A+ A-

Szélvész 3. rész

Véget vetettünk hát a kis heverészésnek, Nóri elrobogott fürödni, jómagam meg kivasaltam, összekészítettem a másnapi ruhámat. Mire végeztem, sajnos ő is kész lett, pedig épp azon agyalgattam, hogy be kéne surrannom mellé, amikor megjelent egy szál fürdőlepedőben. No majd legközelebb. Ezt most elbénáztam...
- Mehetsz! Siess!
- Ok, de meg kell borotválkoznom... szóval ha nem a fejnélküli lovassal akarsz aludni, akkor ne sürgess nagyon.
- Le ne vágd, kár lenne érte - kacagott, majd bevonult a szobába.
Gyorsan letusoltam, már a borotválkozás is a felénél tartott, mikor kopogott.
- Bent hagytam a hajgumimat bemehetek érte?
- Gyere csak - mondtam és a derekamon megcsomóztam a törcsit. - Ha én nem láthattam, akkor tartogassuk csak magunkat is későbbre...
Belibbent mögém, és a mosógép tetején lévő kistáskában kotorászott, míg végre meglelte a hajgumit. Közben folyton összeértünk a szűk helyen. Mikor megfordult, szemünk találkozott a tükörben. Karjaival átölelt és egyikkel a mellkasom, másikkal a pocakom simogatta.
- Tudom már...
- Mit?
- Hogy mit szeretnek a pasik ezen a helyzeten. Így mindened elérem... - mondta és végigsimizett a törcsi feszülős elején.
- Hééé így megvágom magam! - persze ez csak egy kis műfeszültség volt - rámosolyogtam és igyekeztem befejezni a borotválkozást, ami nem volt túl könnyű mutatvány, mert Nóri folyamatosan simogatott és puszilgatta a hátamat. Mikor végeztem, megfordultam, és megcsókoltam. Ahogy szétváltunk körbeszaglászott, mint valami kis kölyökkutya ha új dologgal találkozik.
- Hmmm finom... és a fejed is megmaradt.
- Tényleg, pedig én úgyérzem épp most kezdik elcsavarni. - vigyorogtam - De menjünk beljebb, ott kényelmesebb.
- Oké, de közben csókolózzunk. Mindig akarom a szádat érezni. - s a leghuncutabb tekintetével nézett rám.
Valahogy elég esetlenül, de sikerült elérni a franciaágyat. Elhelyezkedtünk egymás mellett, közben lekerült a törcsim és róla is a hosszú póló. Simogatások, csókók, ölelések váltották egymást minden testtájon. A másik tudatos felfedezése, feltérképezése volt ez. Mint egy pantomin, szinte hang nélkül, amit csak néha tört meg egy egy szó - ...ott, ...lejjebb, ...följebb, nagyon finom...
Ahogy mind jobban belemelegedtünk, egyre többször tévedt a kezem, a szám, a nyelvem a csiklójára. Épp nyalakodtam egy kicsit, mikor megéreztem a kezét a tarkómon. Finoman húzott felfelé. Nem tudtam betellni a testével, így minden egyes kedves kis halmot, völgyet, ami útba esett végigcsókoltam a szájáig. Már nagyon a végét járta. Izmai megfeszülve, szemei csukva, lábát a derekamra fonva húzott magára, a szája reszketve suttogott valamit, nem értettem, ezért odahajoltam egész közel.
- thedh bhe... most...
- Mit tegyek be kicsim?
- ah... a betevődet - nem volt már itt akkor... messze járt.
Csípőm kicsit megemeltem, jobb kézzel helyzetbe hoztam magam, és finoman, miliméterről miliméterre haladva, majd megtorpanva birtokba vettem kis kincsét. Az egész teste reszketett, hullámzott... lassú mozgásba kezdtem, vagyis inkább az ő mozgását követve igyekeztem lassítani a tempón, ahogy csípőjét az enyém felé dobta, szorította. Hihetetlen intenzitással hosszan szűkölve élvezett el. Körmeivel végigszántotta a hátamat, amitől sikerült megállnom, hogy ne tartsak vele, bár az előbbi félóra és ez az intenzív néhány perc eléggé helyzetbe hozott engem is. Kicsit megálltam, illetve csak finomakat moccantam. Aztán ahogy csitult picit, újra elkezdtem mozogni benne. Megcsókoltam, nyelve viszonozta a "támadást". A teste is közeledett az újabb csúcs felé és én is ott jártam ismét.
- Száljak ki? - nem tisztáztuk a védekezést.
- Nem kell, szedek tablettát... - mondta kis idő múlva
- Már nem bírom sokáig...
- Ne fogd vissza magad... gyere...
Több bíztatást nem várva gyorsítottam a tempón. A már jól ismert hangok az ő beteljesülésének közeledtét jelezték. Éreztem, hogy mindjárt végem van. A csípőm önálló életre kelt, valami vad, ősi ritmusra lelve. Karjaink szorítása már szinte fájt, ahogy egymást ölelve, harapva, az öntudat határáig még tudtam követni az eseményeket. Aztán már csak az ösztönök dolgoztak. Rángva robbantam öle legmélyére, ahol magam, már nem is voltam jelen, minden ami vagyok ott és akkor eltűnt, csak az ösztönlény, a szaporodási vágy dolgozott, a benne lévő pulzálva élvező pénisz voltam egészen.
Soha nem éltem át előtte hasonlót... Fogalmam se volt hogy ő akkor hol jár. Ráomlottam egészen és percekig így is maradtunk. Mire visszaköltöztem a testembe, kezdett megszáradni az izzadság a hátamon, fáztam.
Lehengeredtem mellé, és betakartam magunkat egy pléddel. Így feküdtünk még egy kicsit, keze a kezemben, az ujjaink összekulcsolódva. El is szunnyadhattam talán, arra riadtam, hogy elvette a kezét és felkelt.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.67 pont (69 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 feherfabia 2016. 04. 17. vasárnap 07:58
Nagyon jó!
#9 A57L 2014. 01. 14. kedd 05:04
Elég jó.
#8 papi 2013. 05. 8. szerda 06:29
Ez már valami
#7 genius33 2012. 11. 27. kedd 07:09
Nagyon cuki smile
#6 Rinaldo 2012. 07. 12. csütörtök 08:48
Végre egy jót basztak és még le is szopta.
#5 Craig 2010. 03. 24. szerda 00:48
Wow! Ez írás a javából. Semmit nem romlott a színvonal. sőt egyre jobb és jobb.
#4 sihupapa 2008. 12. 5. péntek 03:46
ha igy folytatod utol éred a nagyokat. gratulálok.
#3 Andreas 2008. 09. 6. szombat 08:27
Nagyon jó, 10 pötty.
#2 kellenek 2008. 09. 3. szerda 17:29
Szerettem volna a helyedben lenni
#1 Törté-Net 2008. 09. 3. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?