A+ A-

Szélvész 2. rész

Lassan, mint aki mély álomból ébred rámnyitotta szemeit, magához húzott és megcsókolt.
- Virgoncnak?
- Ahhoz képest, hogy az előbb meghaltál... nos határozottan buzog benned az élet.
- Hááát azt hiszem így még soha senki sem volt kedves velem, nagyon finom volt. Köszönöm!
- Ne köszönd, örülök hogy megtehettem. - Adtam a szája sarkába egy puszit. Dagadt a mellem a dícsérettől. Rettentő büszke voltam a sikeres "nyelvvizsga" után.
- Olyan volt mintha... nem is tudom... mint egy robbanás... nem is igen emlékszem. Lehet el is ájultam... - suttogta, s közben mosolyogva vont magához - de megállj csibész, ezt visszakapod mindjárt.
- Neee! Neee! Ne tessen bántani! - műpánikoltam egy kicsit, a játék kedvéért bár igazából alig vártam, hogy valamilyen módon oldódjon a saját feszültségem is.
- De de... ezt megkeserűlöd - mondta huncut mosollyal, de a szeme mást ígért. Aztán kezeit átkulcsolta a nyakamon, és egy mozdulattal fölém kerekedett. Kicsit fájt a mutatvány, mert nagyon merev voltam, és ahogy kettőnk közé szorult a férfiasságom, fel is szisszentem.
- Bocs! Jajj ne haragudj! - Ahogy észrevette, hogy bajt okozott, azonnal feltérdelt, lejjebb mocorgott és a combomra ült.
- Semmi gáz. Csak eléggé érzékeny már ebben az állapotában.
- Mindjárt meggyógyítom. Mutasd csak meg az ápolónéninek hol fáj. Adok rá egy gyógypuszit.
Nem nagyon kellett mutogatni, hisz ott meredezett előtte a pizsamám.
- Hú ezt nagyon beüthetted, mert elég nagy dudor keletkezett - húzott tovább és a szöveten keresztük futólag megsimizte a piramis csúcsát. - Lássuk csak, azt hiszem elsősegélyben kell részesíteni.
Megfogta a pizsimet és végre kiszabadította a "betevőjét" - ahogy később elnevezte, merthogy a napi betevő kis élvezethez nélkülözhetetlennek ítélte a továbbiakban.
- Ó jajj! Ez óriási! Nem tudom, le lehet-e lohasztani egyáltalán - rémüldözött, a választott szerepe szerint, kis ápolónőm.
- Drága nővérke próbálja meg legyenszíves. - mentem bele a játékba.
- Fogjunk hozzá, bár nem lesz egyszerű. Először is eltávolítjuk ezt a felesleges ruhadarabot.
Miután a nadrágom is az ágy mellett landolt, visszaült a combjaimra, majd óvatosan előre hajolt és megcsókolt. Először értünk össze teljesen meztelenül. Hihetetlenül jó érzés volt, ahogy közelített a szám felé, csípőjét megemelte, szeméremszőrzete végigcirógatta péniszem. Haja sátorként vett körül bennünket. Jó volt beletúrni csók közben.
- Most pedig ellátjuk a sebesülésedet. Szeretném, ha lazítanál és legalább annyira élveznéd a dolgot, mint én, csak előbb elrendezem a hajamat, hogy ne zavarjon közben.
