A+ A-

Ígéretes modellkarrierek 2. rész

Fordítás
Eredeti történet
Mary Paul, a fia szemébe nézett, és azt mondta:
- Olyan szeretni való fiú vagy, én pedig olyan büszke, hogy mennyire jóképű lettél! Mostantól nem lehetsz szégyenlős anyád előtt. Azt szeretném, hogy könnyed légy, mikor borotválsz. Tudom, ami történik, kicsit szokatlan, de annyira gyönyörű! Mindkettőtökre nagyon büszke voltam a fotózás alatt. Szexik és kívánatosak voltatok. Tudod, anya is eléggé ki van éhezve, úgyhogy sose szégyelld, ha erekciód van, mint korábban. Az az édes farkad olyan jól néz ki, amikor merev. Büszke lehetnél a testedre.
- Azt szeretném - folytatta -, hogy borotválj meg, mert Stuart engem is felkért, hogy álljak modellt. Kezdetnek érintsd meg anya punciját. Érezz engem. Érezd magad kényelmesen, amikor intim helyen érintesz meg.
A fia előtt állt, mindketten meztelenek voltak. Paul szégyenlősen nézett rá, vörös volt a zavartól. Mary terpeszben állt, hátát meghajlította, így a puncija előre nézett. Tüzes és elérhető volt. Paul farka újra keménnyé vált. "A fiam egyfolytában merev" - gondolta Mary.
- Zavarban vagyok, anya. Nem érzem helyesnek, hogy a lábaid közé nyúljak - fakadt ki Paul.
- Kedvesem - nyugtatta Mary -, ha a saját anyádat sem tudod ott megérinteni, akkor kit tudsz majd? Húsom és vérem vagy, az én saját kicsi fiam. Ne hagyd, hogy a szégyenlősséged megálljt szabjon neked. Tudom, hogy meg akarsz érinteni, nyilvánvaló, ágaskodik a farkad. Sose félj ilyesmit tenni anyáddal. A tiéd vagyok, csak a tiéd. Ha közeledsz felém, mert felizgulsz rám, csak szólj. Szeretem, amikor rám gondolsz az erekciód közben.
Paul mindennél jobban meg szerette volna érinteni az anyját, ám a félénkség megdermesztette a kezét. Nem tudta rávenni magát, hogy megérintse anyja kívánatos punciját, hiába kínálták neki. Mary megcsókolta, mosolygott, majd rátette kezét a fiáéra, és lassan a lába közé húzta, de nem engedte el. Ó, mennyire vadító érzés volt a saját fia kezét érezni a punciján! Paul begerjedt. Úgy érezte, a keze oda került, ahová tartozik.
- Tedd be az egyik ujjad - kérte Mary. - Érezd, anya mennyire forró és nedves. Ez az, kedves. Vezesd be! Jó érzés anya puncijában lenni?
Paul érezte anyja nyílásának melegét és nedvességét. Ujja könnyedén csúszott be, Mary annyira beindult már. Lassan ki-be mozgatta az ujját. Mary megcirógatta a fia golyóit, ugyanolyan finoman, ahogy Paul ujjazta őt, majd hátrébb vándorolt az ujjával, míg megérezte a fiú fenekének bejáratát. Megcsókolta a fiát, az anyai és a szeretői csók finom egyvelegével.
- Anya, olyan forró és nedves vagy. Érezlek. Te vagy a gyönyörű, szexi anyukám. Annyira szeretlek!
- Te is különleges vagy számomra, Paul!
Mary mámorban úszva csókolta és csókolta a fiát. Végig az arcát, a szemhéját, az orrát, majd visszatért az ajkaihoz. Újra benyomakodott nyelvével a fiú szájába, gyors köröket írva le mélyen, szinte megdugva Paul száját. Kihúzta fia kezét a hüvelyéből, odahúzta ragacsos ujját a melléhez, és saját ujját merítette a puncijába. Átszellemülten ujjazta magát, amíg a fia a mellbimbóját morzsolgatta.
Szeretetteljesen egymás szemébe néztek. Mary kihúzta magából csúszós ujját, és a fiú mellbimbóját kezdte izgatni. Paul érezte, anyja ujja ragacsosan síkos. Egymás mellbimbójával játszottak, miközben a tekintetük összeforrt. Meleg, szerető és különösen intim érzés járta át őket. Mindketten kiéheztek a másikra. Mary hüvelye szinte csöpögött az izgalomtól, Paul farka pedig már nem is lehetett volna keményebb. Előnedv szivárgott a makkjából. Anyja ezt észrevette, meleg mosollyal nézett a fiú farkára.
- Ez olyan csodálatos, Paul! Anya és fia egymásra vágyik. Pont, ahogy lennie kell. Állj egyenesen, hadd lássam - elbicsaklott a hangja.
Micsoda látvány egy anya számára! Fia borotvált szemérme pőrén az orra előtt. A csupaszság láttán Mary lelki szemei előtt Paul újra kisfiúként lebegett. Lehajolt, hogy közelebbről is szemügyre vehesse a fiú farkát. Nem tudta megállni, hogy a hegyén serkent előnedveket ne nyalogassa le róla. Kinyújtotta a nyelvét, és körbejáratta a makkon, aztán végigvezette nyelvének hegyét a pénisz oldalán, egészen a golyókig. Közelebb hajolt, nyelvét a zacskó mögé nyomta.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.43 pont (99 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 feherfabia 2016. 06. 17. péntek 05:54
Nagyon 10P
#9 listike 2014. 07. 1. kedd 17:00
Kellemes folytatás.
#8 A57L 2013. 07. 20. szombat 04:42
Nagyon jó.
#7 nagydee 2005. 10. 17. hétfő 16:41
a téma jó, tanképpen a történet is jó, de az egész kidolgozás, az "írói eszközök" nem igazán sikerültek, valahogy olyan tizenkettőegytucatéskettőmégráadás...
#6 ja 2005. 10. 15. szombat 15:28
Igy van, sztem sem kéne ennyire feldarabolni, tök felesleges, és illuzio rombolo... 7p
#5 Xia 2005. 10. 15. szombat 01:31
7 pont, mert nagyon fel van darabolva. Mert ezzel a felaprózással azt éri el az olvasó, hogy az illózióját is félbeszakítják.
Legyen egy rész teljesértékű epizód!
#4 mimóza 2005. 10. 14. péntek 21:27
Még mindig el a legjobb történet , amit eddig olvastam!
Kérlek ne hagyd abba!
És köszönet a munkádért! Szuper!
#3 mimóza 2005. 10. 14. péntek 21:27
Még mindig el a legjobb történet , amit eddig olvastam!
Kérlek ne hagyd abba!
És köszönet a munkádért! Szuper!
#2 dante66 2005. 10. 14. péntek 20:18
tökélletes. csak így tovább.várom a folytatást kapsz egy 10-est
#1 Törté-Net 2005. 10. 14. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?