig tudta hogyan legyen úrrá a sok kérésnek, kisebb tömegnek. Szombat délelőtt, amikor is a salonban mindig rohanás volt épp egy idősebb nő jött, aki masszázsra jelentkezett be, a másik a solárium gépre várt. Forró volt a levegő, krémek minden mennyiségben. Ez volt az az illat, az a , amit ilyenkor a salonban érezni lehetett.
Kis gyerek ült a széken annyára várva, műkörmös festett épp precíz pontosággal. A kliensek mindíg elégedettek voltak itt. A város neves személyei is meg – meg fordultak. Ki egy relaxációra, ki egy arctisztításra. Nyár felé volt már ilyenkor többen vágytak szép bőrre, így minden nap egymást váltották a barnulni vágyók. A reggel össze folyt a délutánnal, így a munkanapok gyorsan teltek. Négy ember, négy karakter, és mégis négy olyan barát aki értett a kliensek nyelvén, akik mindent meg adtak egy elégedett szóért, egy köszönetért, és azért, hogy az elégedett emberek legjobb reklámként emlegessék a Nefertiti salont. Karen a kozmetikus, Laura a masszőr, Karolin a műkörmös és Kristian a salon létrehozója volt az a négy személy akik tele voltak ötletekkel, vidámsággal. Igazi életre való emberek. Kezdetben fodrászat volt, de Kristian jobbnak látott egy olyan helyet létrehozni amire az emberek vágynak. Lassan közeledett az első évhez, hogy a salon 6 napon át várja vendégeit, és még mindíg virágzásának tetején tündökölt. Kristian 26 éves volt, Magas, sportos alkata, fekete haja, barna szeme, ápoltásága volt maga a reklám ki hozzájuk betért. Természetesen a salon dolgozói egymástól nem kértek pénzt, mindent igyen vehettek igénybe. Hétvége volt mikor soha nem jutott idő semmire, még egymásra sem. Reggeltől jöttek a kliensek, mindenki szépülni, barnulni vágyott. Az árak sem versengtek a többi konkurenssel mégis volt egy különleges varázsa a helynek amiért a legtöbben itt voltak. Így volt ezen a szombaton is.

Persze tessék csak a 2. gép szabad, 10perc a hölgynek, kellemes barnulást. A fiatal lány el is veszett a kis stúdiókban. Egyiptomi stílusban festett falak, piramisok, fáraók.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 10 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 4.63 pont (24 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
én55
2023. november 27. 09:56
#4
Nem olvastam végig.
1
Bang
2008. október 25. 15:21
#3
Gyenge.2
1
Gróf úr
2008. október 25. 08:49
#2
A helyesírási hibák nagyon rontanak az élvezhetőségén.
1
T
Törté-Net
2008. október 24. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1