- Oké. Tied a pálya. - vettem el a kezeimet. Ő pedig felült, hátra simította a haját, majd összegumizta. Miközben a hajával volt elfoglalva, megcsodálhattam gyönyörű testét. Azt hiszem órákig tudtam volna csak nézni, bár akkor se vésődhetett volna belém jobban az a kép, ahogy térdel a combjaim felett, haját igazgatva. Ez a lány más. Éreztem. A kedvessége, a közvetlensége, az olvasottsága, a szépsége már délután is lenyűgözött. Most pedig adni készült nekem. Láthatólag nem félszívvel. Szinte semmit sem tudtam még róla - és később is csak keveset árult el magáról. De most éreztem először, hogy az enyém. Nem fizikailag. A lelkét készült nekem adni. Mint ünnepnapokon, mikor szépen felöltözünk a magunk és mások tiszteletére, olyan volt a készülődése, bár ruha egy szál se volt rajtunk. Tudtam, ott és akkor, hogy ezt az estét, benne ezzel a pillanattal örökké őrizni fogom. Az egész helyzet annyira hihetetlen volt, már a kezdetektől, ahogy beszáguldott az életembe alig egy nappal ezelőtt. Ha az utcán látom, sosem lett volna bátorsaágom még csak megszólítani sem.
- No akkor lássuk csak a kis betegünket. Hol is fáj?
- Már szinte mindenütt nővérke... - suttogtam, szenvedőre véve a figurát.
- Akkor először megszüntetjük itt... - és kaptam egy röpke csókot. - Meg itt is... - és finoman végigpuszilgatta a nyakamat, a vállgödrömig. Épphogy bőrömhöz érintve ajkát vándorolt lejjebb körbenyalogatta, óvatosan megharapdálta a mellbimbómat. Nagyon gyengéd volt. Ezek az alig érintések szinte kihegyezték az érzékeimet. Behunytam a szemem és rábíztam magam. Kicsit lejjebb csúszott, belenyalt a köldökömbe, közben a mellei súrolták ágaskodó szerszámomat. Beférkőzött combjaim közé és kezével szájával simogatta, puszilgatta őket egészen combtőig, de onnan nem jött tovább. Iszonyatosan fel voltam húzva.
- Fáj még?
- Már csak egy helyen, de ott minden eddiginél jobban - nyögtem, vagy inkább hörögtem, mert nem igazán voltam már magamnál.
- Jó, akkor mindjárt megnézem mit tehetek...
Kezeivel térdeim felől kétoldalról közelített, lassan, épphogy hozzám érve. Éreztem leheletét a makkomon. Óráknak tűnt mire felértek kezei, pedig csak pár pillanat volt. Egyikkel finoman végigsimította, majd morzsolgatni kezdte a heréimet, másikkal óvatosan megfogta férfiasságomat, és apró puszikkal illette a makkom.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.7 pont (73 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 A57L 2014. 01. 14. kedd 05:03
Egész jó.
#10 papi 2013. 05. 8. szerda 06:25
Kezd jól alakúlni
#9 genius33 2012. 11. 27. kedd 07:07
Nagyon jóóó smile
#8 Rinaldo 2012. 07. 12. csütörtök 08:38
Végül a lány viszonozta az elözö estét és jól leszopta.
#7 Craig 2010. 03. 24. szerda 00:46
Freditor írásaidról csak szuperlatívuszokban lehet nyilatkozni.
#6 sihupapa 2008. 09. 25. csütörtök 00:24
jöhet
#5 D. 2008. 07. 23. szerda 07:23
Ha az előző kellemes volt, akkor ez mondjuk úgy, hogy várakozáson felüli:))))
10pont
#4 Remete 2008. 07. 22. kedd 18:11
Freditor Barátom!
Kicsivel több önbizalmat! Te nagyon jó vagy, én pedig nem vagyok a lagjobb, de nem is akarok az lenni. Nem is kell ennyire szigorúan rangsorolni magunkat.
További jó írást, és pihengetést a nyáron!
Kiutalnék Neked jó időt is hozzá, de az nem tartozik a reszortomba.
Üdv!
#3 Freditor 2008. 07. 22. kedd 16:51
Köszke!
Ahogy látom olvasni olvassák. Remélem a többségnek tetszeni fog. Bár utánad nem tudom ki az aki jobbat tud írni... :)
#2 Remete 2008. 07. 22. kedd 13:50
Most is kaptál tőlem egy tízest. Rászolgáltál, csak így tovább!
Üdv.
#1 Törté-Net 2008. 07. 22. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?